Ved å besøke KLM.com godtar du bruken av cookies. Les mer om cookies.

Måltider i Business Class

Nyt kvalitative måltider tilberedt av toppkokker! I KLM Business Class, kan du også nyte førsteklasses viner og et stort utvalg drikkevarer og snacks.

Ta en titt på menyen din

World Business Class

Top chef

Vi passer på at du kun får det beste på alle KLMs interkontinentale flyvninger. Allerede før flyet tar av, ønsker vi deg velkommen ombord med et glass fruktjuice eller musserende vin.

Måltider
Nyt et spesielt måltid tilberedt av en nederlandsk toppkokk*, servert på servise som er kreert av designeren Marcel Wanders. Du setter sammen ditt eget måltid fra de tilgjengelige valgene:

  • Herlige forretter fra menyen.
  • Velg mellom flere forskjellige hovedretter avhengig av tiden på dagen.
  • Velg mellom flere forskjellige desserter, inkludert pai, fersk frukt og et utvalg med ost, sammen med et glass portvin eller dessertvin.


På KLM-flyvninger på over 8 timer med ankomsttid tidlig på morgenen, kan du selv velge hva du ønsker til frokost. Vi tilbyr eggretter, pannekaker, yoghurt, müsli, cornflakes, brød med forskjellig pålegg og frukt.

Vi varierer jevnlig våre menyer og bruker ferske ingredienser såfremt det er mulig.

Drikkevarer
I løpet av KLM-flyvningen har du et utvalg av flere forskjellige drikkevarer, alt fra alkoholfri drikke og fersk fruktjuice til øl og mineralvann. Vi tilbyr også varm og kald drikke (med og uten alkohol) sammen med måltidet.

Et glass med god vin er den perfekte ledsageren for måltidet. Våre vinservitører velger førsteklasses viner som du kan nyte mens du flyr.

 

Mellommåltids snacks
Mellom måltidene, tilbyr vi et stort utvalg med sunne, pikante og søte snacks, inkludert deilige sandwicher, råe grønnsaker med dipp og organisk australsk iskrem.

Til og fra Asia
På alle KLM-flyvninger til og fra Kina, India, Japan og Korea, tilbyr vi også tradisjonelle asiatiske menyer som serveres på asiatisk servise.

Les mer om asiatiske måltider ombord

*spesialmåltider i tråd med ditt kosthold eller religiøse preferanser blir laget av andre kokker på kjøkkenet.

Europa Business Class

Hvis du flyr innenfor Europa, kan du nyte deilige måltider tilberedt av nederlandske toppkokker og servert på servise designet av Marcel Wanders(MP4, 3KB).

  • Vi tilbyr et kaldt måltid på alle KLM Cityhopper-flyvninger og alle KLM-flyvninger på under 120 minutter. Avhengig av tiden på døgnet, serverer vi et utvalg med ferske sandwicher, salat som hovedrett eller tapastallerken, sammen med organisk, hors d’oeuvre og/eller dessert.
  • På KLM-flyvninger som er lengre enn 120 minutter kan du velge mellom to varme måltider.
  • På KLM-flyvninger som er lengre enn 170 minutter serverer vi en deilig treretters middag, med valget mellom to varme hovedretter. Alle måltider serveres med en forrett, dessert og salat.


Vi bruker ferske ingredienser såfremt det er mulig og varierer hver måned mellom 4 ukemenyer.

Drikkevarer
I løpet av KLM-flyvningen innen Europa, har du alltid et utvalg mellom flere forskjellige drikkevarer, alt fra alkoholfri drikke og fersk fruktjuice til øl og mineralvann. Vi tilbyr også varm og kald drikke (med og uten alkohol) sammen med måltidet.

Et glass med god vin er den perfekte ledsageren for måltidet. Våre vinservitører velger førsteklasses viner som du kan nyte mens du flyr.

Har du bestilt? Se menyen din

Liker du å vite hva som kommer til å stå på menyen under flyvningen din (og bli informert om alt som har med besetningen og flytypen å gjøre)? Så snart du har bestilt en KLM-flyvning, gå til din Flyvningsguide via Min Reise.

Flyvningsguiden er tilgjengelig for interkontinentale KLM-flyvninger, og snart også for europeiske KLM-flyvninger.

Les mer om Flyvningsguiden

Dining on board

Vanlige spørsmål

Tilbake til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com