Når du besøger KLM.com accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies.

Underholdning på flyet

Tiden flyver når du nyder film og de andre interaktive lyd- og videounderholdning, som er til rådighed under din flyvning med KLM.

Underholdning på flyet

De seneste top hits, lækker musik, stærke dramaer, eksotiske naturdokumentarer, og meget, meget mere… Vil du vide mere om det store udvalg af underholdning på vore KLM-flyvninger?

Bliv underholdt om bord på vores Boeing 777-200 og vores nye Boeing 777-300
Ved udgangen af 2015 vil alle fly af typen Boeing 777-200 og i 2016 alle Boeing 777-300 have en fuldt ud renoveret kabine. De nye sæder tilbyder passagererne et helt nyt underholdningssystem om bord med navigering til rådighed på tolv sprog. Dette system tilbyder mere indhold, en større 9-tommersberøringsskærm i HD-kvalitet, interaktivt 3D-bevægelseskort og en ‘sæde-chat’-app, der gør det muligt for dig at kommunikere med andre passagerer, som sidder et andet sted i kabinen. På World Business Class giver den personlige 16-tommers skærm, der betjenes via et håndsæt med berøringsskærm, en fuldkommen oplevelse af luksus.

Underholdning på flyet (kun på engelsk).

Se listen

Et stort udvalg af underholdning og din egen personlige skærm

Inflight entertainment

Nyd mere end 1000 timers interaktiv underholdning på alle interkontinentale KLM-flyvninger og på forskellige sprog fra det øjeblik du sætter dig på din plads, indtil du forlader flyet igen:

 • Mere end 80 film, inklusive nyudgivelser, klassikere og film fra hele verden. Du kan se mange af disse på arabisk, kinesisk, hollandsk, engelsk, fransk, tysk, japansk, koreansk, portugisisk eller spansk.
 • Blandt TV-programmerne er der komedier, drama, People & Planet, rejseprogrammer, koncerter, sport, nyheder og livsstilsprogrammer
 • Hundredvis af CD’er og særlig musik eksklusivt for KLM
 • Sprogkurser
 • Dedikerede kanaler til børn
 • Lydbøger
 • Spil


Alt det kan du nyde på din personlige, interaktive skærm på stort set alle vores interkontinentale KLM-flyvninger (undtagen på KLM-flyvninger til Tel Aviv med Boeing 737-fly).

Vi opdaterer vores udvalg af underholdning om bord omkring den første i hver måned.

Til og fra Asien
På alle KLM-fly til eller fra Kina, Korea eller Japan er der gratis, lokale aviser. Læn dig tilbage og slap af med en af vores film, der er med undertekster på eller synkroniseret til det lokale sprog, eller lyt til radioprogrammer på kinesisk, koreansk eller japansk.

Læs mere om vores dedikerede service på ruten

Brug af elektronisk udstyr

Business jet service - airplane

Det er ikke længere nødvendigt at lægge din mobiltelefon eller tablet væk om bord! Du må bruge mange typer bærbart,elektronisk udstyr under alle KLM-flyvninger. Du skal bare sætte din anordning på flytilstand eller slukke for mobiltjenesten.

 • Tilladte genstande inkluderer: smartphones, tablets, e-bøger, medieafspillere, radioer, kameraer, hovedtelefoner (undtagen trådløse Bluetooth-hovedtelefoner), håndholdte spil, pagere og visse typer medicinsk udstyr. Hvis du vil medbringe medicinsk udstyr, bedes du kontakte KLM Cares 2 hverdage inden afrejsen.
 • Du er nødt til at bruge hovedtelefoner, hvis din enhed producerer lyd. Trådløse Bluetooth-hovedtelefoner er ikke tilladt.
 • Bærbare computere og lignende større enheder samt enheder, der vejer over 1 kg (2,2 pund), skal pakkes væk, mens flyet befinder sig på jorden, og når det letter og lander.
 • Vores besætning vil kun bede dig om at slukke enhederne helt og lægge dem væk under særlige omstændigheder.


Udstyr, det aldrig er tilladt at anvende om bord: e-cigaretter, trådløse Bluetooth-hovedtelefoner, fjernstyret legetøj, fjernsyn, sendere, VHF-scannermodtagere og andet udstyr med aktiveret mobilnetservice.

KLM Movies&more app

Movies&MoreApp

Med den gratis KLM Movies&more app kan du se udbuddet af underholdning om bord på alle interkontinentale KLM-fly for den nuværende måned:

 • Komplet oversigt over film, tv-shows, musik og børneprogrammer
 • Trailere for de nyeste film

App'en er gratis, og er kun tilgængelig på engelsk til:

Download til iPhones 

Download til iPad 

Download til Android telefoner 

WiFi om bord

På stadig flere af vores fly kan du opretholde forbindelsen til venner og kolleger og bruge internettet via WiFi. I øjeblikket kan du bruge WiFi om bord på alle vores helt nye Boeing 787 Dreamliners og på 1 af vores Boeing 777-300-fly. Vi tilbyder endnu ikke WiFi om bord på andre KLM-flyvninger.

Hvis flyet brugt til din KLM-flyvning er udstyret med WiFi, skal du blot gå til KLM.com under din flyvning. Når flyet er nået til en vis højde efter at være lettet, kan du købe forskellige WiFi-kuponer, som øjeblikkeligt kan indløses og bruges under din flyvning.

Holland Herald, vores prisvindende magasin

Holland Herald blev lanceret i 1966, men det er ikke bare det ældste flymagasin i verden, det er også Hollands største engelsksprogede magasin!

Magasinet tager hver måned et spændende tema op. Artiklerne dækker rejser, livsstil, sjov elektronik og interessante fakta og tal.

Søger du efter oplevelser? Holland Herald indeholder en oversigt over kulturelle begivenheder i Holland og beskrivelser af KLMs destinationer! Du kan også deltage i den berømte KLM/Holland Herald fotokonkurrence. Ikke mærkeligt, at de fleste af vores passagerer tager bladet med!

Hver udgave indeholder også en oversigt over de toldfrie varer, der sælges på flyet.

www.hollandherald.nl (kun på engelsk)

Entertainment on board

Ofte stillede spørgsmål

Stil dit spørgsmål her
Tilbage til toppen
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com