Jännittäviä matkakohteita osoitteessa klm.com

Löydä lisää uusia jännittäviä kohteita, jotka ovat nyt varattavissa!

BOGOTA ja CALI

Europe Trip Paris

KLM aloittaa lennot Amsterdamista Bogotáan ja Caliin, Kolumbiaan 31. maaliskuuta 2015. Kolumbian pääkaupungissa Bogotássa on monia kauniita kirkkoja, erinomaisia museoita, runsas valikoima kulttuuritapahtumia ja sykkivä yöelämä. Bogotá ei ole pelkästään poliittinen ja taloudellinen keskus, vaan kaupunki myös sijaitsee keskellä maata, joten se on loistava lähtöpiste Kolumbian muihinkin osiin tutustumiselle. Koe Ciudad Perdidan arvoitukselliset rauniot maailman korkeimmassa rannikkovuoristossa. Lennä Caliin, Kolumbian kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin, tutustumaan salsan pääkaupunkiin! Cali tarjoaa runsaasti matkailunähtävyyksiä, kuten puistoja, kirkkoja, museoita ja historiallisia muistomerkkejä – sekä eloisia katu- ja tanssifestivaaleja! 

Varaa lentosi Bogotá ja Cali

 

 

BILBAO

chile

Bilbao on ehdoton kaupunkikohde arkkitehtuurin, taiteen ja ruoan ystäville. Pohjois-Espanjan Baskimaassa sijaitseva Bilbao on kuuluisa Guggenheimin taidemuseosta – henkeäsalpaavasta rakennuksesta, jonka sisäpuolella voi nauttia vaikuttavasta nykytaiteen kokoelmasta.

 
Vierailun kohokohtia ovat lukemattomat, paikallisia tuotteita tarjoavat baarit ja tavernat, joista Baskimaa on kuuluisa. Kuljeskelua vanhassa kaupungissa, muutama pintxo ja lasi viiniä – mikä voisikaan olla parempaa?


KLM Cityhopper lentää Amsterdam-Schipholista Bilbaoon viidesti viikossa ajalla 26. toukokuuta–25. lokakuuta 2014.

Varaa lentosi Bilbao

TORINO

chile

Monen mielessä Torino yhdistyy autoihin ja jalkapalloon, mutta kaupunki on muutakin kuin Fiat ja Juventus.

Torino oli useiden vuosisatojen ajan Savoijin aatelissuvun ja samannimisen ruhtinaskunnan pääkaupunki, mikä näkyy edelleen kaupungin upeassa arkkitehtuurissa ja perinnössä. Piazza Castello ja 2000-vuotias Palazzo Madama, Chiesa di San Lorenzon kuninkaallinen kirkko sekä kuninkaallinen palatsi Palazzo Reale kauniine puutarhoineen ovat kaikki tutustumisen arvoisia. Myöskään nousua lasihissillä kaupungin symboliin, 167 metriä korkeaan Mole Antonellianan torniin, ei kannata jättää kokematta. Näkymät Alpeille ja kaupunkiin ovat kerrassaan henkeäsalpaavat.

KLM Cityhopper lentää Amsterdamista Torinoon kahdesti päivässä 26. toukokuuta lähtien.

Varaa lentosi Torino

ZAGREB

chile

Kroatian suurimmassa kaupungissa Zagrebissa ihmisten katselun voi jalostaa omaksi taiteenlajikseen. Tuoreen kahvin ja paikallisten herkkujen houkuttelevat tuoksut leijuvat kaduille vilkkaista, kutsuvista kahviloista.

Kuljeskele mukulakivikatuja pitkin viehättävien aukioiden poikki ja nauti kaupungin vaikuttavasta galleria- ja museotarjonnasta. Lähde liikkeelle alakaupungista Doni Gradista ja jatka sieltä Zagrebin kahteen vanhaan keskustaan ja yläkaupunkiin Gradeciin. Elämää sykkivässä kaupungissa on aina jotain jännittävää nähtävää ja löydettävää.

KLM Cityhopper lentää Amsterdamista Zagrebiin neljästi viikossa tiistaisin, torstaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin ajalla 27. toukokuuta–25. lokakuuta 2014.

Varaa lentosi Zagreb

SANTIAGO DE CHILE

chile

Chilen pääkaupunki sykkii elinvoimaisena miljoonakaupunkina, josta löytyy museoita, gallerioita, huippukokkeja ja erilaisia festivaaleja. Tutustu trendikkäisiin putiikkeihin, käsitöihin, kahviloihin ja trendiravintoloihin. Kävele kauniilla Bellavistalla ja piipahda La Chasconassa, joka yksi kuuluisan kirjailijan, Pablo Nerudan, kodeista.  

Nähtävyyksien jälkeen on aika hengähtää ja ottaa suunnaksi jokin kaupungin lukuisista puistoista, esimerkiksi Parque Forestal Mapocho-joen etelärannalla. Siellä voit vierailla kulttuurikeskuksessa tai Museo Nacional de Bellas Artes -taidemuseossa. Santiagosta pääset helposti myös merelle sekä Andien kauniille laskettelu- ja vaellusalueille.  

Viinin ystäville kaupunki tarjoaa todellisia löytöjä. Kuuluisat viinialueet ja niiden perinteikkäät viinitilat sijaitsevat aivan kaupungin ulkopuolella.  

2. helmikuuta alkaen KLM lentää kolme kertaa viikossa, tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin, Boeing 777-200:lla Amsterdamin ja Buenos Airesin kautta Santiagoon.  

Varaa lentosi Santiagoon.

FIRENZE

Florence

KLM aloittaa lennot Firenzeen 27. lokakuuta ja lentää Toskanan pääkaupunkiin 12 kertaa viikossa Embraer 190 -koneilla.

Joka vuosi miljoonat turistit vierailevat Firenzen historiallisessa vanhassa kaupungissa, jota pidetään renessanssin syntypaikkana ja joka on ollut UNESCOn maailmanperintökohde vuodesta 1982 lähtien. Kaupunki on taiteen harrastajien, fashinistojen, kulinaristien ja viinintuntijoiden unelmakohde.

Kaupungin poikkeuksellisen runsaita taideaarteita voi ihastella yli 70 museossa. Kaupungissa ovat eläneet lukuisat maailmankuulut taiteilijat ja tiedemiehet, kuten Leonardo da Vinci, Michelangelo ja Galileo Galilei. Medicin perhedynastian loistokkaat palatsit kertovat omaa tarinaansa kaupungin jännittävästä poliittisesta historiasta – ja paljon muuta.

Lähde nyt KLM:n lennoilla Firenzeen ja tutustu tähän Toskanan kiehtovimpaan kaupunkiin.

Lue lisää Firenzestä 

Varaa lentosi Firenzeen 

ÅLESUND

Norway

Ålesundista tulee KLM Royal Dutch Airlinesin 7. kohde Norjassa. KLM lentää Fokker 70 -koneella Geirangerinvuonossa sijaitsevaan kaupunkiin kaksi kertaa päivässä (lauantaisin kerran päivässä) 4. huhtikuuta 2013 alkaen. Ålesundin kaupunki on rakennettu täysin jugendtyyliin ja on nimetty Norjan kauneimmaksi kaupungiksi. Se sijaitsee aivan Geirangerinvuonon suulla. Vuono kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon ja on patikoijien, onkijoiden ja luonnonystävien paratiisi. Kaupunkiin houkuttelevat vierailijoita myös museot ja monet vuosittaiset festivaalit, kuten Ålesundin teatterifestivaali, Ålesundin venefestivaali ja Norwegian Gourmet Festival.

Varaa lentosi Ålesundista

FUKUOKA

Japan

KLM lentää Fukuokaan Japaniin 3. huhtikuuta 2013 alkaen. Boeing 777-200 lentää Amsterdamista keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin Kyushun saaren suurimpaan kaupunkiin. KLM on ainoa lentoyhtiö, joka lentää suoraan Euroopasta Fukuokaan. Satamakaupunki sijaitsee Lounais-Japanissa ja toimii noin 16 miljoonan asukkaan Kyushun seudun taloudellisena keskuksena. Koska kohteessa on paljon kulttuuria ja historiallisia kohteita, se kiinnostaa myös matkailijoita.

Varaa lentosi Fukuokaan