Spennende destinasjoner på klm.no

Opplev flere nye og spennende destinasjoner. Bestill nå!

BOGOTA and CALI

Afrika_Safari

Fra og med 31. mars 2015 vil KLM forbinde Amsterdam med Bogotá og Cali i Colombia. 

Bogotá, hovedstaden i Colombia, er kjent for sine mange vakre kirker og flotte museer, et stort utvalg spennende kulturbegivenheter og et pulserende natteliv. Ikke bare er Bogotá landets politiske og økonomiske sentrum; med sin sentrale plassering er byen et utmerket utgangspunkt dersom du vil oppleve mer av Colombia. Utforsk de gåtefulle ruinene av Ciudad Perdida (”den tapte byen”), som ligger i området med verdens høyeste kystfjell. 

Fly videre til Cali, Colombias tredje største by, kjent som salsaens hovedstad! Her finnes en rekke severdigheter som f.eks. parker, kirker, museer og historiske minnesmerker – samt livlige gate- og dansefestivaler!  

Bestill din reise til Bogotá and Cali

BILBAO

chile

Bilbao er et must for de som elsker arkitektur, kunst og mat. I denne byen, som ligger i Baskerland i Nord-Spania, finner man det verdensberømte Guggenheim-museet – en imponerende bygning som huser en like imponerende samling moderne kunst.


De utallige barene og vertshusene som byr på lokale spesialiteter og som har gjort Baskerland så kjent, er et høydepunkt på turen til Bilbao. En rusletur gjennom byen, et par pintxo og et glass vin – kan det bli bedre?


I perioden 26. mai til 25. oktober 2014 har KLM Cityhopper fem ukentlige flygninger fra Amsterdam-Schiphol til Bilbao.

Bestill din reise til Bilbao.

TORINO

chile

Torino kan være et synonym for biler og fotball (som om det ikke var nok), men byen er så mye mer enn Fiat og Juventus.

I flere hundre år var Torino sete for kongehuset Savoia og hovedstad i kongedømmet ved samme navn. Dette fremkommer tydelig av byens fantastiske arkitektur og rike kulturarv. Piazza Castello med det to tusen år gamle Palazzo Madama, den kongelige kirken Chiesa di San Lorenzo og det kongelige slott, Palazzo Reale, med sine vakre hager, er alle verdt et besøk. For ikke å snakke om en tur i glassheisen som tar deg til toppen av byens landemerke, 167 meter høye Mole Antonelliana. Utsikten mot Alpene og utover byen er ubeskrivelig.

 Fra og med 26. mai 2014 har KLM Cityhopper to daglige flygninger fra Amsterdam til Torino.

Bestill din reise til Torino.

ZAGREB

chile

Å sitte og studere folkelivet kan nærmest beskrives som en kunstform i Kroatias største by, Zagreb.

En fristende aroma av nybrygget kaffe og lokale spesialiteter brer seg gjennom gatene fra de livlige og gjestfrie kafeene. Ta en rusletur gjennom byen, langs brosteinsbelagte gater og over sjarmerende torg. Nyt det imponerende utvalget av gallerier og museer. Du kan begynne i Donji Grad, den nedre delen av byen, før du kommer inn i de to gamle bysentrene i Zagreb og deretter den øvre delen, Gradec. Det er alltid noe spennende å se og oppleve i denne pulserende byen.

 
I perioden 27. mai til 25. oktober 2014 har KLM Cityhopper fire ukentlige flygninger fra Amsterdam til Zagreb: tirsdag, torsdag, lørdag og søndag.

Bestill din reise til Zagreb.

SANTIAGO DE CHILE

chile

Den chilenske hovedstaden er en pulserende metropol med museer, gallerier, kjente mesterkokker og tallrike festivaler. Oppdag trendy boutiquer, lokalt kunsthåndverk, populære kafeer og elegante restauranter. Ta en rusletur gjennom den vakre bydelen Bellavista og besøk La Chascona, et av hjemmene til den berømte forfatteren Pablo Neruda.  

Hvis du vil koble av etter en runde med sightseeing, anbefaler vi en av byens mange parker. I Parque Forestal, på den sørlige bredden av Mapocho-elven, kan du besøke kultursenteret eller kunstmuseet Museo Nacional de Bellas Artes. Fra Santiago er det enkelt å komme ut til kysten eller til de fantastiske ski- og vandreområdene i Andesfjellene.  

Også vinentusiaster har noe å glede seg til. Rett utenfor Santiago finner man de kjente vindistriktene med sine tradisjonsrike vingårder.  

Fra og med 2. februar har KLM tre ukentlige avganger til Santiago – tirsdag, torsdag og søndag – med en Boeing 777-200 via Amsterdam og Buenos Aires.  

Bestill din reise til Santiago.

FIRENZE

florence

Fra 27. oktober vil KLM fly til Firenze, og dermed betjene hovedstaden i Toscana tolv ganger i uken med en Embraer 190.

Hvert år besøker millioner av turister Toscanas historiske sentrum, allment anerkjent som renessansens fødested og på UNESCOs verdensarvliste over verneverdige byer siden 1982. Byen er et absolutt must for alle kunstelskere, moteinteresserte, matelskere og kjennere av god vin.

En ekstraordinær mengde kunstskatter kan beskues i mer enn sytti museer rundt om i denne verdensberømte byen som har vært hjemmet til kunstnere og vitenskapsmenn som Leonardo da Vinci, Michelangelo og Galileo Galilei. De imponerende palassene til familiedynastiet Medici vitner på sin side om byens begivenhetsrike, politiske historie – og i tillegg er det mye mer å utforske. 

Fly nå med KLM til Firenze og opplev Toscanas mest spennende metropol.

Les mer om Firenze 

Bestill din flyreise til Firenze

ÅLESUND

Norway

Ålesund blir den 7. destinasjonen i Norge for KLM. Fra 4. april 2013 flyr KLM to ganger daglig med en Fokker 70 til byen ved Geirangerfjorden. Ålesund by er bygd helt og holdent i jugendstil og er blitt kåret til Norges vakreste by. 
Den ligger like ved inngangen til Geirangerfjorden, som er på UNESCOs verdensarvliste – et paradis for fotturister, sportsfiskere og naturelskere. Men den lokker også med museer og årlige festivaler som Ålesund teaterfestival, Ålesund båtfestival og den norske gourmetfestivalen.

Bestill din flyreise fra Ålesund

FUKUOKA

Japan

Fra 3. april 2013 flyr KLM til Fukuoka i Japan. På onsdager, fredager og søndager flyr en Boeing 777-200 fra Amsterdam til den største byen på øya Kyushu. KLM er det eneste flyselskapet som flyr non-stop fra Europa til Fukuoka. Havnebyen er lokalisert sørvest i Japan og er det økonomiske senteret for Kyushu-regionens cirka 16 millioner innbyggere. Den har også stor kulturell og historisk interesse for turister.

Bestill din flyreise til Fukuoka