Käyttämällä KLM.com-sivustoa hyväksyt samalla evästeiden käytön. Lue lisätietoja evästeistä.

Valitse istuinpaikka

Haluatko ikkunapaikan tai hemmotella itseäsi lisämukavuuksilla? Voit valita ja vaihtaa paikan Hallitse varausta -kohdasta verkossa tehtävän lähtöselvityksen aikana tai lentokentän itsepalvelukoneella.

Istuinpaikan valitseminen

Kaikille KLM*:n lennoille voit valita ja vaihtaa istuinpaikkasi viimeistään 48 tuntia ennen lähtöä:

  • kun varaat lennon KLM.com-sivustolla
  • Matkani

Enintään 30 tuntia ennen lähtöä voit valita tai vaihtaa istuinpaikkasi millä tahansa KLM:n lennolla:

  • kun teet lähtöselvityksen verkossa osoitteessa KLM.com (korkeintaan 24 tuntia ennen Yhdysvaltoihin lähtevillä ja sieltä saapuvilla lennoilla)
  • lentokentän itsepalveluautomaatilla

Istuinpaikkakartoillamme osa istuimista varataan matkustajille, joilla on erityistarpeita, kuten lapsiperheille vauvojen kanssa tai liikuntarajoitteisille henkilöille.Jos kirjaudut sisään Flying Blue Elite- tai Elite Plus -jäsenenä, sinulla on enemmän istuinpaikkavaihtoehtoja.

Operatiivisista syistäemme voi aina taata valintaasi, mutta teemme parhaamme!

Voi olla, että et voi valita istuinpaikkaasi verkossa ennen lähtöä, jos lennät lentoyhtiökumppaniemme lennoilla koko- tai osan matkasta. Katso kyseisen lentoyhtiön säännöt verkkosivustolla.

Katso kaikkien KLM:n lentokoneiden istuinpaikkakartat

*Pois lukien Economy-luokka lennoilla Amsterdam-Schipholin ja Paris-Charles de Gaullen välillä

Oletko varannut lennon?

Valitse istuinpaikkasi nyt
 

Istuinpaikka lisämukavuuksilla

Haluaisitko ojentaa jalkojasi tai lisää henkilökohtaista tilaa? Varaa istuinpaikka Economy Comfort –vyöhykkeeltä, istuinpaikka, jossa on enemmän jalkatilaa tai suosikki-istuinpaikka.

Valitse lisämukavuutta

Vuoden 2015 loppuun mennessä pääset nauttimaan entistä paremmista mukavuuksista, kun lennät mannertenvälisen lentosi KLM:n Boeing 777-200 -lentokoneella. Uudet ja älykkäästi suunnitellut Economy-luokan istumapaikat ovat entistä tilavammat, ja itse istuimet ovat luokkansa kevyimmät. World Business Class -luokan täysin makuuasentoon kääntyvät istuimet takaavat parhaan mahdollisen matkustusnautinnon ja enemmän omaa rauhaa.
Lue lisää matkustusluokista

 

Meet & Seat

Kun valitset istuinpaikkasi Matkani tai tee lähtöselvitys verkossa, saat tietoja KLM:n lennollasi olevista Amsterdamiin tai Amsterdamista matkustavista mielenkiintoisista ihmisistä - ja näet, missä he istuvat!

Lue lisää Meet & Seat palvelusta

 
Your seat on board

Frequently asked questions

Ask a question
Takaisin alkuun
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com