Genom att besöka KLM.com accepterar du användandet av cookies. Läs mer om cookies.

Om att hyra bil

Det är enkelt att boka en hyrbil online. Få friheten att förflytta dig på din destination med hjälp av vår samarbetspartner Avis.

Reservationer

Du kan boka en hyrbil med bara några få enkla steg. På KLM.com kan du boka en hyrbil samtidigt som du bokar ett flyg, eller boka en hyrbil separat vid ett annat tillfälle.

 

Boka ett flyg och en hyrbil

Hyr en bil

 

Vad du än föredrar kan du välja en hyrbil och sedan boka den i några få steg:

 

   1. Ange plats och datum.

   2. Sortera sökresultaten efter pris, kategori, storlek, antal sittplatser, bagagekapacitet eller antal
       dörrar.

   3. Välj hyrbil och ange uppgifterna.

   4. Bekräfta reservationen.

 

Reservationsnumret anges på bekräftelsesidan. Spara informationen. Du får alltid en bekräftelse via e-post med all information om reservationen.

 

Du kan även boka en hyrbil för samma dag. Det går inte att garantera att du får en viss modell, men biluthyraren gör sitt bästa för att uppfylla dina krav så långt det är möjligt. När du hämtar bilen kan du även be om en viss modell eller tillbehör som bilbarnstolar eller snökedjor.

Betalning

För att kunna göra reservationer online behöver du ett giltigt MasterCard-, Visa- eller American Express-kreditkort. I de allra flesta fall kan du välja mellan att betala bilhyran omedelbart eller när du hämtar hyrbilen. KLM kommer inte att debitera ditt kreditkort med någon avgift. Dina kreditkortsuppgifter skickas till oss via en säker server som krypterar all personlig information och all kreditkortsinformation. Ingen reservationsavgift tas ut.

Ändra eller avboka en reservation

Om du hyr en bil hos Avis gör du en reservation via vår samarbetspartner iSeatz. Du kan ändra eller avboka din reservation hos Avis via iSeatz, i enlighet med de villkor och bestämmelser som gäller för uthyrningen av bilen. Om du vill ändra reservationen måste du först avboka den och sedan göra en ny reservation. För att kunna göra ändringar måste du först logga in med hjälp av ditt namn och din bokningskod.

 

Visa eller avboka din reservation hos Avis

Kontakta iSeatz

Villkor och bestämmelser

Du måste ha ett giltigt körkort sedan minst 1 år tillbaka. Den lägsta tillåtna åldern för att få lov att hyra en bil varierar. Om du inte får hyra en bil på grund av din ålder blir du informerad om detta under bokningen.

 

En extra kostnad tillkommer om du ska köra hyrbilen i ett annat land än landet där den hyrs ut. Det är inte tillåtet att föra med sig en hyrbil in i alla länder. Kontakta biluthyraren om du har frågor om detta.

Försäkring

När du hyr en bil från Avis får du automatiskt ett skydd för tredjepartsansvar. När du hämtar hyrbilen kan du teckna en ytterligare försäkring för bland annat egendomsskada, stöld och personskada.

Återlämna fordonet

Du kan välja en annan återlämningsplats när du gör din sökning. Observera att alla kombinationer av uthämtnings- och återlämningsplatser inte är möjliga.

Vanliga frågor

Ask your question here
Tillbaka till början
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com