Oppgrader til Business Class

Liker du luksusen og komforten i vår Business Class? Unn deg selv en oppgradering til vår Business Class! Det er mange måter å oppgradere til Business Class, uansett om flyvningen din er interkontinental eller innenfor Europa.

Slik kjøper du en oppgradering

Business class

Vil du gjerne ha komfort og luksus, tilgang våre lounger, et sete for total avslapping, en spesiell kulinarisk opplevelse, med mer på flyvningen din? Hvis det fremdeles er tilgjengelige seter på vår Business Class før avgang, kan du kjøpe en oppgradering.

Hvis du har en fullt fleksibel billett kan du ordne med dette:

Uansett billettype kan du ordne med dette:

  • Via KLM Servicesenter, eller 24/7 via sosiale medier
  • Under innsjekking: online, eller på flyplassen på en selvbetjent maskin eller innsjekkingsskranken
  • Ombord på flyvningen din

Hvis du vil bruke Flying Blue Award-bonuspoengene dine til å oppgradere billetten din, kan du ordne dette:

Les mer om å bruke Flying Blue Award-bonuspoeng til å oppgradere til Business Class

Når du har kjøpt en oppgradering, kan du nyte de samme fordelene som alle andre Business Class-passasjerer!

Oppgradere med rabatt under innsjekking

Når du sjekker inn på KLM.com eller på en selvbetjent maskin på flyplassen, kan det være vi tilbyr deg en oppgradering i siste øyeblikk til en kraftig nedsatt pris!

Hvis du kjøper denne oppgraderingen med rabatt, vil opptjente bonuspoeng og bagasjegrensen være det samme som er oppgitt i e-posten med bekreftelsen på den opprinnelige bestillingen din.

Betalingsmetoder

På billettkontoret kan du bruke forskjellige betalingsmåter, inkludert Flying Blue-bonuspoeng. I loungene kan du betale med kontanter, kredittkort eller bonuspoeng. Når du er ombord, kan du betale for oppgraderingen med kredittkort eller kontant. Du kan betale med kredittkort under innsjekking, på internett og på selvbetjeningsmaskinene og med kredittkort eller kontant ved innsjekkingsskranken. På onlineauksjonen Oppgrader deg, aksepterer vi kun betaling med kredittkort.

Les mer om vår Business Class
Les betingelsene for å oppgradere til Business Class
Gjør det på KLMs måte