Innsjekking via mobiltelefon

Sjekk inn hvor som helst, når som helst, via mobiltelefonen. Og vi har gjort det enda enklere: På de fleste flyvninger kan du også motta et elektronisk ombordstigningskort på mobiltelefonen.

Kan jeg sjekke inn via mobiltelefon?

Du kan sjekke inn via mobiltelefon:

  • med din mobiltelefon med internettilgang
  • for deg selv og alle andre reisende i din gruppe
  • for alle fly som betjenes av KLM, og mange andre flyvninger.


Det finnes noen unntak for innsjekking via mobil på KLM.no. Disse er de samme som når du sjekker inn online via fullversjonen av KLM.no.

Les mer om innsjekking online

Hvordan fungerer det?

Mobile check-in

Trinn 1 – KLM.no for mobil
Bruk mobiltelefonen, gå til "www.KLM.no", og velg deretter "Innsjekking". Hvis du har mottatt en tekstmelding om innsjekking, kan du hoppe over dette trinnet og bruke koblingen i tekstmeldingen.  
 
Trinn 2 – Logg inn 
Skriv inn e-billettnummeret eller referansenummeret og rutenummeret, så vil dine personlige opplysninger bli vist på skjermen. 

Trinn 3 – Sete og bagasje
Du ser det tildelte setenummeret ombord på flyet. Hvis du vil, kan du endre dette setet eller be om et sete med mer komfort. Ønsker du å ta med mer bagasje? Det kan du ordne med 20 % rabatt!

Trinn 4 – Ombordstigningskort
Avhengig av ruten, alternativene for telefonen og telefonabonnementet, kan du motta ombordstigningskortet via e-post. Kvaliteten på strekkoden vil være lik uansett hvordan du mottar den.

  • E-post: Du mottar én melding med innsjekkingsopplysningene og en strekkode.


Hvis du ikke kan motta et elektronisk ombordstigningskort for flyvningen, kan du skrive ut ombordstigningskortet hjemme eller på flyplassen.

Hva er et elektronisk ombordstigningskort?

Check in and board with your mobile phone or PDA

Et elektronisk ombordstigningskort inneholder alle opplysningene om flyvningen din og en strekkode som skannes på flyplassen ved ombordstigning. Dette betyr at du ikke trenger å skrive ut ombordstigningskortet.

Sammen med pass eller annen identifikasjon kan du gå gjennom alle kontrollene på flyplassen. På samme måte som et ombordstigningskort i papirformat gir det elektroniske ombordstigningskortet rett til bruk av alle fasilitetene på flyplassen.

Et elektronisk ombordstigningskort inneholder ingen informasjon om ditt Flying Blue-medlemskap, så kontroller at du har med deg medlemskortet for Flying Blue slik at du kan benytte deg av fordelene som tilbys på ditt medlemskapsnivå.

Kontroller om elektronisk ombordstigningskort er tilgjengelig på din avreiseflyplass

Hvordan kan jeg få skrevet ut ombordstigningskortet?

Hvis telefonbatteriet er utladet eller hvis du glemmer mobiltelefonen, kan du fremdeles skrive ut ombordstigningskortet på en av selvbetjeningsmaskinene ved bagasjeleveringen eller ved en innsjekkingsskranke på flyplassen. Du kan gjøre dette inntil 30 minutter før avreise.  

Se innsjekkingstjenester for hver avreiseflyplass

Innsjekking av bagasje

Etter at du har sjekket inn, kan du levere innsjekket bagasje i bagasjeleveringen på flyplassen.

Se tider for bagasjelevering

Har du sjekket inn? Gå til din Flyvningsguide

Liker du å vite hva som kommer til å stå på menyen og bli informert om alt som har med flyvningen, besetningen og flytypen å gjøre? Gå til din Flyvningsguide via Min Reise, også etter at du har sjekket inn. Flyvningsguiden kan brukes på en hvilken som helst enhet, så husk å lagre den på startskjermen på mobilen eller nettbrettet før du reiser!

Flyvningsguiden for alle KLM-flyvninger er tilgjengelig fra 48 timer før avgang.

Les mer om Flyvningsguiden