Spill: Aviation Empire

Har du lyst til å bli toppsjef for ditt eget flyselskap? Bli himmelens hersker med KLMs gratis tredimensjonale strategispill på iOS og Android.

Bygg opp ditt eget flyselskap

Aviation Empire Game

Fra din første flymaskin til et verdensomspennende nettverk; bli en global aktør i flysektoren ved å drive et lønnsomt flyselskap samtidig som du holder kundene tilfredse med stadig nye reisemål og bedre service!

Med spillpoengene du tjener kan du kjøpe de nyeste flymodellene og landingsrettigheter, og fortsette utviklingen av flyplassene dine. Du kan utvide og sette personlig preg på flåten din med kjøp i appen.

 

Spill i virkeligheten også
Aviation Empire er ikke bare virtuelt: du kan også bygge opp ditt eget flyselskap i den virkelige verden. Ved å sjekke inn med GPS i det virkelige livet på nesten 70 flyplasser på verdensbasis, får du landingsrettigheter for det aktuelle reisemålet i spillet.

Spill mot vennene dine
I tillegg til spillpoeng vil prestasjonene dine bli belønnet med premiemerker som du kan dele på sosiale medier. Spilleroversikten viser posisjonen din i forhold til dine venner – og på verdensbasis. Og selvsagt kan du spille på flere forskjellige kompatible apparater. 


Last ned Aviation Empire

Last ned Aviation Empire for iOS og Android


Del spørsmål og kommentarer med andre spillere og utviklerne av Aviation Empire på Aviation Empires Facebookside.