Home - logo KLM Royal Dutch Airlines Home - logo Skyteam
Change country & language
Netherlands Netherlands |

  Vliegtickets Curaçao

  Boek nu voordelig met KLM

  Curacao

  Ontdek Curaçao

  Boek voordelig uw KLM vliegticket naar Curaçao en geniet van de pittige Creoolse keuken, de kleurrijke Caribische onderwaterwereld en strandfeesten onder de sterren.

  Eindeloze stranden

  Op KLM.com boekt u eenvoudig uw vliegtickets naar Curaçao online. Na het selecteren van uw reisdata kiest u een vliegticket dat bij uw reisplannen past. Voordat u het weet bent u onderweg naar uw bestemming!

  Ontdek Curaçao

  Curaçao biedt voor ieder wat wils. Gaat u heerlijk ontspannen op het strand, uitgebreid winkelen of de lokale keuken proeven? Een vliegticket naar Curaçao maakt het allemaal mogelijk. Waarom meer betalen als u meer uit uw verblijf kunt halen met voordelige KLM vliegtickets naar Curaçao?

  De voordelen van KLM vliegtickets naar Curaçao

  • Altijd keuze uit veel en gunstige vertrektijden
  • Kosteloos een koffer tot 23 kg meenemen
  • Vliegveld dicht bij de stad


  Een vlucht van Amsterdam naar Curaçao duurt ongeveer 11 uur. U landt op Hato international Airport, vlakbij Willemstad. Meteen na aankomst kunt u dit prachtige eiland gaan verkennen.

  Boek vandaag nog uw voordelige vliegticket naar Curaçao

  Boek uw vlucht

   
  Controleer de ingevoerde stad of luchthavencode.
  Selecteer uit account 
  Zoeken
   

  Maak uw reis compleet

  Bij het boeken van uw vlucht kunt u een hotel, een huurauto en activiteiten aan uw bestelling toevoegen. U kunt ook een parkeerplaats en transfers van en naar de luchthaven regelen.

  Voer de eerste drie letters in van de/het: stad, luchthaven(code), land

  Bestemming niet gevonden? Klik hier om uw bestemming zoeken.

  Uw kind(eren):

   Reserveren in het language

   Op deze website garanderen we u de beste prijzen. Als u een lager tarief vindt voor precies dezelfde KLM-vlucht, dan compenseren wij het verschil.

   Meereizende kinderenSluitenBirthday(s) of your child(ren)Meer informatieEr kunnen kortingen gelden voor baby’s (0-1) en kinderen (2-11) Voor alleenreizende kinderen van 5 tot en met 14 jaar is het verplicht om de Unaccompanied Minor-service te reserveren via KLM Telefonische Reserveringen.Bij het reserveren op deze website kunt u per boeking voor maximaal 9 passagiers reserveren. Als u voor meer passagiers wilt reserveren, kunt u bellen met KLM Reserveringen.Nog een kind toevoegenDoorgaanBabyKindJongvolwasseneVolwasseneVerwijderVul een correcte datum in.
   Recente zoekopdrachtenSelecteer een van uw recente zoekopdrachten hieronder of start een nieuwe zoekopdracht. SelecteerVanNaar/travel/nl_nl/travel_information/travel_planning/children/index.htmHeenreisTerugreisStart een nieuwe zoekopdrachtvolwassene(n)kind(eren)HotelCar
   uw bestemming zoekenSelecteer land en bestemmingDoorgaanSelecteer landSelecteer bestemming

   Meer KLM bestemmingen verkennen?