Peli: Aviation Empire

Haluaisitko olla oman lentoyhtiösi toimitusjohtaja? Ota ilmatila haltuusi KLM:n ilmaisessa 3D-strategiapelissä, joka on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteisiin.

Rakenna oma lentoyhtiösi

Aviation Empire Game

Ensimmäisestä lentokoneesta maailmanlaajuiseen verkostoon: nouse ilmailualan johtotähdeksi pyörittämällä menestyksekästä lentoyhtiötä. Pidä matkustajasi tyytyväisinä tarjoamalla lukuisia matkakohteita ja ensiluokkaista palvelua!

Pelissä ansaittavilla rahoilla voi ostaa uusia lentokoneita ja laskeutumisoikeuksia sekä kehittää omia lentokenttiä. Voit laajentaa ja mukauttaa oman lentoyhtiösi kalustoa sovelluksen sisäisillä ostoilla.

 


Pelaa myös tosielämässä
Aviation Empire ei ole pelkkä virtuaalimaailman peli: voit kehittää lentoyhtiötäsi myös reaalimaailmassa. Kun kirjaudut tosi elämässä GPS-tietojen avulla jollekin lähes 70 peliin liitetystä lentokentästä, saat laskeutumisoikeuden kyseisiin kohteisiin myös pelissä.

Pelaa kavereitasi vastaan
Pelirahojen lisäksi hyvät suoritukset palkitaan myös erilaisilla merkeillä, joita voi jakaa sosiaalisessa mediassa. Pelin tulostauluilta näet, miten hyvin pärjäät ystäviäsi ja maailman muita pelaajia vastaan. Ja voit tietysti pelata useilla yhteensopivilla laitteilla. 


Lataa Aviation Empire

Lataa Aviation Empire iOS:lle ja Androidille


Jaa kysymyksiä ja ehdotuksia muiden pelaajien ja Aviation Empire -pelin kehittäjien kanssa Aviation Empiren Facebook-sivulla.