KLM:n kupongin käyttäminen

Saitko KLM:n kupongin (EMD, TCV tai TDC)? Joitakin kuponkeja voi käyttää seuraavan varauksen osamaksuna ja/tai lisävaihtoehtojen ostamiseen. Jotkut kupongit voi vaihtaa rahaksi.

KLM:n kupongit: EMD, TCV ja TDC

Olet saattanut saada hyvityksen KLM:n kuponkina, jos pyysit hyvitystä osoitteessa KLM.com tai jos matkasi ei sujunut suunnitellulla tavalla. Kupongin tyyppi voi olla jokin seuraavista kolmesta tyypistä:

  • EMD -kuponki on sähköinen kuponki, joka lähetetään sähköpostitse. Jos EMD-kupongissa on Takaisinmaksu-merkintä, se voidaan vaihtaa rahaksi. Jos siinä on merkintä "ei takaisinmaksua", voit käyttää sitä KLM.com-sivustossa lentovarauksen osamaksuna tai lisävaihtoehtojen maksamiseen.
  • Alennuskuponki(TDC) tai kuljetuskuponki (TCV). Nämä kupongit toimitetaan paperiversioina ja niitä voi käyttää lentovarauksen osamaksuna.
 

EMD-kupongin käyttäminen

Voit vaihtaa EMD-kupongin rahaksi osoitteessa KLM.com :

  • Hyvityksen pyytäminen pankkitilille – jos EMD-asiakirjassa on Takaisinmaksu-merkintä (refundable). Vaihda EMD-kuponkisi rahaksi.
  • Kun varaat KLM:n, Delta Air Linesin tai AIR FRANCEn lennon tai ostat lisävaihtoehtoja (kuten erikoismukavuuksilla varustettu istuin) KLM:n lennoille – jos EMD-kupongissasi on merkintä "Ei takaisinmaksua" (non-refundable). Jos saldoa jää jäljellä, saat uuden sen suuruisen EMD-kupongin.

Tutustu EMD-kuponkien käyttöehtoihin

 

Alennus- ja kuljetuskupongin käyttäminen

Alennuskuponkeja (TDC) ja kuljetuskuponkeja (TCV) voi käyttää osamaksuna, kun lennon suorittajana on KLM, AIR FRANCE tai Delta Air Lines.

Alennus- ja kuljetuskuponkien käyttäminen
Varaa lentosi soittamalla meille ja ota kuponkisi esiin jo etukäteen. Varauksen tekeminen edellyttää kupongissa olevaa rekisteröintinumeroa.

Jos haluat lunastaa alennus- tai kuljetuskuponkisi, ota yhteyttä:


Jos summa on suurempi kuin alennus- tai kuljetuskuponkisi arvo, sinun on maksettava jäljelle jäävä summa. Et saa hyvitystä, mikäli summa on pienempi kuin TDC:llä oleva luotto.

Alennuskupongit ovat voimassa kaksi vuotta ja kuljetuskupongit yhden vuoden niiden myöntämispäivästä. Niitä ei voi vaihtaa rahaksi. Alennus- tai kuljetuskuponkeja ei voi lunastaa KLM:n matkatoimistossa tai KLM.com-sivustossa.

Tutustu alennus- ja kuljetuskuponkien käyttöehtoihin