Lähtöselvitys lentokentällä

Eikö lähtöselvityksen tekeminen verkossa onnistu? Tee sitten lähtöselvitys itsepalveluautomaatilla lentokentällä ja vie matkatavarat luovutuspisteeseen.

Lähtöselvitys

Self service check-in new

Lähtöselvityksen tekeminen verkossa on nopein ja helpoin tapa suoriutua lähtöselvityksestä. Jos et voi tehdä lähtöselvitystä verkossa lähtöselvitystä verkossa, voit tehdä sen lähtöselvitysautomaatilla lentokentällä. Nämä löytyvät tiskien 14/15 sisäänkäynniltä Amsterdamin Schipholin lentokentällä.

Voit tehdä oman ja matkakumppaneidesi lähtöselvityksen helposti vain muutamalla toimenpiteellä. Samalla kun teet lähtöselvityksen teet lähtöselvityksen verkossa, voit valita haluamasi paikan koneessa.

Näin lähtöselvitys hoituu itsepalveluautomaatilla:

Vaihe 1  
Syötä passi tai lentoyhtiön kanta-asiakaskortti koneeseen tai anna lippusi numero tai varauskoodi. Varaustietosi ilmestyvät ruudulle.

Vaihe 2  
Valitse paikkasi istuinpaikkakartalta. Voit myös ostaa istuinpaikan Economy Comfort -vyöhykkeeltä tai paikan, jossa on enemmän jalkatilaa tai suosikki-istuinpaikan. Tai voit hemmotella itseäsi vaihtamalla World Business -luokkaan! Tarvitset vain luottokortin, jos haluat tehdä muutoksia.

Vaihe 3
Tulosta tarkastuskorttisi.

Vaihe 4
Onko sinulla ruumaan meneviä matkatavaroita? Luovuta ne lähimpään matkatavaroiden luovutuspisteeseen ja jatka sitten matkaasi portille. Hyvää matkaa!

Onko sinulla ruumaan meneviä matkatavaroita? Luovuta ne lähimpään matkatavaroiden luovutuspisteeseen ja jatka sitten matkaasi portille. Hyvää matkaa!

Katso luettelo lentokentistä, joilla käytetään lähtöselvityksen itsepalveluautomaatteja

Lähtöselvityksen tekeminen Asian lennoilla  
Voit myös käyttää itsepalveluautomaattejamme kiinan- korean- ja japaninkielellä. Portilla oleva henkilökuntamme puhuu myös näitä kieliä. He ovat valmiita kääntämään ilmoituksia ja auttavat mielellään, mikäli sinulla on kysyttävää ennen koneeseen nousua.

Lue lisää reitteihin omistautuvista palveluistamme

SkyPriority-palvelut

Sky Priority

Kun matkustat ensimmäisessä luokassa tai Business-luokassa Flying Blue -ohjelman Gold- tai Platinum-jäsenenä tai SkyTeam Elite Plus -jäsenenä, saat nauttia erillisen lähtöselvitystiskin takaamasta nopeasta lähtöselvityksestä ja punaisen maton kohtelusta.

Myös matkatavarasi saavat ensisijaista palvelua: sinun tarvitsee vain mennä itsepalvelu- tai tavalliseen luovutuspisteeseen. Amsterdamin Schipholin lentokentällä ne sijaitsevat rivien 9, 10 ja 11 lähtöselvitystiskeillä.

Lähtöselvityksen jälkeen SkyPriority-matkustajat voivat mennä turvatarkastukseen tai maahanmuuttoviranomaisten tarkastukseen käyttäen nopeita ensisijaisia jonoja yhä useammilla lentokentillä maailmanlaajuisesti.

Etsi vain punaiset SkyPriority-merkit, jotta matkastasi tulee erityisen miellyttävä!

Lue lisää SkyPriority-ohjelmasta


Pääse portillesi nopeammin Amsterdamin lentokentän Privium Parking P2 -parkkipaikalta

Nyt pääset portillesi entistä nopeammin pysäköidessäsi autosi Schipholin lentokentällä! Siipiin B ja C on nyt mahdollista päästä Privium Parking P2 -parkkipaikalta jalankulkusiltaa pitkin.

Voit käyttää jalankulkusiltaa, jos:

  • Matkustat ensimmäisessä- tai Business-luokassa, olet Flying Blue -ohjelman Gold- tai Platinum-jäsen, tai SkyTeam Elite -jäsen tai Privium-matkustaja, ja

  • Olet jo tehnyt lähtöselvityksen verkossa ja sinulla on mukanasi vain käsimatkatavaraa, ja

  • Matkustat Schengen-maahan.


Jalankulkusilta antaa sinun ohittaa lähtöaulan, sinun on vain kuljettava turvatarkastuksen läpi. Siltaa voi käyttää arkipäivisin klo 06:00 ja 22:00 välillä. Sillalle ei ole mahdollista päästä tuloporteilta Schipholin lentokentällä.

 

Lähtöselvitystiskit

Check-in desks at Schiphol
Overview of Amsterdam Airport Schiphol’s departure terminalsSuurenna tätä kuvaa

Voit myös tehdä lähtöselvityksen lähtöselvitystiskillä samana päivänä lähteville lennoille. Amsterdamin Schipholin lentokentän Schengen-maiden lähtöselvitystiskit sijaitsevat lähtöaulassa 1 ja Schengenin ulkopuolisten maiden lähtöselvitystiskit lähtöaulassa 2. Lähtöselvitystiskien henkilökunta auttaa mielellään vastaamalla kysymyksiisi.

Lähtöselvitys aulassa

KLM Crown -aulamme Amsterdamin Schipholin lentokentällä, Houstonissa, Dubaissa ja Torontossa tarjoavat miellyttävää ja rauhallista lähtöselvityspalvelua. Tämä palvelu on tarjolla myös kaikissa Delta Sky Club -auloissa ja Air France -aulassa terminaaleissa 2E, 2F ja 2G Pariisin Charles de Gaulle -kentällä.

Lue lisätietoja auloista

Matkatavaroiden luovutuspiste

Jos olet jo tehnyt lähtöselvityksen, sinun tarvitsee vain luovuttaa ruumaan menevät matkatavarat lentokentän matkatavaroiden luovutuspisteeseen. Nämä sijaitsevat Amsterdamin Schipholin lentokentällä Schengen-maille lähtöaulassa 1 ja Schengenin ulkopuolisille maille lähtöaulassa 2. Suurin osa lentokentistä ottaa laukkuja vastaan lähtöpäivänä korkeintaan 2 tuntia ennen koneen lähtöä.


Lue lisää matkatavaroista

Matkatavaroiden itsepalvelupiste

Self-service baggage drop-off points at Schiphol

Amsterdamin Schipholin lentokentällä voit luovuttaa matkatavarasi itse matkatavarakoneeseen. Schengen-maiden matkatavarakoneet sijaitsevat lähtöaulassa1 ja Schengenin ulkopuolisten maiden matkatavarakoneet lähtöaulassa 2.

Voit käyttää matkatavaroiden itsepalvelupisteitä, jos:

  • olet jo suorittanut lähtöselvityksen joko verkossa tai lähtöselvityksen itsepalveluautomaatilla
  • sinulla ei ole enempää kuin sallittu määrä matkatavaroita;
  • sinulla on voimassa olevat matkustusasiakirjat;


Jos sinulla on ylimääräisiä matkatavaroita, voit viedä ne tavalliseen matkatavaroiden luovutuspisteeseen

Matkatavaroiden itsepalvelupiste toimii seuraavasti:

Vaihe 1
Aseta matkatavara hihnalle.

Vaihe 2
Todista henkilöllisyytesi skannaamalla tarkastuskorttisi.

Vaihe 3
Tarkista ruudulle ilmestyvät varaustietosi.

Vaihe 4
Tarraetiketti tulostuu automaattisesti. Kiinnitä etiketti matkatavaroihisi ja ilmoita ruudulla, kun olet valmis.

Vaihe 5
Matkatavaroiden itsepalvelupiste tulostaa vahvistuksen siitä, että olet luovuttanut ruumaan menevät matkatavarat. Varmista, että säilytät tämän vahvistuksen. Matkatavaroidesi lähtöselvitys on nyt suoritettu loppuun.

Ole hyvä ja toista nämä vaiheet jokaisen mukaan ottamasi matkatavaran kohdalla.

Mikäli tarvitset apua matkatavaroiden luovutuspisteessä, työtoverimme auttavat sinua mielellään.