Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Nieuw: KLM game ‘Aviation Empire’

28 Juni 2013 | CEO van uw eigen luchtvaartmaatschappij worden? Verover het luchtruim met de nieuwe gratis 3D strategy game op iOS en Android!

Aviation Empire

KLM game ‘Aviation Empire’

Bouw uw eigen luchtvaartmaatschappij op, van uw eerste vliegtuig tot een wereldwijd netwerk.

Met de spiksplinternieuwe KLM game ‘Aviation Empire’ wordt u een echte wereldspeler als u een winstgevende maatschappij runt terwijl u uw passagiers blij maakt met steeds meer bestemmingen en betere service. Met de game credits die u verdient kunt u de nieuwste toestellen en landingsrechten aanschaffen en uw luchthavens steeds verder ontwikkelen. Uw vloot nog verder uitbreiden en personaliseren kan met in-app aankopen.

Aviation Empire is niet uitsluitend virtueel: ook in de echte wereld kunt u aan uw airline bouwen! Door met GPS ‘real life’ in te checken op bijna 70 luchthavens wereldwijd, krijgt u landingsrechten voor die bestemmingen in de game.

 

Speel tegen uw vrienden

Behalve met game credits wordt u voor uw prestaties beloond met badges. Log in met uw social media account om deze met uw vrienden te delen. Leaderboards tonen uw positie wereldwijd en ten opzichte van uw vrienden. En natuurlijk kunt over compatibele apparaten spelen.

Martijn van der Zee, senior vice president E-Commerce AIR FRANCE KLM: “GPS check-in legt de relatie tussen Aviation Empire en het wereldwijde KLM netwerk. De komende periode zullen we de game verder ontwikkelen en de verbinding tussen de digitale en de ‘echte’ KLM wereld steeds verder versterken.”

 

Download de game

Meteen spelen? Download Aviation Empire nu meteen in de App store of via Google Play.

Deel vragen en suggesties met andere spelers en de Aviation Empire-ontwikkelaars:
Ga naar de Aviation Empire facebookpagina 

Zie het verhaal achter Aviation Empire
Bekijk de Aviaton Empire trailer

 
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com