By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Kohdeopas

Takaisin Valmistaudu matkaan
Shop@KLM on uusittu! Löydä suosikki KLM-tuotteesi helposti ja nopeasti, lahja sinulle tärkeälle henkilölle, viimeisimmät elektroniset laitteet tai upean hajuveden. Osta verovapaat tuotteet verkossa ennen lähtöä ja saat ne koneessa KLM-lentosi aikana. Tai tilaa kotiosoitteeseesi!

Verovapaat ostokset verkossa

on board shopping

Ylellisistä lahjoista ainutlaatuisiin KLM-tuotteisiin: Shop@KLM-palvelussa on tarjolla laaja valikoima verovapaita tuotteita ja voit helposti tilata ne verkossa omassa nojatuolissasi. Ostoksesi toimitetaan sinulle maksutta koneeseen lentosi aikana

 • Kaikilla Amsterdamista lähtevillä mannertenvälisillä KLM-lennoilla
 • Pitkillä Euroopan lennoilla Amsterdamista Ateenaan, Bukarestiin, Istanbuliin, Kiovaan, Lissaboniin ja Pietariin.


Näin sinun ei tarvitse kulkea lenkokentällä kantaen raskaita käsimatkatavaroita. Voit jättää tilauksesi viimeistään 25 tuntia ennen lähtöä.

Voit myös tehdä tilauksia Shop@KLM-palvelusta, vaikka et olisikaan lähdössä lennolle lähitulevaisuudessa: joitakin tuotteita voimme toimittaa kotiosoitteeseesi Alankomaissa. Siinä tapauksessa sinulta kuitenkin veloitetaan ALV ja toimituskulut.

Shop@KLM tarjoaa paljon enemmän tuotteita kuin koneen valikoima. Ostoksistasi saamat alennukset ja Flying Blue mailit ovat samat. Et ainoastaan ansaitse Flying Blue –maileja, mutta voit myös käyttää niitä maksaaksesi ostoksesi. Muutamme tuotevalikoimaa joka kuukausi, ja tuotevalikoimassamme on aina uusia tarjouksia.

Siirry Shop@KLM-palveluun

Siirry Shop@KLM-palveluun

Katso saatavilla olevat tuotteet

Kuinka Shop@KLM toimii

 1. Siirry Shop@KLM-palveluun, valitse suosikkituotteesi ja laita ne ostoskärryysi
 2. Ilmoita, haluatko vastaanottaa ne koneessa lennollasi vai haluatko, että ne toimitetaan kotiosoitteeseesi.
 3. Anna henkilökohtaiset tietosi ja yhteystietosi ja tarpeen vaatiessa varauskoodi.
 4. Valitse maksutapa ja maksa tilauksesi. Kun olet suorittanut ostoksesi loppuun, saat vahvistuksen ja laskun sähköpostitse. Mikäli olet lähdössä lennolle, tulosta vahvistusviesti ja ota se mukaasi.
 5. Riippuen valinnastasi saat ostokset ja kuitin lennon aikana tai ne toimitetaan kotiosoitteeseesi. Varmista, että säilytät kuitin: se on takuu ostoksistasi.


Jos haluat tilauksesi lennolle, sinun on jätettävä tilauksesi viimeistään 25 tuntia ennen lähtöä. Jos ostoksesi toimitetaan kotiosoitteeseesi, sinun on maksettava ALV ja toimituskulut. Shop@KLM on käytettävissä hollanniksi ja englanniksi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tilaamisesta verkossa

Maksuvaihtoehdot

Kaikki hinnat ilmoitetaan euroina ja niihin sisältyy ALV (mikäli voimassa tuoteelle). Voit maksaa iDEAL-palvelun kautta (vain Alankomaissa tarjolla oleva Internet-maksupalvelu), useilla eri luottokorteilla ja Flying Blue -maileilla. Voit myös ansaita Flying Blue -maileja (paitsi maksaessasi ostoksesi maileilla).

Luottokorttitietosi lähetetään suojatun palvelimen kautta.

Huomaa, että tilaat tuotteesi lennolle, ostostesi kaikki tuontiverot ja/tai paikalliset verot on maksettava kohdemaassa. Tämä riippuu kohteesta ja ostosten kokonaissummasta.

Etkö saanut ostoksiasi?

Toimitus koneessa

Jos toimitus koneessa ei ole mahdollista, otamme sinuun yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Matkustamohenkilökuntamme ei pysty hyvittämään maksettua summaa lennon aikana.

Tarjoamme muutamia vaihtoehtoja tilanteesta riippuen:

 • Jos peruit lentosi tai myöhästyit lennolta, koska jokin muu kuin SkyTeam-lento viivästyi, voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

  • Tuotteesi toimitetaan sinulle seuraavalla lennolla, tai
  • Maksamasi summa hyvitetään pankkitilillesi.

 • Jos lentosi peruttiin, myöhästyit lennolta, koska toinen KLM- tai SkyTeam-lento myöhästyi, tai tuotteitasi ei annettu sinulle lennolla, voit valita seuraavista vaihtoehdoista:

  • Tuotteesi toimitetaan sinulle seuraavalla lennolla,
  • Siirrämme maksetun summan tilillesi, tai or
  • Toimitamme tuotteesi kotiisi.

 • Jos tuote on väliaikaisesti loppu, ilmoitamme tästä sähköpostitse. Yritämme toimittaa tuotteen kotiisi viiden päivän kuluessa Alankomaissa ja 10 päivän kuluessa muissa maissa.


Usein kysyttyjä kysymyksiä kuljetuksista

Kotiinkuljetus

Jos et ole saanut tilaamiasi tuotteita kotiosoitteeseesi 14 päivän kuluessa, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä käyttäen Shop@KLM-sivustolla olevaa yhteydenottolomaketta.

Palautukset ja hyvitykset

Jos et ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tämä on mahdollista ainoastaan, jos tuote on käyttämätön ja suljetussa pakkauksessa. Palauta tuote alkuperäisessä, vaurioitumattomassa pakkauksessa. Kun olemme vastaanottaneet tuotteen, siirrämme ostoksen hinnan tilillesi (pois lukien lähetyskustannukset).

Usein kysyttyjä kysymyksiä palautuksista ja hyvityksistä

Palauttaaksesi Shop@KLM-palvelusta hankkimasi tuotteen täytä hyvityslomake.

Lue Shop@KLM-palvelun ehdot ja edellytykset 
Pyydä maksun palautusta Shop@KLM-palvelusta
Ota yhteyttä Shop@KLM-palveluun

Takaisin alkuun
 • www.airfrance.com
 • www.skyteam.com