Käyttämällä KLM.com-sivustoa hyväksyt samalla evästeiden käytön. Lue lisätietoja evästeistä.

Lentojen vaihtaminen tai peruuttaminen

Muuttuiko matkasuunnitelmasi? Voit peruuttaa tai muuttaa varaustasi lippusi ehdoista riippuen.

Lentojen muuttaminen

Voit vaihtaa matkapäiviä ja/tai matkustusaikoja, jos lipun ehdot tai lippusi tyyppi sallivat sen, ja jos lippusi on KLM:n tai AIR FRANCE:n myöntämä. Jos varasit lipun matkatoimistosta, ole hyvä ja keskustele lentojesi muuttamisesta heidän kanssaan.

Muuta varausta verkossa

 • Kirjaudu Matkani-palveluun. Jos olet jo tehnyt lähtöselvityksen lennollesi, sinun on peruutettava lähtöselvitys, jotta voit muuttaa lentoasi.

 • Matkani-palvelussa näet luettelon vaihtoehtoisista lennoista ja kalliimpien lipputyyppien lentokohtaisista lisämaksuista. Jos sinulla on täysin joustava lippu voit tehdä muutoksia niin monta kertaa kuin haluat!

 • Valitse uusi (tai uudet) lentosi ja vahvista muutos. Jos vaihdat kalliimman lipputyypin lentoon, voit maksaa erotuksen luottokortilla.


Tee muutos puhelimitse
Puhelimitse tehtävästä muutoksesta veloitetaan palvelumaksu. Tätä maksua ei sovelleta, jos sinulla on täysin joustava lippu, jos ostit varauksen yhteydessä lennon muuttamisen mahdollistavan joustavuuden, tai jos teit muutoksen verkossa Matkani-palvelussa.

Tärkeää

 • Sinulta saatetaan periä lisämaksu, jos et käytä kaikkia lentoja tai matkan joka osuutta, tai vaihdat lentojen määritettyä järjestystä.
 • Vauvojen ja yksin matkustavien lasten liput sekä liput, joihin olet pyytänyt erikoispalveluja (kuten avustusta lentokentällä tai koneessa) voidaan vaihtaa vain soittamalla KLM:n palvelukeskukseen.
 • Jos ostit lisäpalveluita, kuten erikoismukavuuksilla varustetun istuimen tai ylimääräisten matkatavaroiden kuljetuksen, ja muutat lentoasi verkossa, sinun kannattaa ostaa kyseiset lisävaihtoehdot myös uudelle lennollesi. Tällöin voit pyytää hyvitystä alkuperäisen lennon lisäpalvelukustannuksista.
 •  

Osta joustavuutta, jotta voit vaihtaa lentoja kerran - veloituksetta

Lisää Flexibility-joustavuutta varatessasi Euroopan sisäisiä lentoja osoitteessa KLM.com. Voit muuttaa lentoaikatauluasi ja/tai kohdetta yhden kerran - veloituksetta!

Joustavuus maksaa vain 14 euroa henkilöltä ja mahdollistaa:

 • Varauksen jonkun tai kaikkien lentojen yhden muuttamisen.
 • Matkapäivien, matkustusaikojen ja/tai kohteen muuttamisen.
 • Haluamasi lennon muuttamisen jopa 7 päivää ennen lentoa.
 • Ei muutosmaksua, ei palvelumaksua.
 • Ei hintaerotuksen maksua, jos vaihdat samaan lipputyyppiin. Kun vaihdat parempaan lipputyyppiin, sinun on maksettava lippujen välinen erotus. Vaihtaessasi matalampaan lipputyyppiin, et saa hyvitystä lippujen välisestä hintaerosta.
 • Verojen uudelleenlaskenta voi nostaa hieman lipun hintaa.


Flexibility-joustavuutta voi ostaa vain KLM.comissa tehtävän varauksen yhteydessä ja vain vähintään 10 päivän päästä lähteville Euroopan sisäisille lennoille.

Ostitko Flexibility-joustavuutta? Ota meihin yhteyttä, jos haluat tehdä muutoksia!

Muutamme lentojasi mielellämme – emmekä peri sinulta palvelumaksua, jos ostit varaukseesi Flexibility-joustavuutta. Flexibility-joustavuutta sisältävien lentojen muuttaminen onnistuu pian myös Matkani-palvelussa.

Lue Flexibility-joustavuutta koskevat ehdot ja säännöt

 

 

Lentojen peruuttaminen

Lentosi peruutusehdot näkyvät varauksesi sähköpostivahvistuksessa.

Jos haluat perua KLM:ltä suoraan varaamasi lennot, sinun tarvitsee vain pyytää hyvitystä verkossa. Huomautus: Jos pyydät hyvitystä, varauksesi kaikki lennot peruutetaan. Varauksen peruuttamisesta veloitetaan aina palvelumaksu.

Jos haluat peruuttaa matkatoimiston kautta ostetut liput, ota yhteyttä kyseiseen matkatoimistoon.

Lue lisää hyvityksen pyytämisestä

Nimen muuttaminen

Jos nimesi on kirjoitettu väärin, ota yhteyttä KLM:n palvelukeskukseen mahdollisimman pian. Jos nimesi voidaan vielä muuttaa, siitä saatetaan veloittaa lisämaksu.

Nimenmuutos ei ole tarpeen:

 • Jos sinulla on monta etunimeä. Asia on kunnossa, jos olet syöttänyt varausvaiheessa vain ensimmäisen etunimesi.
 • Jos nimesi näkyvät lipussa eri järjestyksessä, ilman välilyöntejä tai jos nimiesi välissä lukee Hra, Rva tai Nti. Nimet näkyvät järjestelmässämme tällä tavoin.
 • Jos järjestelmä näyttää vain tyttönimesi.


Jos varasit palkintolipun, ota yhteyttä Flying Bluen palvelukeskukseen.

Jos lennät osan matkastasi KLM:n kumppaniyhtiön lennolla, ota yhteyttä kyseiseen lentoyhtiöön mahdollisimman pian. Jos varasit matkan matkatoimiston kautta, ota yhteyttä heihin.

Book a flight

Frequently asked questions

Ota yhteyttä
KLM:ään

Facebookin tai
Twitterin kautta

24/7
Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com