By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Hvorfor fly med KLM

Hver dag gjør vi vårt beste for å være ditt favorittflyselskap. Finn ut hvorfor våre reisende stadig kommer tilbake.

Uten bestillingsgebyr

No booking fee

På KLM.com får du det du ser. Vi tar ikke bestillingsgebyr, og overrasker deg ikke med andre kostnader som legges til billettprisen. Det eneste tillegget er hvis du bruker kredittkort til å betale. Vi tilbyr også andre betalingsmåter.

24 timers angrefrist

24 hours  to cancel

Bare gå i gang og bestill reisen! Hvis du endrer plan eller ombestemmer deg innen 24 timer, kan du avbestille og få tilbake det du har betalt - uten spørsmål! Vi vil ikke en gang kreve vårt standard administrasjonsgebyr. Og selvsagt vil vi refundere det du har betalt for ekstraalternativer også.

Be om refusjon innen 24 timer etter bestilling


Har du behov for å tenke deg om litt, uten å bekymre deg for at prisen kan stige? For et lite gebyr kan du få forkjøpsrett på en flyvning og billettpris. Vi garanterer prisen slik at du kan bestemme deg senere.

Skrivefeil? Ingen gebyr

Name change

Har du bestilt en flyreise på KLM.com og oppdaget at det er en feil i navnet på billetten din? Vi straffer deg ikke for at du er menneskelig. Bare kontakt oss for å korrigere navnet. Sørg for at navnet er korrigert minst 24 timer før innsjekkingen for den første flyvningen din starter.

Finn ut hvordan du kan korrigere navnet på billetten din

Nummer 1 i punktlighet

Punctuality

KLMs flyvninger var best på punktlighet i Europa i 2013. Vi er også stolte over at vi var verdens nest punktligste flyselskap samme år (rapport fra Flightstats).

88 % av flyvningene våre ankom til planlagt tid, så du kan være trygg på at vi vet at din tid er penger.

Best besetning og personale

Best crew and staff

Besetningen vår gjør sitt beste for at du skal føle deg velkommen om bord, og flyplasspersonalet er der for å hjelpe deg før og etter flyturen. Vi er stolte over at vi ved å gjøre det vi elsker har vunnet premien for Best Airline Staff Service i Europa under World Airline Awards 2013.

Har været stoppet deg? Vi har planene klare

Rebooking

Hvis reisen din blir avbrutt av snø, storm eller andre av moder jords innfall, så kan du stole på oss. Først vil du umiddelbart bli informert per telefon eller e-post om endringer eller kanselleringer av flyvninger. Deretter vil vi umiddelbart gå i gang med å ombooke deg til første tilgjengelige flyvning. Så snart vi har funnet en ledig plass, vil vi kontakte deg igjen for å informere deg om den nye reiseplanen. Vi står selvsagt til tjeneste hvis du vil gjøre endringer eller har andre spørsmål.

Hvis flyvningen din ikke har avgang samme dag, blir du likevel ikke overlatt til deg selv. Alt fra en kopp kaffe til et hotellopphold – vi tar ditt velvære på alvor.

Les mer om å motta flyvningsinformasjon via SMS og e-post

24 timers service på sosiale medier, alle dager

24/7 social media

Har du spørsmål, ønsker eller lyst til å vite hva som foregår hos KLM? Vi er aktive på Facebook og Twitter døgnet rundt.

Bare send "liker" eller følg KLM, og send deretter en melding eller tweet – på hvilket som helst av disse 10 språkene: nederlandsk, engelsk, italiensk, spansk, tysk, portugisisk, japansk, norsk, russisk og fransk. Du kan forvente svar innen en time, og en løsning i løpet av en dag.

Gå til KLM på Facebook 
Gå til KLM på Twitter 

Fly mer, få flere goder

Flying Blue

Det lønner seg å være Flying Blue-medlem. Hver gang du flyr med KLM eller KLMs partnere, tjener du bonuspoeng. Du kan bruke dem på Award-flyvninger og rabatter på en rekke forskjellige ekstraalternativer, produkter og nyttige tjenester. Dessuten, jo mer du flyr, desto nærmere kommer du neste nivå – Sølv, Gull og Platina – som betyr at du kan glede deg over enda flere goder.

Flying Blue-programmer mottok 4 2014 Freddie-priser, blant annet for "Årets beste program". Freddie-prisene tildeles hvert år til det beste bonusprogrammet i reiselivsnæringen på verdensbasis, ifølge reisende og reiseeksperter.

Er du ikke Flying Blue-medlem? Registrer deg nå

Tilbake til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com