Ved å besøke KLM.com godtar du bruken av cookies. Les mer om cookies.

KLM medisinske tjenester

Trenger du litt hjelp på flyplassen eller krever du spesiell legehjelp? Vi hjelper gjerne med å gjøre reisen din problemfri.

Spesiell hjelp fra KLM CARES

Hvis du trenger hjelp på flyplassen, vil reise med et tjenestedyr eller krever spesielt medisinsk utstyr, kan du stole på KLM CARES. Bare be oss om denne spesialhjelpen på Min Reise eller per telefon.

Ikke glem å opplyse oss om forespørselen din minst 48 timer før avgang. Hvis du har spesielle medisinske lidelser og trenger legehjelp under flyvningen, må du fylle ut våre medisinske skjemaer.

Be om spesialhjelp via Min Reise

Les mer om spesiell hjelp fra KLM CARES

Vaksinasjon & helseråd

Skal du reise til et tropisk eller subtropisk reisemål? Finn ut så tidlig som mulig hva slags vaksinasjoner du vil trenge:

Sjekk helseråd for din reisea 

Travel Clinics

I Nederland er det 4 KLM reiseklinikker som har oppdatert helse- og reiseinformasjon for alle reisemål og kan tilby:

  • Vaksinasjoner og råd angående andre forebyggende tiltak
  • Medisiner, eksempelvis malariaprofylakse
  • Helserelaterte reiseartikler
  • Medisinske undersøkelser

Du kan komme innom i åpningstidene eller gjøre en avtale online.

Vi kan også gi råd til forretningsreisende om hvordan reise sunt - før avreise, om bord og etter de kommer tilbake. Vi gir deg i tillegg gjerne råd for alle dine ansatte også

Gå til www.klmtravelclinic.nl 

Førstehjelp på Amsterdam Lufthavn

Hvis du behøver førstehjelp på Amsterdam Lufthavn Schiphol har vi en førstehjelpsstasjon og apotek som er åpne 24 timer i døgnet. Begge befinner seg i overetasjen i avgangshall 2, ovenfor innsjekkingsskranke 16.

Apoteket er åpent på ukedager fra 8.30 til 17.00, men i nødstilfeller kan medisiner fås 24 timer i døgnet. Telefonnummer: +31 (0)20 648 14 50.

Finn ut alt om medisinske tjenester på Schiphol Lufthavn 

Graviditet

Å reise med fly er vanligvis ufarlig for gravide kvinner. Men hvis du er 36 uker inn i graviditeten anbefaler vi å ikke fly. Vi anbefaler også å ikke fly en uke etter fødselen, også for spedbarnet.

Hvis du venter mer enn ett barn, anbefaler vi at du snakker med legen din først. Hvis du har hatt komplikasjoner, må du alltid ha tillatelse fra legen din for å fly.

Spesielle måltider

Liker du ikke gluten, kjøtt eller kalorier? Vi tilbyr en rekke spesialmåltider som er tilpasset dine medisinske eller religiøse preferanser. Du kan bestille dem på KLM.com for alle interkontinentale KLM-flyvninger.

Les mer om spesialmåltider

(Hvis du vil ha noe spesielt å spise, kan du se på vår à la carte meny)

Tilbake til toppen
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com