Når du besøger KLM.com accepterer du brugen af cookies. Læs mere om cookies.

ESTA-godkendelse af rejser til USA

Passagerer fra lande under Visa Waiver-programmet skal ansøge om ESTA-godkendelse for at rejse til USA. Du kan ansøge om ESTA online.

Hvad er ESTA?

Hvis du rejser til USA og er indbygger i et land, der er omfattet af Visa Waiver-programmet, skal du ansøge om en ESTA-rejsegodkendelse (Electronic System for Travel Authorization).

Tjek, om du behøver ESTA-godkendelse

Når du ansøger om ESTA, bedes du bemærke:

  • Du skal ansøge senest 72 timer inden afgang. Herefter kan du stadig ansøge hos ESTA, men hvis du får afslag, er der muligvis ikke tid til at ansøge om det nødvendige visum.
  • Du skal kun betale et gebyr, hvis du har et nyt pas, eller hvis din tidligere ESTA-godkendelse er udløbet.
  • Du skal ansøge for at kunne checke ind online på KLM.com, lige meget hvor dit pas var udstet. Dette gælder ikke for indehavere af en opholdstilladelse i USA.


Vigtigt:ved ansøgning om ESTA, vær venligst opmærksom på, at du udfylder informationen præcis som det står opført i dit pas.

Ansøg eller ændr oplysninger

Gå til ESTA-ansøgning

Efter din ansøgning

Det kan tage op til 72 timer, før du modtager bekræftelse på din ESTA-rejsegodkendelse. Når godkendelsen er godkendt, modtager du et referencenummer. Sørg for at udskrive svaret på ESTA-ansøgningen - du skal bruge dit ESTA-ansøgningsnummer for at ændre din ESTA-information, når dit pas udløber.

*ESTA-godkendelse er gyldig i 2 år. I denne periode kan du rejse til USA, så ofte du vil, indtil et eller flere af dine svar på JA/NEJ-spørgsmålene i din ESTA-ansøgning ændres, eller indtil dit pas udløber.

Hvis du ikke modtager ESTA-godkendelse med det samme, skal du bruge dit ESTA-ansøgningsnummer til at kontrollere, om der udstedes en afrejsetilladelse. Du skal gøre dette i god tid i forvejen, da du eventuelt skal ansøge om et visum ved den amerikanske ambassade eller det amerikanske konsulat.

Vi anbefaler at du medbringer en udskrift af svaret på ESTA-ansøgningen til lufthavnen du rejser fra.

Baggage

Ofte stillede spørgsmål

Ask your question here in English
Tilbage til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com