Käyttämällä KLM.com-sivustoa hyväksyt samalla evästeiden käytön. Lue lisätietoja evästeistä.

Uudet turvatoimet Yhdysvaltoihin ja Kanadaan suuntautuvilla lennoilla

Kaikilla Amsterdamista tai Pariisista Yhdysvaltoihin tai Kanadaan lähtevillä lennoilla suoritetaan käsimatkatavaroissa kuljetettavien paristo- ja akkukäyttöisten elektronisten laitteiden ylimääräinen turvatarkastus.

Elektroniset laitteet käsimatkatavaroissa

Jos lennät Amsterdamin Schipholin lentokentältä tai Pariisin Charles de Gaullen lentokentältä Yhdysvaltoihin ja Kanadaan, kaikille käsimatkatavaroillesi suoritetaan ylimääräinen tarkastus.

Tämä ylimääräinen turvatoimi koskee kaikkia paristoilla/akuilla toimivia elektronisia laitteita, kuten puhelimia, kannettavia tietokoneita, tablettitietokoneita, kameroita, lukulaitteita, pelikonsoleita ja mp3-soittimia.

Kaikki elektroniset laitteet on otettava pois niiden suojakoteloista tai -laukuista. Laitteet täytyy kytkeä päälle ja toimintatilaan. Jos laitetta ei pysty ottamaan pois sen suojuksesta ja kytkemään päälle, sitä ei saa ottaa mukaan koneeseen.

 

Mitä tämä tarkoittaa sinun kohdallasi?

Jos lennät Amsterdamin Schipholin lentokentältä tai Pariisin Charles de Gaullen lentokentältä Yhdysvaltoihin tai Kanadaan, varmista että kaikki elektroniset laitteesi täyttävät yllä mainitut vaatimukset.

Teemme parhaamme, ettei tästä aiheudu pitkiä jonoja tai viivytyksiä. Suosittelemme kuitenkin, että saavutte lähtöportille hyvissä ajoin.

Toivotamme sinulle mukavaa lentomatkaa! Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää. Katso eri yhteydenottotapoja

Lue lisää tuotteista, joihin kohdistuu matkatavararajoituksia 

Lue lisää Yhdysvaltoihin matkustamisesta  

 
Takaisin alkuun
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com