Käyttämällä KLM.com-sivustoa hyväksyt samalla evästeiden käytön. Lue lisätietoja evästeistä.

KLM:n lääkintäpalvelut

Tarvitsetko vähän apua lentokentällä tai tarvitsetko erityisiä lääkintäpalveluita? Autamme sinua mielellämme, jotta matkasi sujuisi mahdollisimman miellyttävästi.

KLM CARES -palvelun erikoispalvelut

Jos tarvitset apua lentokentällä, haluat ottaa opaskoiran mukaasi tai joudut käyttämään matkustaessasi erityisiä lääkintälaitteita, KLM CARES -palvelu auttaa sinua kaikissa tilanteissa. Teet vain erikoisavustuspyynnön joko Matkani-palvelussa tai puhelimitse.

Muista tehdä pyyntösi vähintään 48 tuntia ennen lentosi lähtöä. Jos sinulla on tiettyjä sairauksia ja tarvitset hoitoa lennon aikana, sinun tulee täyttää lääketieteelliset lomakkeemme.

Tee erikoisavustuspyyntö Matkani-palvelussa

Katso lisätietoja KLM CARES -palvelun erikoispalveluista

Rokotteet ja terveystodistukset

Matkustatko trooppiseen tai subtrooppiseen kohteeseen? Selvitä ajoissa, mitä rokotteita tarvitset:

Tutustu matkaasi koskeviin terveysasioihin osoitteessa 

Matkailuklinikat

Alankomaissa on neljä matkailuun erikoistunutta KLM:n klinikkaa, jotka tarjoavat ajan tasalla olevia ja matkustamiseen liittyviä tietoja kaikista kohdemaista sekä seuraavia palveluja:

  • rokotukset ja muut varotoimia koskevat neuvot
  • lääkkeet, esimerkiksi malarian estolääkitys
  • terveyteen liittyvät matkavarusteet
  • lääkärintarkastukset

Käynti onnistuu aukioloaikana ilman ajanvarausta tai vaihtoehtoisesti ajan voi varata verkossa.

Annamme liikematkustajille myös terveellistä matkustamista koskevia neuvoja, jotka tulee huomioida ennen lähtöä, ulkomailla oltaessa ja paluun jälkeen. Kerromme näistä mahdollisuuksista mielellämme myös yrityksesi työntekijöille.p>

Siirry osoitteeseen www.klmtravelclinic.nl 

Ensiapu ja lääkintäpalvelut lentokentällä

Jos tarvitset hätäensiapua Amsterdamin Schipholin lentokentällä, siellä on 24 tunnin ensiapuasema ja apteekki, josta saat hätäensiapua. Ensiapuasema ja apteekki sijaitsevat lähtöaulan 2 yläkerrassa, lähtöselvitystiskin 16 yläpuolella.

Apteekki on avoinna arkisin klo 08:30–17:00, mutta hätätilanteessa lääkitystä om mahdollista saada vuorokauden ympäri seitsemänä päivänä viikossa. Apteekin puhelinnumero on +31 (0) 20 648 14 50.

Katso lisätietoja Schipholin lentokentän lääkintäpalveluista 

Raskaana matkustaminen

Lentomatkailu on yleensä turvallista odottaville äideille. Kehotamme kuitenkin olemaan lentämättä 36. raskausviikon jälkeen. Emme myöskään suosittele lentämistä synnytystä seuraavan viikon aikana.

Jos odotat useampaa kuin yhtä lasta, ota yhteyttä lääkäriisi ennen lentämistä. Jos sinulla on ollut komplikaatioita, sinulla on oltava lääkärin lupa lentää.

Erikoisateriat

Etkö pidä gluteenista, lihasta tai kaloreista? Tarjoamme useita erikoisaterioita, jotka on suunniteltu terveydellisten tai uskonnollisten erityistarpeiden mukaan. Voit tilata erikoisaterioita kaikille KLM:n mannertenvälisille lennoille KLM.com-sivustolla.

Katso lisätietoja erikoisaterioista

(Jos haluat syödä jotain hieman hienompaa, tutustu à la carte -menuumme)

Takaisin alkuun
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com