Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Activiteiten

Wilt u Barcelona bewonderen vanuit een heteluchtballon? Op jeepsafari in Jamaica? Of gewoon de rij omzeilen bij het Colosseum? Bijzondere excursies en bezoekjes aan bekende hoogtepunten regelt u al voor vertrek op KLM.com.

Reserveren

booking online

Wanneer u een vlucht boekt op KLM.com kunt u meteen een uitje of activiteit reserveren. Als u uw vlucht al eerder heeft geboekt, dan kunt u uw uitjes ook apart reserveren op onze website. Dat kan zelfs voor dezelfde dag nog.

Vul uw bestemming en verblijfsdata in en u krijgt een lijst met uiteenlopende mogelijkheden. Kies een of meerdere uitjes of excursies, vul uw gegevens in en rond de boeking af.

Na het maken van uw reservering vindt u uw reserveringsnummer op de bevestigingspagina. Bewaar deze voor eventueel toekomstig gebruik. U ontvangt altijd een bevestigingsmail met alle informatie en contactgegevens van uw uitje of activiteit. Daarin staat ook een link waarmee u een voucher kunt downloaden. Deze voucher heeft u nodig om deel te nemen aan het uitje of de activiteit.

Boek een activiteit (deels in het Engels)

Betalen

U kunt betalen met MasterCard, Visa of American Express creditcards. Uw gegevens worden via een beveiligde server verstuurd, waarbij alle persoonlijke en creditcardgegevens worden versleuteld. U betaalt geen reserveringskosten.

Wijzigen of annuleren

Uw reservering wordt behandeld door onze partner iSeatz. Om uw reservering te wijzigen of te annuleren, heeft u uw reserveringsnummer nodig. Deze kunt u vinden in uw bevestigingsmail.

Afhankelijk van de voorwaarden van de gemaakte reservering, kunt u uw boeking aanpassen of annuleren. De annuleringsvoorwaarden vindt u tijdens het boeken bij de beschrijving en in uw bevestigingsmail.

Wijzig of annuleer een reservering
Contact opnemen met iSeatz 

Veelgestelde vragen

Stel hier uw vraag
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com