Ved å besøke KLM.com godtar du bruken av cookies. Les mer om cookies.

Lounge-fasiliteter

Våre lounger er stille og behagelige oaser midt i den hektiske atmosfæren på flyplassen. Loungene har alt du trenger, enten du har behov for et sted å jobbe eller bare ønsker å slappe av.

Standardfasiliteter

Lounges - Standard facilities

Nyt en matbit fra buffeen eller en drink og snacks i baren i rolige og behagelige omgivelser. Se på TV eller benytt deg av arbeidsområdene. På Amsterdam Schiphol lufthavn finnes det også dusjfasiliteter og babystellerom. Vi står ellers til tjeneste med det du måtte ønske!

Du kan ta en virtuell tur gjennom vår KLM Crown Lounge 52. Bruk venstre museknapp (eller pilene på tastaturet) for en 360 graders visning.

360 graders visning fra KLM Crown Lounge 52

Fasiliteter i våre KLM Crown-lounger

Facilities in our KLM Crown Lounges

Våre romslige KLM Crown-lounger er designet av det velrenommerte nederlandske designfirmaet Studio Linse. Her kan du slappe av uten forstyrrelser i stilfulle omgivelser. Loungene på Amsterdam Schiphol lufthavn (Lounge 25, Schengenområdet, og Lounge 52, interkontinentalt) alene er på nærmere 6 000 m2! I et rolig miljø tilbyr vi:

  • Avslapningsområder
  • Sunne snacks og drinker
  • Underholdning
  • Datamaskiner med gratis trådløst Internett og oppladingsmuligheter for bærbare PC-er
  • Faks, telefon og kopimaskiner og
  • Internasjonale aviser

Våre KLM Crown-lounger er tilrettelagt for funksjonshemmede. Loungene har både røykeområder og røykfrie områder.

Oppussing av KLM Crown Lounge 52

Frem til sommeren 2016 vil det foregå byggearbeid i og rundt KLM Crown Lounge 52. Loungen vil imidlertid være åpen. Frem til slutten av 2014 kommer du til KLM Crown Lounge via trappeoppgangen i Lounge 3. Vi vil gjøre vårt beste for at ditt opphold skal bli like komfortabelt som vanlig!

Innsjekking i loungen

Våre KLM Crown-lounger på Amsterdam Schiphol lufthavn, Houston og Toronto har innsjekkingsfasiliteter for transittpassasjerer. Transittpassasjerer på Paris Charles de Gaulle kan sjekke inn i Delta- og Air France-loungen i terminal 2D.

Miljøvennlige lounger

Locations of the KLM Crown Lounges
Locations of the KLM Crown Lounges Forstørr bildet

Vår nye KLM Crown-lounge (Lounge 52) er miljøvennlig og utstyrt med energieffektive lyspærer og et spesielt luftsirkuleringsanlegg som varmer opp vannet for de 10 dusjene.

Se en oversikt over våre KLM Crown-lounger i hele verden

Tilbake til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com