Käyttämällä KLM.com-sivustoa hyväksyt samalla evästeiden käytön. Lue lisätietoja evästeistä.

Turistiluokan ateriat

KLM:n turistiluokassa voit nauttia laajasta virvoitusjuomavalikoimasta, herkullisesta Delicious-ateriasta tai tukevasta voileivästä.

Mannertenvälinen turistiluokka

Kaikilla mannertenvälisillä lennoilla toivotamme sinut tervetulleeksi haluamasi virvoitusjuoman kanssa. Sen jälkeen sinulle tarjoillaan kahdesta vaihtoehdosta valitsemasi herkullinen lämmin ateria. Ruoan jälkeen tarjoilemme maksutta kahvia, teetä ja alkoholipitoisia juomia.

Lyhyemmillä lennoilla tarjoilemme voileivän tai välipaloja ennen laskeutumista. Pidemmillä lennoilla tarjoilemme toisen aterian ja välipaloja, esim. jäätelöä tai voileipiä.

Lennoilla, jotka saapuvat matkakohteeseen aikaisin aamulla tarjoilemme herkullisen aamiaisen.

Juomat
Aterian kanssa tarjoilemme kuumia ja kylmiä juomia (alkoholipitoisia ja alkoholittomia), kuten virvokkeita, hedelmämehua, olutta ja viiniä. Koko lennon ajan tarjoilemme juomia joka tunti.  

A la carte -ateria
Useimmilla Amsterdamista lähtevillä KLM:n mannertenvälisillä lennoilla on vieläkin suurempi lämpimien aterioiden valikoima, josta voit tehdä oman valintasi tilatessasi a la carte -aterian KLM.com-verkkosivustolla ennen lähtöä.

Lue lisää a la carte -ruokalistasta turistiluokassa

Asiaan ja takaisin
Kaikilla Kiinaan, Intiaan, Japaniin ja Koreaan ja sieltä takaisin lentävillä lennoilla tarjoamme tunnettujen ravintoloiden valmistamia aasialaisia aterioita.

Lue lisää reitteihin omistautuvista palveluistamme

Euroopan turistiluokka

Meillä on laaja valikoima kuumia ja kylmiä juomia, mukaan lukien mehut, virvoitusjuomat, viinit, oluet ja tee tai kahvi.

Lennon pituudesta ja lähtöajasta riippuen tarjoilemme joko välipalan tai tuoreen Delicious-voileivän.

  • Lennoilla, joiden kesto on korkeintaan 120 minuuttia ja jotka lähtevät ennen klo 9.00 aamulla, tarjoilemme maukkaita voileipiä erilaisilla täytteillä. Lennoilla, jotka lähtevät klo 9.00 jälkeen voit valita makean tai suolaisen välipalan.
  • Lennoilla, joiden kesto on 120 - 170 minuuttia tarjoilemme erilaisia voileipiä.
  • Yli 170 minuuttia kestävillä lennoilla tarjoilemme kuumia välipaloja ja makeita leivonnaisia.


Vaihdamme välipala- ja voileipävalikoimaamme säännöllisin väliajoin.

Ruoka- ja viinifestivaali

Tervetuloa Hollantiin! Kaikilla lokakuussa ja marraskuussa 2011 Amsterdamista lähtevillä KLM:n lennoilla matkustajat pääsevät nauttimaan Hollannin makuelämyksistä, mikä tarkoittaa hollantilaisia aterioita, erikoisherkkuja ja lämmintä, perinteistä hollantilaista vieraanvaraisuutta.


Lue lisää 'From Holland' ruoka- ja viinifestivaalista

Teitkö jo varauksen? Tutustu ruokalistaan

Haluatko tutustua lennon ruokalistaan (ja saada lisätietoja lennosta, miehistöstä ja lentokoneesta)? Käytä KLM:n lento-opasta Matkani-palvelussa heti, kun olet varannut KLM:n lentosi.

Lento-opas on käytettävissä KLM:n mannertenvälisillä lennoilla ja pian myös KLM:n Euroopan lennoilla.

Lue lisää lento-oppaasta

Dining on board

Frequently asked questions

Takaisin alkuun
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com