Genom att besöka KLM.com accepterar du användandet av cookies. Läs mer om cookies.

Aktiviteter

Vill du se Barcelona från en varmluftsballong? Eller åka på jeepsafari på Jamaica? Vad sägs om att gå före i kön till Colosseum? Du kan enkelt boka unika utflykter och besök på populära attraktioner på KLM.com före avresan.

Boka

booking online

När du bokar ett flyg på KLM.com kan du samtidigt boka en utflykt eller aktivitet. Om du redan har bokat ett flyg kan du även boka en utflykt separat på webbplatsen – till och med för samma dag.

 

Ange destination och resdatum. En lista visas över ett brett utbud av möjligheter. Välj en eller flera utflykter och aktiviteter, ange dina uppgifter och slutför bokningen.

 

När du har gjort din bokning visas bokningsnumret på bekräftelsesidan. Spara den här informationen för framtida bruk. Du får alltid en bekräftelse via e-post med all relevant information och kontaktinformation för utflykten eller aktiviteten. Den innehåller även en länk med vilken du kan hämta din biljett. För att få delta i en utflykt eller aktivitet måste du visa upp den här biljetten.

 

Boka en aktivitet

Betala

Du kan betala med MasterCard, Visa eller American Express. Dina uppgifter skickas via en säker server som kodar din personliga information och dina kreditkortsuppgifter. Ingen bokningsavgift tas ut

Ändra eller avboka

Bokningen hanteras av vår samarbetspartner iSeatz. Du behöver bokningsnumret för att kunna ändra bokningen eller avboka. Numret står angivet i e-postbekräftelsen.

 

Huruvida du kan ändra bokningen eller avboka styrs av de villkor och bestämmelser som gäller för bokningen. Avbokningsvillkoren står angivna i den beskrivning som visas när du bokar och i e-postbekräftelsen.

 

Ändra en bokning eller avboka

Kontakta iSeatz 

Vanliga frågor

Ask your question here
Tillbaka till början
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com