By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Tilbake til Planlegging og bestilling
Opplev flere nye og spennende destinasjoner. Bestill nå!

SANTIAGO DE CHILE

chile

Den chilenske hovedstaden er en pulserende metropol med museer, gallerier, kjente mesterkokker og tallrike festivaler. Oppdag trendy boutiquer, lokalt kunsthåndverk, populære kafeer og elegante restauranter. Ta en rusletur gjennom den vakre bydelen Bellavista og besøk La Chascona, et av hjemmene til den berømte forfatteren Pablo Neruda.  

Hvis du vil koble av etter en runde med sightseeing, anbefaler vi en av byens mange parker. I Parque Forestal, på den sørlige bredden av Mapocho-elven, kan du besøke kultursenteret eller kunstmuseet Museo Nacional de Bellas Artes. Fra Santiago er det enkelt å komme ut til kysten eller til de fantastiske ski- og vandreområdene i Andesfjellene.  

Også vinentusiaster har noe å glede seg til. Rett utenfor Santiago finner man de kjente vindistriktene med sine tradisjonsrike vingårder.  

Fra og med 2. februar har KLM tre ukentlige avganger til Santiago – tirsdag, torsdag og søndag – med en Boeing 777-200 via Amsterdam og Buenos Aires.  

Bestill din reise til Santiago.

FIRENZE

florence

Fra 27. oktober vil KLM fly til Firenze, og dermed betjene hovedstaden i Toscana tolv ganger i uken med en Embraer 190.

Hvert år besøker millioner av turister Toscanas historiske sentrum, allment anerkjent som renessansens fødested og på UNESCOs verdensarvliste over verneverdige byer siden 1982. Byen er et absolutt must for alle kunstelskere, moteinteresserte, matelskere og kjennere av god vin.

En ekstraordinær mengde kunstskatter kan beskues i mer enn sytti museer rundt om i denne verdensberømte byen som har vært hjemmet til kunstnere og vitenskapsmenn som Leonardo da Vinci, Michelangelo og Galileo Galilei. De imponerende palassene til familiedynastiet Medici vitner på sin side om byens begivenhetsrike, politiske historie – og i tillegg er det mye mer å utforske. 

Fly nå med KLM til Firenze og opplev Toscanas mest spennende metropol.

Les mer om Firenze 

Bestill din flyreise til Firenze

ÅLESUND

Norway

Ålesund blir den 7. destinasjonen i Norge for KLM. Fra 4. april 2013 flyr KLM to ganger daglig med en Fokker 70 til byen ved Geirangerfjorden. Ålesund by er bygd helt og holdent i jugendstil og er blitt kåret til Norges vakreste by. 
Den ligger like ved inngangen til Geirangerfjorden, som er på UNESCOs verdensarvliste – et paradis for fotturister, sportsfiskere og naturelskere. Men den lokker også med museer og årlige festivaler som Ålesund teaterfestival, Ålesund båtfestival og den norske gourmetfestivalen.

Bestill din flyreise fra Ålesund

FUKUOKA

Japan

Fra 3. april 2013 flyr KLM til Fukuoka i Japan. På onsdager, fredager og søndager flyr en Boeing 777-200 fra Amsterdam til den største byen på øya Kyushu. KLM er det eneste flyselskapet som flyr non-stop fra Europa til Fukuoka. Havnebyen er lokalisert sørvest i Japan og er det økonomiske senteret for Kyushu-regionens cirka 16 millioner innbyggere. Den har også stor kulturell og historisk interesse for turister.

Bestill din flyreise til Fukuoka 

HARARE

Zimbabwe

Siden 29. oktober 2012 har KLM flydd tre ganger ukentlig til Harare, hovedstaden i Zimbabwe. Avgangene er på mandager, torsdager og lørdager med en Airbus A330-200.
Byen ligger omlag 1.500 meter over havet, og er landets økonomiske og kulturelle sentrum. Attraksjonene inkluderer Victoria Falls og Lake Karibia. Hwange National Park med sine enorme flokker av elefanter og bøfler, sebraer, sjiraffer og mange andre dyr, er et av de viktigste dyrereservatene i Afrika.

Bestill din flyreise til Harare 

LUSAKA

Afrika_Safari

KLM har siden 15. mai 2012 flydd tre ganger ukentlig til Lusaka, hovedstaden i Zambia, med en Airbus A330-200. Lusaka er økonomisk og politisk sentrum i Zambia. Med et areal på omlag 70 kvadratkilometer er den en av de hurtigst voksende byene i Afrika. Landet er rikt på mineralressurser, spesielt kobber og kobolt. Victoria Falls og Lake Tanganyika er, ved siden av utallige nasjonalparker, de mest berømte turistattraksjonene.

Bestill din flyreise til Lusaka 

Bestill andre KLM-destinasjoner 

Tilbake til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com