Käyttämällä KLM.com-sivustoa hyväksyt samalla evästeiden käytön. Lue lisätietoja evästeistä.

Economy Comfort -istuinten ehdot ja edellytykset

Ostaessasi istuinpaikan Economy Comfort -vyöhykkeeltä sinun on hyvä tietää seuraavat asiat.

Economy Comfort -istuinten ehdot ja edellytykset

1. Economy Comfort -istuimet
1.1 KLM:n ja Delta Air Linesin lennoilla on tarjolla Economy Comfort -istuimia Economy Comfort -alueella, joka sijaitsee turistiluokassa, lukuun ottamatta KLM:n lentoja Amsterdamin Schipholin lentokentän ja Pariisin Charles de Gaulle -lentokentän välillä. Näiden istuinpaikkojen varaamisesta, jos sellainen on varattavissa, veloitetaan lisämaksu.

1.2 Flying Blue Platinum -jäsenet ja SkyMiles Platinum- ja Diamond-jäsenet voivat varata Economy Comfort -istuimen ilman lisämaksua. Flying Blue Gold- ja Silver-jäsenet, SkyMiles Gold - ja Silver-jäsenet sekä SkyTeam Elite Plus – ja SkyTeam Elite -jäsenet (vain Delta Air Linesin lennoilla) voivat varata Economy Comfort -istuimen alennuksella kirjautuessaan sisään Flying Blue-, SkyMiles- tai SkyTeam-jäsenenä ja KLM:n vahvistettua jäsenyyden. Kaikissa muissa tapauksissa Flying Blue -, SkyMiles- tai SkyTeam-jäsenet voivat varata Economy Comfort -istuimen tavalliseen hintaan.

1.3 Pyrimme kohtuullisuuden rajoissa noudattamaan Economy Comfort -istuinpaikkapyyntöäsi. Varaamme kuitenkin oikeuden muuttaa tai vaihtaa Economy Comfort -istuinpaikkaa lentokoneen käyttöön tai turvallisuuteen liittyvästä syystä milloin tahansa, mukaan lukien lähtöselvityksen jälkeen. Lähtöselvityksen henkilökunta ja lentokenttähenkilöstö tekevät asiasta lopullisen päätöksen lentopäivänä.

2. Edellytykset ja kelpoisuus
2.1 Voidaksesi varata Economy Comfort -istuinpaikan sinun on esitettävä ja taattava että sinulla on laillinen oikeustoimikelpoisuus solmia tämä sopimus ja sitoutua sen ehtoihin ja edellytyksiin; ja

2.2 Ilmoitettava samalla, että kaikki istuinpaikan varaamisen yhteydessä antamasi tiedot ovat oikein ja että et tee spekulatiivisia, vääriä tai väärennettyjä varauksia. Ilmoita myös että teet varaukset vain itsellesi tai toiselle henkilölle, joka on valtuuttanut sinut toimimaan puolestaan ja joka sitoutuu noudattamaan kappaleessa 2.1 esitettyjä vaatimuksia.

3. Palautukset
3.1 Jollet saa Economy Comfort -istuinpaikkaa olet oikeutettu hyvitykseen joka on samansuuruinen kuin summa, jonka maksoit Economy Comfort -istuinpaikasta tietylle matkan osuudelle. Tämä kuitenkin vain jos:
(I) sinut vaihdettiin toiselle lennolle:

  • omasta pyynnöstäsi ja olet ostanut Economy Comfort -istuinpaikan uudelle lennolle;
  • koska vaihdoit lentoa ja Economy Comfort -istuinpaikkaa ei ollut saatavilla uudella lennolla;
  • KLM:n toimesta käytännön syystä johtuen tai koska lentosi peruuntui;
  • koska myöhästyit jatkolennoltasi saapuessasi KLM:n, Delta Air Linesin tai minkä tahansa SkyTeam-lentoyhtiön lennolla, etkä saanut Economy Comfort -istuinpaikkaa vaihtoehtoisella lennolla;

(II) vaihdoimme lentokonetyyppiä, eikä vaihtoehtoisella lennolla ollut vapaita Economy Comfort -istuinpaikkoja;
(III) käytimme oikeuttamme muuttaa tai vaihtaa Economy Comfort -istuinpaikkasi lähtöselvityksen ennen tai jälkeen lentokoneen käyttöön tai turvallisuuteen liittyvästä syystä.

3.2 Voit pyytää hyvitystä täyttämällä hyvityslomakkeen.

3.3 Jos et täytä yllämainittuja ehtoja, hyvitystä ei suoriteta.

Sekalaista
Tämä palvelu mahdollistaa myös Economy Comfort -istuinpaikan turistiluokassa jos niitä on tarjolla. Istuinpaikassa on enemmän jalkatilaa ja suurempi kallistuskulma mutta muuten Economy Comfort -vyöhykkeen istuinpaikka vastaa tavallista turistiluokan istuinpaikkaa. Esimerkiksi ruokailutarjonta on sama kuin turistiluokassa. 

 
Your seat on board

Frequently asked questions

Takaisin alkuun
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com