Lähtöselvitys matkapuhelimella

Voit tehdä lähtöselvityksen matkapuhelimella missä ja milloin tahansa. Olemme tehneet siitä vieläkin helpompaa: useimmille lennoille voit tilata myös sähköisen tarkastuskortin suoraan matkapuhelimeen.

Voinko käyttää lähtöselvityksen mobiilipalvelua?

Voit tehdä lähtöselvityksen mobiilipalvelun kautta:

  • matkapuhelimesta, jossa on Internet-yhteys
  • itsellesi ja ryhmäsi kaikille muille matkustajille
  • kaikille KLM:n operoimille lennoille ja monille muille lennoille.


KLM.com-sivustolla on mainittu joitakin mobiililähtöselvitystä koskevia poikkeuksia. Nämä poikkeukset ovat samat kuin verkossa täydellisen KLM.com-sivuston kautta lähtöselvitystä tehtäessä.

Lue lisää lähtöselvityksen tekemisestä verkossa

Miten se toimii?

Mobile check-in

Vaihe 1 – KLM.com-mobiilipalvelu
Käytä matkapuhelintasi, siirry osoitteeseen www.KLM.com ja mene sitten kohtaan ”lähtöselvitys”. Jos sait lähtöselvitystä koskevan tekstiviestin, ohita tämä vaihe ja käytä tekstiviestissä olevaa linkkiä.
 
Vaihe 2 – Kirjaudu sisään
Anna e-lippusi numero tai varauskoodi ja lennon numero, jolloin henkilötietosi ilmestyvät ruudulle.

Vaihe 3 – Istuinpaikka ja matkatavarat
Näet koneessa sinulle varatun istuinpaikan numeron; voit halutessasi vaihtaa paikkaa. Voit myös varata erityismukavuuksilla varustetun istuinpaikan. Haluatko mukaasi enemmän matkatavaroita? Voit saada niistä 20 % alennusta!

Vaihe 4 – Tarkastuskortti
Riippuen lentoreitistäsi ja matkapuhelimesi liittymän palveluista voit vastaanottaa tarkastuskorttisi sähköpostitse. Viivakoodi pysyy samana vastaanottotavasta riippumatta.

  • Sähköposti: saat yhden viestin, jossa ovat sekä lähtöselvitystietosi että viivakoodi.


Jos et voi vastaanottaa lentosi sähköistä tarkastuskorttia, voit tulostaa tarkastuskorttisi kotona tai lentokentällä.

Mikä on sähköinen tarkastuskortti?

Check in and board with your mobile phone or PDA

Sähköisessä tarkastuskortissa ovat lentosi kaikki tiedot ja viivakoodi, joka skannataan lentokentällä koneeseen noustessa. Se tarkoittaa sitä, että sinun ei tarvitse tulostaa tätä tarkastuskorttia.

Jos sinulla on passi tai henkilöllisyystodistus, pääset lentokentän kaikkien tarkastuspisteiden läpi. Sähköisen tarkastuskortin avulla voit käyttää kaikkia lentokentän tiloja aivan samoin kuin paperilla olevalla tarkastuskortilla.

Sähköisessä tarkastuskortissa ei ole mainintaa Flying Blue -jäsenyydestäsi, joten muista ottaa Flying Blue -jäsenkorttisi mukaan, että pääset nauttimaan kaikista jäsentasollesi kuuluvista eduista!

Tarkista voiko lähtökentälläsi käyttää sähköistä tarkastuskorttia

Kuinka voin tulostaa tarkastuskortin tarvittaessa?

Jos puhelimesi akku on lopussa tai unohdit ottaa matkapuhelimesi mukaan, voit tulostaa tarkastuskortin itsepalveluautomaateista, matkatavaroiden luovutuspisteessä tai lentokentän lähtöselvitystiskillä. Tarkastuskortti voidaan tulostaa vielä 30 minuuttia ennen lähtöä.

Tarkastele lähtökenttien tarjoamia lähtöselvityspalveluita

Matkatavaroiden lähtöselvitys

Kun olet tehnyt lähtöselvityksen, voit jättää ruumassa kuljetettavat matkatavarat lentokentän matkatavaroiden luovutuspisteeseen.

Katso matkatavaroiden luovutusajat

Oletko tehnyt lähtöselvityksen? Siirry lento-oppaaseen

Haluatko tutustua ruokalistaan ja saada lisätietoja lennosta, miehistöstä ja lentokoneesta? Siirry Matkani-palvelun lento-oppaaseen, joka on käytettävissäsi myös lähtöselvityksen jälkeen. Lento-opasta voi käyttää millä laitteella tahansa, joten muista tallentaa se myös matkapuhelimeesi tai tablettisi aloitusnäytölle ennen matkalle lähtöä!

Lento-opas on käytettävissä aikaisintaan 48 tuntia ennen KLM:n lennon lähtöä.

Lue lisää lento-oppaasta