Ved å besøke KLM.com godtar du bruken av cookies. Les mer om cookies.

Måltider i Economy Class

I KLM Economy Class, kan du nyte et stort utvalg med drikkevarer, et smakfullt deilig måltid eller en Delicious sandwich.

Economy Class interkontinental

På alle KLMs interkontinentale flyvninger, ønsker vi deg velkommen med en drikke etter eget valg. Deretter kan du velge mellom to av våre to deilige varme Delicious måltider. Etter middagen, tilbyr vi en gratis kaffe, te eller likør.

På kortere flyvninger, serverer vi en sandwich eller annen snack før landing. På lengre flyvninger, serverer vi et måltid til og snacks som iskrem eller sandwicher.


På flyvninger med tidlig ankomsttid, serverer vi en deilig frokost.

Drikkevarer
Vi serverer varm og kald drikke (med og uten alkohol), inkludert alkoholfri drikke, fruktjuice, øl og vin, sammen med måltidet. Under hele flyvningen, tilbyr vi hver time noe å drikke.  

A la carte meny
På de fleste av KLMs interkontinentale flyvninger med avreise fra Amsterdam, har du et enda større utvalg av varme måltider å velge mellom når du bestiller et à la carte måltid på KLM.no før flyvningen.

Les mer om à la carte menyen i Economy Class

Til og fra Asia
På alle KLM-flyvninger til og fra Kina, India, Japan og Korea, tilbyr vi asiatiske måltider tilberedt av velrenommerte restauranter.

Les mer om våre rutededikerte tjenester

Economy Class Europa

Som vanlig tilbyr vi på våre flyvninger et stort utvalg med varm og kald drikke, inkludert fruktjuice, alkoholfri drikke, vin, øl, kaffe og te.

Avhengig av lengden på flyvningen og avgangstiden, serverer vi enten en snack eller en fersk, Delicious sandwich.

  • På flyvninger opp til 120 minutter med avreise før 09.00, serverer vi deilige sandwicher med forskjellig pålegg. På flyvninger med avreise etter 09.00, kan du velge mellom en søt og en pikant snack.
  • På flyvninger mellom 120 og 170 minutter serverer vi sandwicher.
  • På flyvninger som er lengre enn 170 minutter tilbyr vi en varm snack og søt kake.


Vi varierer vårt utvalg av snacks og sandwicher med jevne mellomrom.

Mat & vin festival

Velkommen til Holland! På alle KLM-flyvninger med avreise fra Amsterdam i oktober og november 2011, lar vi passasjerer smake på Holland, med nederlandske måltider, spesielle godbiter og varm, tradisjonell nederlandsk gjestfrihet.

Les mer om ‘From Holland’ mat & vin festivalen

Har du bestilt? Se menyen din

Liker du å vite hva som kommer til å stå på menyen under flyvningen din (og bli informert om alt som har med besetningen og flytypen å gjøre)? Så snart du har bestilt en KLM-flyvning, gå til din Flyvningsguide via Min Reise.

Flyvningsguiden er tilgjengelig for interkontinentale KLM-flyvninger, og snart også for europeiske KLM-flyvninger.

Les mer om Flyvningsguiden

Dining on board

Vanlige spørsmål

Tilbake til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com