Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

KLM introduceert Wannagives

6 December 2013 | Wilt u een vriend, collega of geliefde aan boord verrassen? Kies een een speciaal cadeau en wij leveren het namens u op een hoogte van 30.000 voet. Natuurlijk bezorgt KLM Wannagives ook aan huis.

Verras een bijzonder persoon met KLM Wannagives

KLM Wannagives

Heeft u geen tijd om afscheid te nemen op de luchthaven? Of het nu tijd is voor een feestje of u wilt iemand bedanken... Vanaf vandaag biedt KLM Wannagives voor iedere gelegenheid een perfect cadeau aan uw Facebook-vrienden of LinkedIn-contacten. Kies een verrassing uit 6 thema’s: Liefde, Feest, Vakantie, Bedankt, Kinderen of KLM goodies. Vergeet niet een gedicht te schrijven of mee te delen waarom uw dierbare of vriend absoluut een cadeautje verdient!

U kunt eenieder verrassen aan boord van een internationale KLM-vlucht vanaf Amsterdam en aan boord van de meeste long-distance Europese vluchten. Wij nemen voor u de honeurs waar.

 

Een echt cadeau of een virtuele kus

Niet alleen kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment van originele KLM-producten, KLM maakt het ook mogelijk dat u uw favoriete passagier verwent met een comfortabeler vlucht. Bijvoorbeeld, met een stoel met extra beenruimte of een glas eersteklas champagne.

Of log eenvoudigweg in via social media en wens iemand een geweldige reis met KLM of deel een virtuele zoen op de wang.

Maak ook iemand blij! Neem een kijkje

 
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com