Ved å besøke KLM.com godtar du bruken av cookies. Les mer om cookies.

Hvorfor fly med KLM

Vi gjør vårt beste hver eneste dag for å være ditt foretrukne flyselskap. Finn ut hvorfor våre reisende stadig kommer tilbake.

Uten bestillingsgebyr

No booking fee

På KLM.com får du det du ser. Vi tar ikke bestillingsgebyr, og overrasker deg ikke med andre kostnader som legges til billettprisen. Det eneste tillegget er hvis du betaler med kredittkort. Vi tilbyr alltid andre betalingsmåter også.

Nummer 1 i punktlighet

Punctuality

I Europa var KLMs flyvninger best på punktlighet i 2013. Vi er også stolte over at vi samme år var verdens nest punktligste flyselskap (rapport fra Flightstats).

88 % av flyvningene våre ankom til planlagt tid. Vi vet at tiden din er verdifull.

24 timers service på sosiale medier, alle dager

24/7 social media

Spørsmål, henvendelse eller lyst til å vite hva som foregår hos KLM? Vi er aktive på Facebook og Twitter døgnet rundt.

Bare send "liker" eller følg KLM, og send deretter en melding eller tweet – på hvilket som helst av disse 10 språkene: nederlandsk, engelsk, italiensk, spansk, tysk, portugisisk, japansk, norsk, russisk og fransk. Du kan forvente svar innen en time, og en løsning i løpet av en dag.

Gå til KLM på Facebook 
Gå til KLM på Twitter 

Skrivefeil? Ingen gebyr

Name change

Har du bestilt en flyreise på KLM.com og oppdaget at det er en feil i navnet på billetten din? Vi krever ikke betaling av deg for at du er menneskelig. Bare kontakt oss via sosiale medier for å korrigere navnet. Sørg for at navnet er korrigert minst 24 timer før innsjekking for den første flyvningen din starter.

Finn ut hvordan du kan korrigere navnet på billetten din
Gå til KLM på Facebook 
Gå til KLM på Twitter 

Har været stoppet deg? Vi har planene klare

Rebooking

Hvis reisen din blir avbrutt av snø, storm eller andre av moder jords innfall, så kan du stole på oss. Først vil du umiddelbart bli informert per telefon eller e-post om endringer eller kanselleringer av flyvninger. Deretter vil vi umiddelbart gå i gang med å ombestille deg til første tilgjengelige flyvning. Så snart vi har funnet en ledig plass, vil vi kontakte deg igjen for å informere deg om din nye reiseplan. Vi står selvsagt til tjeneste hvis du vil gjøre endringer eller har andre spørsmål.

Hvis flyvningen din ikke har avgang samme dag, så overlater vi deg ikke til deg selv. Alt fra en kopp kaffe til et hotellopphold – vi tar ditt velvære på alvor.

Les mer om å motta flyvningsinformasjon via SMS og e-post

24 timers angrefrist

24 hours  to cancel

Bare sett i gang og bestill reisen! Hvis du endrer plan eller ombestemmer deg innen 24 timer, kan du avbestille og få tilbake det du har betalt - uten spørsmål! Vi vil ikke en gang kreve vårt standard administrasjonsgebyr.

Be om refusjon innen 24 timer etter at du har bestilt


Vil du ha litt mer tid til å tenke over kjøpet uten å bekymre deg om at prisen kan stige? For et lite gebyr kan du få forkjøpsrett på en flyvning og billettpris. Vi garanterer prisen slik at du kan bestemme deg senere.

Fly mer, få flere goder

Flying Blue

Det lønner seg å være Flying Blue-medlem. Hver gang du flyr med KLM eller partnere, tjener du bonuspoeng. Du kan bruke dem på Award-flyvninger og rabatter på en rekke forskjellige ekstraalternativer, produkter og nyttige tjenester. Dessuten, jo mer du flyr, desto nærmere kommer du neste nivå – Sølv, Gull og Platina – som betyr at du kan glede deg over enda flere eksklusive goder.

Flying Blue-programmet mottok fire 2014 Freddie-priser, blant annet for "Årets program". Freddie-prisene tildeles hvert år til det beste bonusprogrammet i reiselivsnæringen på verdensbasis, ifølge reisende og reiseeksperter. .

Er du ikke Flying Blue-medlem? Registrer deg nå

Tilbake til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com