Käyttämällä KLM.com-sivustoa hyväksyt samalla evästeiden käytön. Lue lisätietoja evästeistä.

Economy Comfort -istuinten ehdot ja edellytykset

Ostaessasi istuinpaikan Economy Comfort -vyöhykkeeltä sinun on hyvä tietää seuraavat asiat.

Economy Comfort -istuinten ehdot ja edellytykset

1. Economy Comfort -istuimet
1.1 KLM:n lennoilla on tarjolla Economy Comfort -istuimapaikkoja Economy Comfort -vyöhykkeellä, joka sijaitsee Economy-luokassa, lukuun ottamatta KLM:n lentoja Amsterdamin Schipholin ja Pariisin Charles de Gaulle -lentokenttien välillä. Delta Air Linesin lennoilla on tarjolla Delta Comfort + -istuinpaikkoja. Näiden istuinpaikkojen varaamisesta, jos sellainen on varattavissa, veloitetaan lisämaksu.

1.2 Flying Blue Platinum -jäsenet ja SkyMiles-ohjelman Platinum- ja Diamond-jäsenet voivat varata Economy Comfort -istumapaikan ilman lisämaksua. Flying Blue -ohjelman Gold- ja Silver -jäsenet, SkyMiles-ohjelman Gold- ja Silver-jäsenet sekä SkyTeam Elite Plus- ja SkyTeam Elite -jäsenet (vain Delta Air Linesin lennoilla) voivat varata Economy Comfort -istumapaikan alennettuun hintaan kirjauduttuaan sisään Flying Blue-, SkyMiles- tai SkyTeam -jäsenenä ja KLM:n vahvistettua jäsenyyden. Alennus ei ole voimassa SkyMiles Gold- ja SkyMiles Silver -jäsenille silloin, kun Economy Comfort -istumapaikka varataan vasta koneessa. Kaikissa muissa tapauksissa Flying Blue -, SkyMiles- tai SkyTeam-jäsenet voivat varata Economy Comfort -istuimen tavalliseen hintaan.

1.3 Pyrimme kohtuullisuuden rajoissa noudattamaan Economy Comfort- tai Delta Comfort + -istuinpaikkapyyntöäsi. Varaamme kuitenkin oikeuden muuttaa tai vaihtaa Economy Comfort- tai Delta Comfort + -istuinpaikkaa toiminnallisista tai turvallisuuteen liittyvistä syistä milloin tahansa, mukaan lukien lähtöselvityksen jälkeen. Lähtöselvityksen henkilökunta ja lentokenttähenkilöstö tekevät asiasta lopullisen päätöksen lentopäivänä.

2. Edellytykset ja kelpoisuus
2.1 Varatessasi Economy Comfort- tai Delta Comfort + -istuinpaikan vakuutat, että sinulla on laillinen oikeustoimikelpoisuus solmia tämä sopimus ja sitoutua sen ehtoihin ja edellytyksiin; ja

2.2 Ilmoitettava samalla, että kaikki istuinpaikan varaamisen yhteydessä antamasi tiedot ovat oikein ja että et tee spekulatiivisia, vääriä tai väärennettyjä varauksia. Ilmoita myös että teet varaukset vain itsellesi tai toiselle henkilölle, joka on valtuuttanut sinut toimimaan puolestaan ja joka sitoutuu noudattamaan kappaleessa 2.1 esitettyjä vaatimuksia.

3. Palautukset
3.1 Mikäli käyttöösi ei anneta Economy Comfort- tai Delta Comfort + -istuinpaikkaa, olet oikeutettu hyvitykseen, joka on samansuuruinen kuin summa, jonka maksoit Economy Comfort- tai Delta Comfort + -istuinpaikasta matkan kyseiselle osuudelle. Tämä kuitenkin vain:
(I) sinut vaihdettiin toiselle lennolle:

  • omasta pyynnöstäsi ja olet ostanut Economy Comfort- tai Delta Comfort + -istuinpaikan uudelle lennolle;
  • koska vaihdoit lentoa ja Economy Comfort- tai Delta Comfort + -istuinpaikkaa ei ollut saatavilla uudelle lennolle;
  • KLM:n toimesta toiminnallisista syistä tai koska KLM perui lentosi;
  • koska myöhästyit jatkolennoltasi saapuessasi KLM:n, Delta Air Linesin tai minkä tahansa SkyTeam-lentoyhtiön lennolla, etkä saanut Economy Comfort- tai Delta Comfort + -istuinpaikkaa vaihtoehtoisella lennolla;

(II) vaihdoimme lentokonetyyppiä, eikä vaihtoehtoisella lennolla ollut vapaita Economy Comfort- tai Delta Comfort + -istuinpaikkoja;
(III) käytimme oikeuttamme muuttaa tai vaihtaa Economy Comfort- tai Delta Comfort + -istuinpaikkaasi ennen lähtöselvitystä tai sen jälkeen toiminnallisista tai turvallisuuteen liittyvistä syistä.

3.2 Voit pyytää hyvitystä täyttämällä hyvityslomakkeen.

3.3 Jos et täytä yllämainittuja ehtoja, hyvitystä ei suoriteta.

Sekalaista
Tarjoamme tämän palvelun myötä Economy Comfort- tai Delta Comfort + -istuinpaikkoja Economy-luokassa jos ja kun niitä on saatavilla. Suurempaa jalkatilaa ja kallistuskulmaa lukuun ottamatta nämä paikat vastaavat tavallisia Economy-luokan istuinpaikkoja. Esimerkiksi ruokailutarjonta on sama kuin turistiluokassa.

 
Your seat on board

Frequently asked questions

Ask a question
Takaisin alkuun
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com