Innsjekking på flyplassen

Har du ikke mulighet til å sjekke inn via Internett? Da kan du sjekke inn på en av de selvbetjente innsjekkingsmaskinene på flyplassen og levere bagasjen ved en av bagasjeskrankene.

Innsjekking

Innsjekking via Internett er den raskeste og enkleste måten å sjekke inn på. Hvis du ikke kan sjekke inn via Internett, kan du fremdeles sjekke inn på en av våre selvbetjente innsjekkingsmaskiner på flyplassen. Disse finnes i inngangsområdet til skrankene 14/15 på Amsterdam Lufthavn Schiphol.

Med noen enkle trinn kan du sjekke inn både deg selv og ditt reisefølge. På samme måte som når du sjekker inn via Internett, kan du velge ønsket sete ombord.

Slik fungerer de selvbetjente innsjekkingsmaskinene:

Trinn 1 
Før inn passet eller bonuskortet, eller skriv inn billettnummeret eller referansenummeret. Bestillingsopplysningene vises på skjermen.  


Trinn 2 
Velg sete på setekartet. Du kan også kjøpe sete i Economy Comfort-sonen, sete med ekstra benplass, eller et foretrukket sete. Alternativt kan du unne deg selv en oppgradering til World Business Class! Alt som skal til for å gjøre endringen er et kredittkort.

Trinn 3
Skriv ut ombordstigningskortet.

Trinn 4
Skal du sjekke inn bagasje? Lever den til nærmeste bagasjeskranke, og fortsett til gaten. Ha en god tur!

Hvis du allerede har sjekket inn, kan du også bruke den selvbetjente innsjekkingsmaskinen til å skrive ut ombordstigningskortet. De er tilgjengelige døgnet rundt på Amsterdam Schiphol. På de fleste andre flyplasser kan du sjekke inn og skrive ut ombordstigningskortene på de selvbetjente innsjekkingsmaskinene minst to timer før avgang.

Se en liste over flyplasser med selvbetjente innsjekkingsmaskiner

Innsjekking for flyvninger til Asia 
Du kan også bruke våre selvbetjente maskiner på kinesisk, koreansk og japansk. Disse språkene snakkes også av assistentene våre ved gaten. De hjelper deg gjerne med oversettelser av alle annonseringer som gjøres, og med alle spørsmål du måtte ha før ombordstigning.

Les mer om våre rutededikerte tjenester

SkyPriority-tjenester

Sky Priority

Når du reiser i First eller Business Class, som Flying Blue Gold- og Platinum-medlem eller SkyTeam Elite Plus-medlem, kan du glede deg over en egen innsjekkingsskranke med hurtig innsjekking og rød løper-behandling.

Vi vil også håndtere bagasjen din med prioritet: bare gå til en selvbetjent eller vanlig bagasjelevering. På Amsterdam Lufthavn Schiphol befinner disse seg ved innsjekkingsskranken i rad 9, 10 og 11.

Etter innsjekking kan SkyPriority-passasjerer gå gjennom sikkerhets- eller passkontrollen via den hurtige prioritetsgjennomgangen på stadig flere flyplasser over hele verden.

For en behagelig og problemfri reise, bare se etter de røde SkyPriority-skiltene!

Les mer om SkyPriority 


Kom raskere fram til utgangen din fra Privium Parking P2 på Amsterdam Airport

Nå kommer du enda raskere fram til utgangen din etter å ha parkert bilen din på Schiphol! Du har nå tilgang til seksjon B og C via en gangbro fra Privium Parking P2.

Du kan bruke gangbroen dersom du:

  • Reiser i First eller Business Class, er Flying Blue Gold- og Platinum-medlem, eller medlem i SkyTeam Elite eller Privium, og

  • Har allerede sjekket inn online og kun reiser med håndbagasje, og

  • Reiser til et Schengen-land.


Gangbroen gir deg mulighet til å passere avgangshallen, med kun en sikkerhetskontroll å gå gjennom. Broen kan brukes på hverdager mellom 06:00 og 22:00. Det er ikke mulig å komme til broen fra ankomst utgangene på Schiphol.

 

Innsjekkingsskranker

Check-in desks at Schiphol
Overview of Amsterdam Airport Schiphol’s departure terminalsForstørr bildet

Du kan også sjekke inn gjennom innsjekkingsskranker for flyvninger samme dag. Innsjekkingsskrankene på Amsterdam Lufthavn Schiphol for Schengen-land befinner seg i avreisehall 1 og for land utenfor Schengen i avreisehall 2. De er åpne fra kl. 05.00 tirsdag til torsdag og fra kl. 04.30 fredag til mandag. Våre ansatte ved innsjekkingsskrankene hjelper deg gjerne dersom du har spørsmål.

Innsjekking i loungen

Våre KLM Crown-lounger på Amsterdam Schiphol, Houston, Dubai og Toronto tilbyr en behagelig og rolig innsjekkingstjeneste. Denne tjenesten er også tilgjengelig i alle Delta Sky Club-lounger og i Air France-loungen i terminal 2E, 2F og 2G på Paris Charles de Gaulle.

Les mer om våre lounger

Bagasjelevering

Hvis du allerede har sjekket inn, trenger du bare å levere den innsjekkede bagasjen ved en bagasjeskranke på flyplassen. På Amsterdam Lufthavn Schiphol for Schengen-land ligger disse i avreisehall 1 og for land utenfor Schengen i avreisehall 2. De fleste flyplasser tar imot bagasjen opptil to timer før flyavgangen på avreisedagen.


Les mer om bagasje

Selvbetjent bagasjelevering

Self-service baggage drop-off points at Schiphol

På Amsterdam Lufthavn Schiphol kan du levere bagasjen til en selvbetjent bagasjelevering. For Schengen-land befinner disse seg i avreisehall 1 og for land utenfor Schengen befinner de seg i avreisehall 2.

Du kan bruke den selvbetjente bagasjeleveringen dersom:

  • du allerede har sjekket inn, enten via Internett eller på en av de selvbetjente innsjekkingsmaskinene;
  • du har ikke med deg flere kolli enn standard bagasjegrense;
  • du har gyldige reisedokumenter;


Dersom du har overvekt kan du benytte den vanlige bagasjeleveringen.

Den selvbetjente bagasjeleveringen fungerer slik:

Trinn 1
Plasser et bagasjekolli på båndet.

Trinn 2
Skann ditt ombordstigningskort for å identifisere deg.

Trinn 3
Sjekk informasjonen om bestillingen din som vises på skjermen.

Trinn 4
Det skrives automatisk ut en selvklebende merkelapp. Fest denne merkelappen til bagasjen din, og marker på skjermen at du har gjort dette.

Trinn 5
Den selvbetjente bagasjeleveringen vil automatisk skrive ut en bekreftelse på at du har sjekket inn bagasje. Sørg for å ta vare på denne bekreftelsen. Bagasjen din er nå innsjekket.

Vennligst gjenta disse trinnene for hver bagasjekolli du har med.

Våre kolleger vil gladelig hjelpe deg ved bagasjeleveringen hvis du trenger hjelp.