Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Goede redenen om met KLM te vliegen

Iedere dag opnieuw doen wij ons best om uw favoriete luchtvaartmaatschappij te zijn en te blijven. Ontdek waarom onze reizigers trouwe klanten worden.

Rechtstreeks de wereld rond

Direct flights around the globe

We vliegen rechtstreeks naar meer dan 150 bestemmingen wereldwijd. Hierdoor heeft u geen wachttijden op andere luchthavens en gedoe om een volgende vlucht te halen. U kunt relaxt achterover leunen terwijl wij u naar uw bestemming brengen!

24/7-service via social media

24/7 social media

Heeft u een vraag, een verzoek of bent u geïnteresseerd in nieuws over KLM? Op Facebook en Twitter kunt u ons dag en nacht bereiken.

Like of volg KLM, plaats een bericht of stuur een tweet. Wij geven u dan binnen één uur antwoord en bieden binnen één dag een oplossing.
Dit kan in een van de volgende 10 talen: Nederlands, Engels, Italiaans, Spaans, Duits, Portugees, Japans, Noors, Russisch en Frans.

Ga naar KLM op Facebook 
Ga naar KLM op Twitter 

Nummer 1 in punctualiteit

Punctuality

In 2013 waren de vluchten van KLM binnen Europa ‘best in class’ voor wat betreft punctualiteit. Wij zijn er trots op dat wij datzelfde jaar ook werden uitgeroepen tot de op een na meest punctuele luchtvaartmaatschappij ter wereld (rapport van Flightstats).

Gunstige vliegtijden

favourable flight schedules

Haal meer uit uw reis met prettige vertrek- en aankomsttijden. Vlieg op een handige tijd naar uw zakelijke bespreking of benut uw weekendje weg optimaal. Onze vluchten passen bij uw plannen, niet andersom.

Beste bemanning en personeel

Best crew and staff

Onze bemanning stelt alles in het werk om u thuis te laten voelen aan boord . En ons personeel op de luchthaven staat voor u klaar om u voor en na de vlucht te begeleiden. Wij zijn er trots op dat onze inspanningen zijn beloond met de prijs voor ‘Best Airline Staff Service in Europe’ tijdens de uitreiking van de World Airline Awards voor 2013.

Spelfoutje? Kosteloos corrigeren!

Name change

Heeft u vluchten via KLM.nl geboekt en een spelfout in de naam op uw ticket ontdekt? Iedereen maakt wel eens een foutje. Daarom kunt u deze fout kosteloos laten corrigeren tot 24 uur voor de check-in van uw eerste vlucht begint.

Zo kunt u de naam op uw ticket laten wijzigen

Zit het weer niet mee? U kunt op ons rekenen

Rebooking

Wordt uw reis belemmerd door sneeuw, storm of ander slecht weer? Ook dan kunt u op ons rekenen! Eerst brengen wij u onmiddellijk per telefoon of e-mail op de hoogte van vluchtwijzigingen of -annuleringen. Daarna boeken wij u direct om naar de eerstvolgende beschikbare vlucht. Zodra we een lege plek aan boord hebben gevonden, nemen wij opnieuw contact met u op over uw nieuwe vluchtschema. En uiteraard staan wij ook voor u klaar als u uw vlucht wilt wijzigen of als u andere vragen heeft.

Als uw nieuwe vlucht niet op dezelfde dag vertrekt, laten wij u natuurlijk niet aan uw lot over.  Van een kopje koffie tot een hotelverblijf: wij doen ons uiterste best om het u zo comfortabel mogelijk te maken.

Lees meer over het ontvangen van vluchtinfo via sms en e-mail

24 uur om te annuleren

24 hours  to cancel

Aarzel niet langer en profiteer van ons aanbod! Als uw plannen binnen 24 uur alsnog veranderen, kunt u uw boeking gewoon annuleren. Wij vergoeden dan de kosten – zonder vragen te stellen! We berekenen daarvoor geen administratiekosten. En natuurlijk vergoeden wij ook de kosten van eventueel gereserveerde extra opties.

Annuleer binnen 24 uur uw boeking door teruggave aan te vragen via Mijn Reis 


Wilt u even nadenken over uw aankoop zonder u zorgen te hoeven maken dat de prijs stijgt? Tegen een geringe bijbetaling kunt u een optie op een vlucht en tarief nemen. Wij garanderen dan de prijs, zodat u later kunt beslissen.

Ontdek hoe u een optie kunt nemen

Vlieg meer, profiteer meer

Flying Blue

Het loont om Flying Blue-deelnemer te zijn. Telkens wanneer u met KLM of een van onze partners vliegt, spaart u namelijk Miles. U kunt deze Miles weer besteden aan award vluchten en kortingen op een uitgebreide reeks extra opties, producten en handige diensten. Bovendien geldt: hoe vaker u vliegt, des te eerder u het volgende niveau (Silver, Gold en Platinum) bereikt. Zodat u van nóg meer exclusieve voordelen kunt genieten!

In 2014 won het Flying Blue-programma 4 Freddie Awards, waarvan een voor ‘Best Programme of the Year’. De Freddies worden ieder jaar uitgereikt aan het beste loyaliteitsprogramma binnen de internationale reisbranche volgens reizigers en reisexperts .

Nog geen Flying Blue-deelnemer? Meld u nu aan

Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com