Viihde koneessa

Vuorovaikutteisen ääni- ja videoviihdejärjestelmämme avulla aika lentää, kun nautit KLM:n lentosi aikana tarjolla olevista elokuvista ja muusta viihteestä.

Lennonaikainen viihde

Uusimmat elokuvat, mahtavaa musiikkia, tunnepitoista draamaa, eksoottisia luontodokumentteja ja paljon, paljon muuta... Haluatko tietää enemmän KLM:n lentosi aikana tarjolla olevista viihdemahdollisuuksista?

Anna meidän viihdyttää sinua
Vuoden 2015 loppuun mennessä kaikkien Boeing 777-200- ja vuoden 2016 loppuun mennessä kaikkien Boeing 777-300 -koneidemme matkustamot ovat täysin uudistettuja. Uusimmat viihdeominaisuudet löytyvät myös äskettäin käyttöön otetuista Boeing 787 Dreamliner -koneista. Uudet istuimet tarjoavat matkustajille täysin uudenlaisen viihdejärjestelmän, jota voi käyttää kahdellatoista eri kielellä. Lennonaikaisessa viihdejärjestelmässä on enemmän valinnanvaraa, iso 9 tuuman HD-tason kosketusnäyttö (11-tuumainen Boeing 787 Dreamliner -koneissa), interaktiivinen 3D liikkuva kartta sekä ns. istumapaikka-chattisovellus, jonka avulla voit olla yhteydessä muualla matkustamossa istuviin matkustajiin. World Business -luokassa ylellisyyden tunnetta täydentää henkilökohtainen 16-tuumainen näyttö, jota ohjataan kosketusnäytöllä varustetulla kaukosäätimellä.

Lennonaikainen viihde (ainoastaan englanniksi).

Katso viihdevaihtoehdot

Henkilökohtainen näyttö ja paljon vaihtoehtoja

Inflight entertainment

Mannertenvälisillä lennoilla KLM tarjoaa sinulle yhteensä yli 1000 tuntia interaktiivista viihdettä monella eri kielellä – aina siitä lähtien, kun istuudut omalle paikallesi ja siihen asti, kun poistut koneesta:

 • Löydät yli 80 ja uusimmassa viihdejärjestelmässä yli 200 elokuvaa aina uutuusleffoista klassikkoihin ja kansainvälisiin elokuviin. Monet näistä elokuvista ovat katsottavissa arabian, kiinan, hollannin, englannin, ranskan, saksan, japanin, korean, portugalin tai espanjan kielellä
 • televisio-ohjelmia eri aiheista: komedioita, draamaa, luonto-ohjelmia, matkakertomuksia, konsertteja, urheilua, uutisia ja lifestyle -ohjelmia
 • satoja CD:itä ja KLM:n omia musiikkiohjelmia
 • kielikursseja
 • Lastenkanavat
 • äänikirjoja
 • pelejä


Voit nauttia kaikesta tästä omalta henkilökohtaiselta näytöltäsi lähes kaikilla KLM:n mannertenvälisillä lennoilla (paitsi Boeing 737 -lentokoneilla Tel Aviviin lennetyillä KLM-lennoilla).

Päivitämme lennonaikaisen viihteen valikoimaa aina kuukauden alussa.

Aasiaan ja takaisin
Ilmaisia paikallisia sanomalehtiä on saatavilla kaikilla KLM:n lennoilla Kiinaan, Koreaan tai Japaniin. Rentoudu katsoessasi yhtä paikallisella kielellä puhutuista tai tekstitetyistä elokuvistamme, tai nauti kiinan- korean- tai japanin kielisistä radio-ohjelmista.

Lue lisää reittikohtaisista palveluistamme

Elektronisten laitteiden käyttäminen

Man and woman checking tablet on board

Voit vihdoinkin käyttää matkapuhelintasi tai tablettiasi! Voit käyttää useita erityyppisiä kannettavia elektronisia laitteita kaikilla KLM:n lennoilla. Sinun täytyy vain asettaa laitteesi lentokonetilaan tai kytkeä matkapuhelinverkko pois päältä.

 • Sallittuihin laitteisiin kuuluvat: älypuhelimet, tabletit, e-kirjojen lukulaitteet, mediasoittimet, radiot, kamerat, korvakuulokkeet (langattomia Bluetooth-korvakuulokkeita lukuun ottamatta), kädessä pidettävät pelit, hakulaitteet sekä tietyntyyppiset lääketieteelliset laitteet. Mikäli haluat ottaa mukaan lääketieteellisiä laitteita, otathan yhteyttä KLM Cares -palveluun kaksi arkipäivää ennen lähtöä.
 • Jos laitteestasi lähtee ääntä, sinun täytyy käyttää kuulokkeita. Langattomia Bluetooth-kuulokkeita ei voi käyttää.
 • Voit halutessasi kytkeä omat kuulokkeesi lennonaikaiseen viihdejärjestelmään, ja World Business -luokassa voit kytkeä myös oman laitteesi virtalähteeseen. Koska viihdejärjestelmä löytyy yhä useammasta koneestamme, voit kytkeä USB-johdon tai pistokkeen virtalähteeseen sekä Economy- että World Business -luokassa.
 • Kannettavat tietokoneet ja vastaavat hieman isommat laitteet sekä laitteet, jotka painavat yli 1 kiloa (2,2 lbs), on laitettava matkatavarahyllylle välilaskun, nousun ja laskeutumisen ajaksi.
 • Joissakin erikoistapauksissa miehistömme saattaa pyytää sinua sammuttamaan laitteesi ja sijoittamaan sen matkatavarahyllylle.


Laitteet, joiden käyttö lentokoneessa on täysin kielletty: sähkötupakat, langattomat Bluetooth-korvakuulokkeet, kauko-ohjattavat lelut, televisiot, vastaanottimet, VHF-skannereiden vastaanottimet sekä kaikki muut matkapuhelinverkon käyttötilan mahdollistavat laitteet.

KLM:n Movies&more

Movies and More Application button

Ilmaisella KLM:n Movies&more -sovelluksella voit tarkastella jokaisen KLM:n mannertenvälisen lennon kuluvan kuukauden lennonaikaista viihdetarjontaa:

 • Kattava elokuvien, televisio-ohjelmien, musiikin ja lasten ohjelmien yhteenveto
 • Trailerit uusimmista elokuvista

Sovellus on ilmainen ja saatavilla vain englanniksi:

Lataa sovellus iPhones

Lataa sovellus iPadiin

Lataa sovellus Android-puhelimeen

WiFi-yhteys lentokoneessa

Yhä useammassa KLM:n lentokoneessa voi pitää yhteyttä ystäviin ja työkavereihin sekä käyttää internetiä WiFi-yhteyden avulla. Tällä hetkellä WiFi-yhteyttä voi käyttää kaikissa uusissa Boeing 787 Dreamliner -koneissa sekä yhdessä Boeing 777-300 -lentokoneessa. WiFi-yhteys ei ole vielä käytettävissä KLM:n muilla lennoilla.

Jos KLM-lentosi konetyyppi on varustettu WiFi-yhteydellä, voit käyttää sitä siirtymällä lentosi aikana osoitteeseen KLM.com. Kun lentokone on noussut tiettyyn lentokorkeuteen, voit ostaa erilaisia WiFi-kuponkeja, jotka voi ottaa heti käyttöön lennon aikana.

Lue lentokoneessa käytettävän WiFi-yhteyden Ehdot ja edellytykset

Holland Herald, palkittu lehtemme

Holland Herald, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 1966, ei ole ainoastaan vanhin matkustamolehti vaan myös suurin englanninkielinen aikakauslehti Alankomaissa!

 

Lehti käsittelee uuden jännittävän aiheen joka kuukausi. Artikkelit käsittelevät matkustusta, elämäntapaa, lisälaitteita ja mielenkiintoisia tosiasioita ja henkilöitä.

 

Etsitkö jotain tekemistä? Holland Herald antaa tietoa Alankomaiden kulttuuritapahtumista ja KLM:n kohteista!

 

Voit myös osallistua kuuluisaan KLM/Holland Herald -valokuvakilpailuun. Ei ihme, että useimmat matkustajat ottavat lehden mukaansa!

 

Jokaisessa julkaisussa on myös luettelo verovapaista koneessa myytävistä tuotteista.


www.holland-herald.com  (vain englanniksi)