Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Algemene Voorwaarden van Flexibiliteit

Alles wat u moet weten over het kopen van Flexibiliteit om uw ticket te wijzigen

Flexibiliteit

1.1 Bij KLM kunt u tegen bijbetaling uw ticket uitbreiden met de optie Flexibiliteit. Deze optie wordt alleen tijdens het online boeken via KLM.com geboden.

1.2 Flexibiliteit is uitsluitend beschikbaar voor vluchten die binnen Europa en Israël vertrekken en aankomen.

1.3 Flexibiliteit kan uitsluitend tijdens het boeken via KLM.com worden gekocht, en alleen voor Europese vluchten die over 10 of meer dagen vertrekken.

1.4 Met Flexibiliteit vervallen de kosten voor het wijzigen van het oorspronkelijke ticket, mits u het ticket uiterlijk 48 uur voor vertrek van de vlucht wijzigt.

1.5 Bij wijziging van een ticket waarvoor Flexibiliteit is gekocht, kan de ticketprijs alleen variëren door de beschikbaarheid van het tarief en door herberekening van de belastingen. Als u naar een lager tarieftype wijzigt, wordt het prijsverschil tussen de 2 tickets niet vergoed.

1.6 Bij het kopen van Flexibiliteit vervallen de oorspronkelijke tariefvoorwaarden van het ticket.

1.7 Na wijziging van een ticket waarvoor Flexibiliteit is gekocht, gelden opnieuw de oorspronkelijke tariefvoorwaarden van het ticket.

 

 

Vergoeding

2.1 Flexibiliteit kan worden vergoed als deze vergoeding binnen 24 uur na aankoop van Flexibiliteit wordt aangevraagd en KLM uw vlucht heeft geannuleerd. Op annulering of omboeking van vluchten zijn de vervoersvoorwaarden van KLM van toepassing.

Lees de vervoersvoorwaarden van KLM

 
Book a flight

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com