Ved å besøke KLM.com godtar du bruken av cookies. Les mer om cookies.

Om å leie bil

Det er lett å bestille bil via Internett. Dra hvor du vil på reisemålet med vår partner Avis.

Reservasjoner

Du kan leie en bil i noen få, enkle trinn. På KLM.no kan du leie bil samtidig som du bestiller flybilletter, eller du kan leie bilen separat.

Bestille flyvning og leie bil
Leie bil

Uansett hvilken metode du foretrekker kan du velge en bil og leie den i noen få trinn:

  1. Fyll ut sted og dato.
  2. Sorter søkeresultatet etter pris, kategori, størrelse, antall seter, bagasjekapasitet eller antall dører.
  3. Velg leiebil og fyll ut informasjonen.
  4. Bekreft reservasjonen.


Du finner reservasjonsnummeret på bekreftelsessiden. Ta vare på denne informasjonen. Du vil alltid få tilsendt en e-postbekreftelse med all informasjonen om reservasjonen.

Du kan til og med leie bil for samme dag. Det er ikke mulig å garantere en bestemt modell, men leiefirmaet vil gjøre sitt beste for å oppfylle dine ønsker så langt det lar seg gjøre. Når du henter bilen, kan du også be om en bestemt modell eller et bestemt tilbehør, som bilseter eller kjettinger.

Betaling

For nettbaserte reservasjoner trenger du et gyldig MasterCard, Visa eller American Express kredittkort. Du kan velge om du vil betale umiddelbart eller når du henter leiebilen for de fleste leiebiltilbud. KLM belaster ikke kredittkortet ditt. Kredittkortdetaljene blir sendt til oss via en sikker server som krypterer all personlig informasjon og kredittkortinformasjon. Det er ingen reservasjonsgebyrer.

Endre eller kansellere en reservasjon

Hvis du leier bil med Avis, utføres reservasjonen via vår partner iSeatz. Du kan endre eller kansellere reservasjonen med Avis via iSeatz i henhold til vilkårene for leiebiltilbudet. Hvis du vil endre reservasjonen, må du kansellere den først og deretter foreta en ny reservasjon. Du kan foreta endringer ved å logge deg på med navn og reservasjonsnummer.

Vise eller kansellere Avis-reservasjonen 
Kontakt iSeatz 

Vilkår

Du må ha hatt et gyldig førerkort i minst 1 år. Minimumsalder for å leie bil varierer. Hvis du ikke er gammel nok til å leie bil på reisemålet, blir du opplyst om dette i løpet av bestillingsprosessen.

Det påløper ekstrakostnader hvis du kjører leiebilen i et annet land enn der du leide bilen. Leiebiler kan ikke kjøres i alle land. Ta kontakt med leiebilfirmaet for mer informasjon.

Forsikring

Når du leier bil fra Avis, har du automatisk tredjepartsforsikring. Når du henter leiebilen, kan du ta ut tilleggsforsikring for bl.a. skade, tyveri og personskader.

Returnere bilen

Du kan velge et annet leveringssted i søket. Vær oppmerksom på at ikke alle kombinasjoner av hente- og leveringssted er mulig.

Vanlige spørsmål

Ask your question here
Tilbake til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com