Käyttämällä KLM.com-sivustoa hyväksyt samalla evästeiden käytön. Lue lisätietoja evästeistä.

Peli: Aviation Empire

Haluaisitko olla oman lentoyhtiösi toimitusjohtaja? Ota ilmatila haltuusi KLM:n ilmaisessa 3D-strategiapelissä, joka on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteisiin.

Rakenna oma lentoyhtiösi

Aviation Empire Game

Ensimmäisestä lentokoneesta maailmanlaajuiseen verkostoon: nouse ilmailualan johtotähdeksi pyörittämällä menestyksekästä lentoyhtiötä. Pidä matkustajasi tyytyväisinä tarjoamalla lukuisia matkakohteita ja ensiluokkaista palvelua!

Pelissä ansaittavilla rahoilla voi ostaa uusia lentokoneita ja laskeutumisoikeuksia sekä kehittää omia lentokenttiä. Voit laajentaa ja mukauttaa oman lentoyhtiösi kalustoa sovelluksen sisäisillä ostoilla.

Katso Aviation Empire -pelin traileri 


Pelaa myös tosielämässä

Aviation Empire ei ole pelkkä virtuaalimaailman peli: voit kehittää lentoyhtiötäsi myös reaalimaailmassa. Kun kirjaudut tosi elämässä GPS-tietojen avulla jollekin lähes 70 peliin liitetystä lentokentästä, saat laskeutumisoikeuden kyseisiin kohteisiin myös pelissä.

Pelaa kavereitasi vastaan
Pelirahojen lisäksi hyvät suoritukset palkitaan myös erilaisilla merkeillä, joita voi jakaa sosiaalisessa mediassa. Pelin tulostauluilta näet, miten hyvin pärjäät ystäviäsi ja maailman muita pelaajia vastaan. Ja voit tietysti pelata useilla yhteensopivilla laitteilla.

Tutustu Aviation Empire -pelin taustatarinaan…

 

Lataa Aviation Empire

Lataa Aviation Empire nyt App Storesta tai Google Playsta.

Jaa kysymyksiä ja ehdotuksia muiden pelaajien ja Aviation Empire -pelin kehittäjien kanssa Aviation Empiren Facebook-sivulla.

 
Takaisin alkuun
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com