Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Terug naar Plan en Boek
Droomt u van een mooie wereldreis? Van andere continenten ontdekken, het liefst door meerdere prachtige bestemmingen met elkaar te combineren? Laat u dan inspireren door de wereldreizen die KLM voor u heeft geselecteerd.

Wereldreizen speciaal voor u geselecteerd

Wereldreis

Online te boeken en bovendien scherp geprijsd. Bij elke wereldreis ziet u snel op welke dagen u voor het laagste tarief kunt vliegen.

 

Wereldreis naar Bangkok terug uit Singapore

Reizen door Azië en meteen de winkels en het nachtleven verkennen? Begin in Bangkok, waar u na een bezoek aan moderne shopping malls en typisch Thaise sieraden- en decoratiekraampjes vanzelf in het bruisende uitgaansleven belandt. In trendy Singapore kunt u eindeloos shoppen in de winkelcentra aan Orchard Road en de speciale kruidenzaakjes van Little India. In Clarke Quay, het semi-overdekte uitgaanscentrum, zult u zich tot in de late uurtjes vermaken.

Amsterdam – Bangkok terugreis vanuit Singapore naar Amsterdam

Van € 625

Ga verder 

 

Wereldreis Australië- mét Singapore

Australië wereldreis met KLM

Zoekt u ontspanning aan een fraaie kust én de dynamiek van een moderne wereldstad? Kies dan voor de een wereldreis door Australië – via Perth – en Singapore. Perth is schitterend gelegen aan de brede  Swan-rivier en de Indische Oceaan.In de levendige stadstaat Singapore kijkt u uw ogen uit: hier wemelt het van de winkeltjes, uitgaansmogelijkheden en eettentjes.

Amsterdam – Perth – Singapore – Amsterdam

Van € 1135

Ga verder 

 

Wereldreis Nieuw-Zeeland – mét Kuala Lumpur

Nieuw Zeeland Wereldreis met KLM

Op wereldreis naar Nieuw-Zeeland? Dan doet u natuurlijk eerst Kuala Lumpur aan. In deze miljoenenstad geniet u van oude, koloniale gebouwen en levendige wijken als Chinatown en Little India.In Auckland – Nieuw-Zeeland – heerst een heel ander klimaat: aangename temperaturen en genoeg wind voor attractieve zeilevenementen. Breng hier vooral ook een bezoek aan de vulkanische meren, lagunes en eilanden.  

Amsterdam – Kuala Lumpur – Auckland – Amsterdam

Vanaf € 1250

Ga verder 

 

Wereldreis Azië – Bali en Singapore

Bali Wereldreis met KLM

Ontdek Bali, toeristeneiland bij uitstek. Hier beleeft u een heerlijk ontspannen strandvakantie en geniet u van verborgen watervallen, tempels en exotische tuinen.U vervolgt uw wereldreis naar Singapore, waar u heerlijk kunt winkelen en uit eten gaan. Vanaf het grootste reuzenrad ter wereld – 165 meter – ziet u met een beetje geluk in de verte Indonesië liggen.

Amsterdam – Denpasar Bali – Singapore – Amsterdam

Vanaf € 815

Ga verder 

 

Wereldreis VS – New York en Miami

Verenigde Staten wereldreis met KLM

In deze multi-city trip door de Verenigde Staten ontdekt u de Big Apple – groot, energiek en vol dynamische contrasten. Van het bruisende Manhattan tot de moderne kunst in het MoMa of de groene oase van Central Park.In metropool Miami geniet u niet alleen van een heerlijk klimaat, maar ook van het bijzondere samenspel tussen Caribisch temperament en Amerikaanse welvaart.

Amsterdam – New York – Miami – Amsterdam 

Vanaf € 660

Ga verder 

Ga verder

Meer wereldreizen

 
Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com