By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Takaisin Suunnittele ja varaa
Löydä lisää uusia jännittäviä kohteita, jotka ovat nyt varattavissa!

SANTIAGO DE CHILE

chile

Chilen pääkaupunki sykkii elinvoimaisena miljoonakaupunkina, josta löytyy museoita, gallerioita, huippukokkeja ja erilaisia festivaaleja. Tutustu trendikkäisiin putiikkeihin, käsitöihin, kahviloihin ja trendiravintoloihin. Kävele kauniilla Bellavistalla ja piipahda La Chasconassa, joka yksi kuuluisan kirjailijan, Pablo Nerudan, kodeista.  

Nähtävyyksien jälkeen on aika hengähtää ja ottaa suunnaksi jokin kaupungin lukuisista puistoista, esimerkiksi Parque Forestal Mapocho-joen etelärannalla. Siellä voit vierailla kulttuurikeskuksessa tai Museo Nacional de Bellas Artes -taidemuseossa. Santiagosta pääset helposti myös merelle sekä Andien kauniille laskettelu- ja vaellusalueille.  

Viinin ystäville kaupunki tarjoaa todellisia löytöjä. Kuuluisat viinialueet ja niiden perinteikkäät viinitilat sijaitsevat aivan kaupungin ulkopuolella.  

2. helmikuuta alkaen KLM lentää kolme kertaa viikossa, tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin, Boeing 777-200:lla Amsterdamin ja Buenos Airesin kautta Santiagoon.  

Varaa lentosi Santiagoon.

FIRENZE

Florence

KLM aloittaa lennot Firenzeen 27. lokakuuta ja lentää Toskanan pääkaupunkiin 12 kertaa viikossa Embraer 190 -koneilla.

Joka vuosi miljoonat turistit vierailevat Firenzen historiallisessa vanhassa kaupungissa, jota pidetään renessanssin syntypaikkana ja joka on ollut UNESCOn maailmanperintökohde vuodesta 1982 lähtien. Kaupunki on taiteen harrastajien, fashinistojen, kulinaristien ja viinintuntijoiden unelmakohde.

Kaupungin poikkeuksellisen runsaita taideaarteita voi ihastella yli 70 museossa. Kaupungissa ovat eläneet lukuisat maailmankuulut taiteilijat ja tiedemiehet, kuten Leonardo da Vinci, Michelangelo ja Galileo Galilei. Medicin perhedynastian loistokkaat palatsit kertovat omaa tarinaansa kaupungin jännittävästä poliittisesta historiasta – ja paljon muuta.

Lähde nyt KLM:n lennoilla Firenzeen ja tutustu tähän Toskanan kiehtovimpaan kaupunkiin.

Lue lisää Firenzestä 

Varaa lentosi Firenzeen 

ÅLESUND

Norway

Ålesundista tulee KLM Royal Dutch Airlinesin 7. kohde Norjassa. KLM lentää Fokker 70 -koneella Geirangerinvuonossa sijaitsevaan kaupunkiin kaksi kertaa päivässä (lauantaisin kerran päivässä) 4. huhtikuuta 2013 alkaen. Ålesundin kaupunki on rakennettu täysin jugendtyyliin ja on nimetty Norjan kauneimmaksi kaupungiksi. Se sijaitsee aivan Geirangerinvuonon suulla. Vuono kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon ja on patikoijien, onkijoiden ja luonnonystävien paratiisi. Kaupunkiin houkuttelevat vierailijoita myös museot ja monet vuosittaiset festivaalit, kuten Ålesundin teatterifestivaali, Ålesundin venefestivaali ja Norwegian Gourmet Festival.

Varaa lentosi Ålesundista

FUKUOKA

Japan

KLM lentää Fukuokaan Japaniin 3. huhtikuuta 2013 alkaen. Boeing 777-200 lentää Amsterdamista keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin Kyushun saaren suurimpaan kaupunkiin. KLM on ainoa lentoyhtiö, joka lentää suoraan Euroopasta Fukuokaan. Satamakaupunki sijaitsee Lounais-Japanissa ja toimii noin 16 miljoonan asukkaan Kyushun seudun taloudellisena keskuksena. Koska kohteessa on paljon kulttuuria ja historiallisia kohteita, se kiinnostaa myös matkailijoita.

Varaa lentosi Fukuokaan 

HARARE

Zimbabwe

KLM Royal Dutch Airlines on lentänyt 29. lokakuuta 2012 alkaen kolme kertaa viikossa Zimbabwen pääkaupunkiin Harareen. Lennot liikennöidään maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin Airbus A330-200 -koneella. Kaupunki sijaitsee noin 1 500 metriä merenpinnan yläpuolella ja on maan taloudellinen ja kulttuuri keskus. Maan nähtävyyksiin lukeutuvat Victorian putoukset ja Karibajärvi. Hwangen kansallispuisto on yksi Afrikan tärkeimmistä luonnonvaraisten eläinten reservaateista, jossa löytyy esimerkiksi elefanttien, puhveleiden, seeprojen, kirahvien ja monien muiden eläinten laumoja.

 Varaa lentosi Harareen 

LUSAKA

Afrika_Safari

KLM Royal Dutch Airlines on lentänyt 15. toukokuuta 2012 alkaen Sambian pääkaupunkiin Lusakaan kolme kertaa viikossa Airbus A330-200 -koneella. Lusaka on Sambian taloudellinen ja poliittinen keskus. Kaupunki on kooltaan noin 70 neliökilometriä ja onkin yksi Afrikan nopeimmin kasvavista kaupungeista. Sambialla on runsaat mineraalivarannot, etenkin kuparin ja koboltin osalta. Victorian putoukset ja Tanganjikajärvi ovat lukemattomien kansallispuistojen ohella kuuluisimmat matkailunähtävyydet.

Varaa lentosi Lusakaan 

Varaa muita KLM-kohteita 

Takaisin alkuun
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com