Ved å besøke KLM.com godtar du bruken av cookies. Les mer om cookies.

Vilkår for foretrukne seter

Når du reserverer et foretrukket sete, finner du det du trenger å vite her.

Vilkår for foretrukne seter

1. Tildeling av fortrukne seter

1.1 I ‘Min Reise’, under online bestilling eller innsjekking eller i den selvbetjente innsjekkingsmaskinen på flyplassen gir KLM deg muligheten for, mot ekstra betaling – og hvis tilgjengelig – å reservere et sete med ekstra fordeler i forhold til andre seter (for eksempel sete i en rekke på to): "Foretrukket sete".

1.2 Flying Blue Platinum og Gold-passasjerer kan reservere et foretrukket sete gratis, når de er logget inn på KLM.com som Flying Blue-medlem og identifisert som dette av KLM. I alle andre tilfeller kan disse Flying Blue-medlemmene reservere et slikt foretrukket sette til vanlig pris.

1.3 Vi vil gjøre en rimelig innsats for å imøtekomme dine ønsker om et foretrukket sete, men vi kan ikke garantere at du vil bli tildelt et slikt sete, selv om reservasjonen er bekreftet for det foretrukne setet. Vi forbeholder oss imidlertid retten til å tildele eller omfordele foretrukne seter, selv etter ombordstigning, av driftsmessige eller sikkerhetsmessige årsaker. Den endelige avgjørelsen ligger hos innsjekkingspersonalet og bemanningen ombord på dagen for flyvningen.

2.1 For å kunne bruke et foretrukket sete må du erklære og garantere at:

(I) Du er minst 12 år;

(II) Du er juridisk skikket til å inngå avtalen og være bundet av vilkårene i denne avtalen og at;

(III) Du, når du velger sete ved en av nødutgangene, har mulighet til å bistå i en nødssituasjon og har nødvendig styrke, rask reaksjonsevne og full mobilitet og tar ikke medisiner som kan påvirke disse kvalitetene, som påkrevd i gjeldende sikkerhetslover og -forskrifter. Du må også kunne forstå engelsk og gjøre deg forstått på engelsk.

2.2 Du bekrefter at alle opplysninger du oppgir ved bestilling av et bestemt sete, er korrekte og at du ikke foretar en spekulativ, falsk eller uærlig bestilling. Du bekrefter videre at du kun foretar reservasjoner på vegne av deg selv eller en annen person som du er berettiget å handle på vegne av, og at denne personen også godtar kravene som er oppgitt i [punkt 2,1].

3. Refusjon

3.1 Hvis du ikke får tildelt det foretrukne setet i henhold til setetildelingen, har du rett til refusjon av beløpet for det foretrukne setet for den bestemte delen av flyturen, hvis:

(I) Du ble booket om til et annet fly:

  • På anmodning fra deg, og du har kjøpt samme type foretrukket sete på den nye flyvningen;
  • Du endret flyvningen og ikke noe foretrukket sete var tilgjengelig på den nye flyvningen;
  • Av KLM av driftsmessige grunner eller fordi vi kansellerte flyvningen;
  • Fordi du ikke nådde videreforbindelsen med KLM etter en innkommende flyvning med KLM eller et annet SkyTeam-flyselskap, og du ikke fikk et tilsvarende foretrukket sete på den alternative flyvningen;

(II) Vi endret flytype og du ikke fikk et tilsvarende foretrukket sete på den alternative flyvningen;

(III) Vi brukte retten til å tildele et foretrukket sete enten før eller etter ombordstigning av drifts- eller sikkerhetsmessige grunner;


3.2 Du kan be om en refusjon ved å fylle ut et refusjonsskjema.

3.3 Beløpet vil ikke bli refundert dersom kriteriene ovenfor ikke er innfridd.

Ansvarsfraskrivelse

Noen foretrukne seter er i rader med bare to seter, og disse kan ikke lenes helt tilbake. Vi garanterer med denne tjenesten setevalg i Economy Class når og hvis tilgjengelig. Det er ingen andre produktforskjeller fra andre seter i Economy Class. Servering er for eksempel standardservering for Economy Class. Vær oppmerksom på at det er mulig at passasjerer blir plassert overfor foretrukne seter i løpet av flyturen.

 
Your seat on board

Vanlige spørsmål

Still spørsmålet ditt her
Tilbake til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com