Käyttämällä KLM.com-sivustoa hyväksyt samalla evästeiden käytön. Lue lisätietoja evästeistä.

KLM:n kupongin käyttäminen

Saitko KLM:n kupongin (EMD, TCV tai TDC)? Joitakin kuponkeja voi käyttää seuraavan varauksen osamaksuna ja/tai lisävaihtoehtojen ostamiseen. Jotkut kupongit voi vaihtaa rahaksi.

KLM:n kupongit: EMD, TCV ja TDC

Olet saattanut saada hyvityksen KLM:n kuponkina, jos pyysit hyvitystä osoitteessa KLM.com tai jos matkasi ei sujunut suunnitellulla tavalla. Kupongin tyyppi voi olla jokin seuraavista kolmesta tyypistä:

  • EMD -kuponki on sähköinen kuponki, joka lähetetään sähköpostitse. Jos EMD-kupongissa on Takaisinmaksu-merkintä, se voidaan vaihtaa rahaksi. Jos siinä on merkintä "ei takaisinmaksua", voit käyttää sitä KLM.com-sivustossa lentovarauksen osamaksuna tai lisävaihtoehtojen maksamiseen.
  • Alennuskuponki(TDC) tai kuljetuskuponki (TCV). Nämä kupongit toimitetaan paperiversioina ja niitä voi käyttää lentovarauksen osamaksuna.
 

EMD-kupongin käyttäminen

Voit vaihtaa EMD-kupongin rahaksi osoitteessa KLM.com :

  • Hyvityksen pyytäminen pankkitilille – jos EMD-asiakirjassa on Takaisinmaksu-merkintä (refundable). Vaihda EMD-kuponkisi rahaksi.
  • Kun varaat KLM:n, Delta Air Linesin tai AIR FRANCEn lennon tai ostat lisävaihtoehtoja (kuten erikoismukavuuksilla varustettu istuin) KLM:n lennoille – jos EMD-kupongissasi on merkintä "Ei takaisinmaksua" (non-refundable). Jos saldoa jää jäljellä, saat uuden sen suuruisen EMD-kupongin.


Tutustu EMD-kuponkien käyttöehtoihin

 

Alennus- ja kuljetuskupongin käyttäminen

Alennuskuponkeja (TDC) ja kuljetuskuponkeja (TCV) voi käyttää osamaksuna, kun lennon suorittajana on KLM, AIR FRANCE tai Delta Air Lines.

Alennus- ja kuljetuskuponkien käyttäminen
Varaa lentosi soittamalla meille vähintään 10 arkipäivää ennen lähtöä ja lähetä alkuperäiset kupongit postilla KLM 24 tunnin kuluessa varauksesta. Jos haluat tehdä varauksen alle 10 arkipäivää ennen lähtöä, tai jos AIR FRANCE suorittaa jonkin lentosi, voit tuoda alkuperäiset kuponkisi KLM:n lipputoimistoon.

Jos haluat lunastaa alennus- tai kuljetuskuponkisi, ota yhteyttä:


Jos summa on suurempi kuin alennus- tai kuljetuskuponkisi arvo, sinun on maksettava jäljelle jäävä summa. Jos summa on pienempi kuin alennus- tai kuljetuskuponkisi arvo, saat erotuksen kattavan EMD-kupongin.

Alennuskupongit ovat voimassa kaksi vuotta ja kuljetuskupongit yhden vuoden niiden myöntämispäivästä. Niitä ei voi vaihtaa rahaksi. Alennus- tai kuljetuskuponkeja ei voi lunastaa KLM:n matkatoimistossa tai KLM.com-sivustossa.

Tutustu alennus- ja kuljetuskuponkien käyttöehtoihin

 
Takaisin alkuun
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com