Ved å besøke KLM.com godtar du bruken av cookies. Les mer om cookies.

Vilkår og betingelser for Economy Comfort-seter

Hvis du vil kjøpe et sete i Economy Comfort-sonen, må du vite følgende.

Vilkår og betingelser for Economy Comfort-seter

1. Economy Comfort-seter
1.1 Flyvninger med KLM har Economy Comfort-seter i Economy Comfort-sonen, som befinner seg i Economy Class-kabinen, bortsett fra på KLM-flyvninger mellom Amsterdam og Paris-Charles de Gaulle. Delta Air Lines har Delta Comfort +-seter. Det innebærer et ekstragebyr å reserve ett av disse setene, hvis de er tilgjengelige.

1.2 Flying Blue Platinum-, SkyMiles Platinum- og Diamond-medlemmer kan reservere Economy Comfort-seter gratis, mens Flying Blue Gold- og Silver-medlemmer, SkyMiles Gold- og Silver-medlemmer og SkyTeam Elite Plus- og SkyTeam Elite-medlemmer (kun på Delta Air Lines-flyvninger) får rabatt på reservasjon av Economy Comfort-seter når de er logget inn som Flying Blue-, SkyMiles eller SkyTeam-medlemmer, og medlemskapet er bekreftet av KLM. Rabatten for SkyMiles Gold- og Silver-medlemmer gjelder ikke ved kjøp av Economy Comfort-sete om bord. I alle andre tilfeller kan medlemmer av Flying Blue, SkyMiles og SkyTeam reservere Economy Comfort-seter til vanlig gebyr.

1.3 Vi vil gjøre vårt beste for at du skal få det Economy Comfort- eller Delta Comfort +-setet du har bedt om. Vi forbeholder oss imidlertid retten til å tildele et Economy Comfort- eller Delta Comfort+-sete på nytt når som helst, selv etter ombordstigning, av drifts- eller sikkerhetsmessige grunner. Den endelige avgjørelsen tas av bakkepersonalet og kabinpersonalet på selve flyvningsdagen.

2. Krav og forutsetninger
2.1 Ved bestilling av et Economy Comfort- eller Delta Comfort +-sete bekrefter og garanterer du at du er juridisk skikket til å inngå avtalen og være bundet av vilkårene i denne avtalen; samt at

2.2 Du bekrefter at alle opplysninger du oppgir ved bestilling av et bestemt sete, er korrekte og at du ikke foretar en spekulativ, falsk eller uærlig bestilling. Du bekrefter videre at du kun foretar reservasjoner på vegne av deg selv eller en annen person som du er berettiget å handle på vegne av, og at denne personen også godtar kravene som er oppgitt i punkt 2,1.

3. Refusjon
3.1 Hvis du ikke får tildelt et Economy Comfort- eller Delta Comfort +-sete, har du rett til refusjon av beløpet du betalte for Economy Comfort-setet for den bestemte delen av flyturen, hvis:
(I) Du ble booket om til et annet fly:

  • på egen anmodning, og du har kjøpt et Economy Comfort- eller Delta Comfort+-sete på den nye flyvningen;
  • du endret flyvning og ingen Economy Comfort- eller Delta Comfort+-seter var tilgjengelig på den nye flyvningen;
  • av KLM av driftsmessige grunner eller fordi vi kansellerte flyvningen;
  • fordi du ikke nådde videreforbindelsen etter en innkommende flyvning med KLM, Delta Air Lines eller et annet SkyTeam-flyselskap, og du ikke fikk et Economy Comfort- eller Delta Comfort +-sete på den alternative flyvningen;


(II) vi endret flytype og det ikke var ledige Economy Comfort- eller Delta Comfort +-seter på den alternative flyvningen;
(III) vi brukte vår rett til å tildele Economy Comfort- eller Delta Comfort +-setet på nytt enten før eller etter ombordstigning av drifts- eller sikkerhetsmessige grunner.

3.2 Du kan be om en refusjon ved å fylle ut et refusjonsskjema.

3.3 Beløpet vil ikke bli refundert dersom kriteriene ovenfor ikke er innfridd.

Diverse 
Med denne tjenesten kan vi tilby et Economy Comfort- eller Delta Comfort +-sete i Economy Class når og hvis tilgjengelig. Bortsett fra ekstra benplass og bedre tilbakeleningsmuligheter er produktet identisk med vanlig Economy Class. Servering er for eksempel standardservering for Economy Class.

 
Your seat on board

Vanlige spørsmål

Still spørsmålet ditt her
Tilbake til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com