Käyttämällä KLM.com-sivustoa hyväksyt samalla evästeiden käytön. Lue lisätietoja evästeistä.

Lentojen vaihtaminen tai peruuttaminen

Muuttuiko matkasuunnitelmasi? Voit peruuttaa tai muuttaa varaustasi lippusi ehdoista riippuen.

Lentojen muuttaminen

Voit muuttaa matkustusajankohtaa ja/tai kohdetta millä tahansa vaihdettavalla lipputyypillä – tai mikäli ostit Flexibility-joustavuutta. Lipputyyppiemme muutosehdot löytyvät Matkani-palvelusta ja varauksen sähköpostivahvistuksesta. Varmista, että lippusi alkunumeroina ovat '074' (KLM), '057' (AIR FRANCE) tai '006' (DELTA).

Vauvojen lippuja, yksin matkustavien lasten lippuja tai lippuja, joiden yhteydessä on pyydetty erikoispalveluita (kuten (lääkinnällistä) apua tai lupaa ottaa lemmikkieläin tai urheiluvarusteita mukaan), voidaan muuttaa vain ottamalla meihin yhteyttä.

Jos haluat muuttaa palkintolippua, ota yhteyttä Flying Blue -palvelukeskukseen. Jos varasit lipun matkatoimistosta, ole hyvä ja keskustele heidän kanssaan lentojesi muuttamisesta.

Muuta varausta verkossa

     1. Kirjaudu Matkani-palveluun. Jos olet jo tehnyt lähtöselvityksen lennollesi, sinun on peruutettava lähtöselvityksesi, jotta voit vaihtaa lentosi. Siirry Matkani-palvelussa lentosi tietoihin ja napsauta Muuta lentoja -painiketta.

     2. Hae ja valitse vaihtoehtoisia lentojen päivämääriä, lähtöaikoja ja jopa kohteita. Kaikki muutosmaksut ja lippujen hintaerot ilmoitetaan selvästi.

     3. Jos ostit lisävaihtoehtoja KLM:n lennoille, voit varata samat lisävaihtoehdot nyt uudestaan uudelle lennollesi ja erotus selvitetään. Jos et halua varata lisävaihtoehtojasi enää uudelle lennolle, tai jos niitä ei ole saatavilla uudelle lennolle ja/tai jos ostat eri lisävaihtoehtoja, voit pyytää hyvitystä KLM:n lentojen lisävaihtoehdoista.

     4. Vahvista lentosi muutos. Voit maksaa kaikki lentojen ja lisävaihtoehtojen lisäkustannukset haluamallasi maksutavalla. Ylijäävät osuudet hyvitetään ja/tai korvataan kuponkeina.

Valmista tuli! Lähetämme sinulle uuden matkasi tiedot sisältävän vahvistusviestin sähköpostitse. Voit tarkastella tietoja tietysti myös Matkani-palvelussa milloin haluat – myös mobiililaitteellasi tai KLM:n sovelluksilla. Uusi lippusi ja mahdolliset kupongit lähetetään erillisinä sähköpostiviesteinä.


Muuta soittamalla tai sosiaalisessa mediassa
Voimme tehdä lentosi muutokset sinun puolestasi. Tavoitat meidät milloin tahansa sosiaalisessa mediassa ja voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse.

Jos teemme lentosi muutoksen sinun puolestasi, veloitamme siitä palvelumaksun. Tätä maksua ei sovelleta, jos sinulla on täysin joustava lippu tai jos ostit varauksen yhteydessä lennon muuttamisen mahdollistavaa Flexibility-joustavuutta.

Muuta lentoasi ottamalla meihin yhteyttä

Osta Flexibility-joustavuutta, jotta voit muuttaa lentoja - veloituksetta

Osta Flexibility-joustavuutta varatessasi Euroopan sisäisiä lentoja osoitteessa KLM.com niin voit muuttaa matkasuunnitelmiasi vapaasti jopa 3 kertaa – ilman muutosmaksua!

Flexibility-joustavuus maksaa vain 14 euroa henkilöltä ja mahdollistaa:

 • Varauksen jonkun tai kaikkien lentojen muuttamisen jopa 3 kertaa
 • Matkapäivien, matkustusaikojen ja/tai kohteen muuttamisen (Euroopan sisäisillä matkoilla).
 • Haluamasi lennon muuttamisen jopa 48 tuntia ennen lentoa.
 • Ei muutosmaksua, ei palvelumaksua.
 • Ei hintaerotuksen maksua, jos vaihdat samaan lipputyyppiin. Kun vaihdat parempaan lipputyyppiin, sinun on maksettava lippujen välinen erotus. Vaihtaessasi matalampaan lipputyyppiin, et saa hyvitystä lippujen välisestä hintaerosta.
 • Verojen uudelleenlaskenta voi nostaa hieman lipun hintaa.

Flexibility-joustavuutta voi ostaa vain KLM.comissa tehtävän varauksen yhteydessä ja vain vähintään 10 päivän päästä lähteville Euroopan sisäisille lennoille.

Ostitko Flexibility-joustavuutta?

Voit muuttaa lentojasi itse Matkani-palvelussa. Voit myös pyytää meitä muuttamaan lentojasi – mutta veloitamme siitä hallinnointimaksun.

Lue Flexibility-joustavuutta koskevat ehdot ja säännöt

Lentojen peruuttaminen

Lentosi peruutusehdot näkyvät varauksesi sähköpostivahvistuksessa.

Jos haluat perua KLM:ltä suoraan varaamasi lennot, sinun tarvitsee vain pyytää hyvitystä verkossa. Huomautus: Jos pyydät hyvitystä, varauksesi kaikki lennot peruutetaan. Varauksen peruuttamisesta veloitetaan aina palvelumaksu.

Jos haluat peruuttaa matkatoimiston kautta ostetut liput, ota yhteyttä kyseiseen matkatoimistoon.

Lue lisää hyvityksen pyytämisestä

Nimen muuttaminen

Jos nimesi on kirjoitettu väärin, ota yhteyttä KLM:n palvelukeskukseen mahdollisimman pian. Jos nimesi voidaan vielä muuttaa, siitä saatetaan veloittaa lisämaksu.

Nimenmuutos ei ole tarpeen:

 • Jos sinulla on monta etunimeä. Asia on kunnossa, jos olet syöttänyt varausvaiheessa vain ensimmäisen etunimesi.
 • Jos nimesi näkyvät lipussa eri järjestyksessä, ilman välilyöntejä tai jos nimiesi välissä lukee Hra, Rva tai Nti. Nimet näkyvät järjestelmässämme tällä tavoin.
 • Jos järjestelmä näyttää vain tyttönimesi.


Jos varasit palkintolipun, ota yhteyttä Flying Bluen palvelukeskukseen.

Jos lennät osan matkastasi KLM:n kumppaniyhtiön lennolla, ota yhteyttä kyseiseen lentoyhtiöön mahdollisimman pian. Jos varasit matkan matkatoimiston kautta, ota yhteyttä heihin.

Book a flight

Frequently asked questions

Ota yhteyttä
KLM:ään

Facebookin tai
Twitterin kautta

24/7
Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com