Nya spännande destinationer på klm.com

Upptäck våra nya destinationer – och boka redan idag!

BOGOTA och CALI

Europe Trip Paris

Från och med 31 mars 2015 kommer KLM att ha anslutningar från Amsterdam till Bogotá och Cali i Colombia.

 I Colombias huvudstad Bogotá finns många vackra kyrkor, imponerande museum, fascinerande kulturarrangemang och ett pulserande nattliv. Bogotá, som är landets politiska och finansiella centrum, är beläget mitt i Colombia. Det gör staden till en utmärkt plats att utgå från för den som vill besöka andra ställen i landet. Varför inte utforska de gåtfulla ruinerna i Ciudad Perdida bland världens högsta kustberg? 

Du kan också flyga vidare till Colombias tredje största stad Cali – salsans huvudstad! Med sina många parker, kyrkor, museer och historiska monument samt de livfulla gatu- och dansfestivalerna har Cali mycket att erbjuda turister.  

Boka din resa till Bogotá och Cali

BILBAO

chile

Den som älskar arkitektur, konst och matupplevelser får inte missa Bilbao i Baskien i norra Spanien. Här finns det världsberömda Guggenheimmuseet – en alldeles fascinerande byggnad som inhyser en imponerande samling modern konst.


De oräkneliga barerna och tavernorna som serverar lokala produkter har verkligen satt Baskien på kartan och är en höjdpunkt för alla som besöker staden.
En promenad genom gamla stan, några pintxos och ett glas vin – det kan inte bli bättre!


Från 26 maj till 25 oktober 2014 flyger KLM Cityhopper från Amsterdam-Schiphol till Bilbao fem gånger i veckan.

Boka din resa till Bilbao.

TURIN

chile

För många är Turin synonymt med bilar och fotboll, men för den som söker något annat har staden så mycket mer att erbjuda än Fiat och Juventus.

I flera sekel var Turin säte för furstehuset Savojen och huvudstad i kungadömet med samma namn, något som har satt tydliga spår i stadens fantastiska arkitektur och kulturarv. Missa inte Piazza Castello med det tvåtusen år gamla palatset Palazzo Madama, den kungliga kyrkan Chiesa di San Lorenzo och det kungliga palatset Palazzo Reale med sina vackra trädgårdar. Att ta glashissen till toppen av stadens landmärke, den 167 meter höga byggnaden Mole Antonelliana, är också något du absolut inte får missa. Utsikten över Alperna och staden nedanför är helt enkelt hänförande.

 
Från och med 26 maj flyger KLM Cityhopper från Amsterdam till Turin två gånger per dag.

Boka din resa till Turin.

ZAGREB

chile

Att titta på folk kan raffineras till en konstform i Kroatiens största stad Zagreb.

Frestande dofter av nybryggt kaffe och lokala specialiteter letar sig ut på gatorna från de livliga och inbjudande caféerna. Ta en promenad genom staden med sina kullerstensgator och bedårande torg, och njut av den imponerande samlingen gallerier och museum. Börja i Donji Grad, den nedre staden, och gå mot Zagrebs två gamla stadskärnor och vidare upp mot den övre staden Gradec. Det finns alltid något spännande att se och upptäcka i denna livfulla stad.

 
Från 27 maj till 25 oktober 2014 flyger KLM Cityhopper från Amsterdam till Zagreb fyra dagar i veckan. Tisdagar, torsdagar, lördagar och söndagar.

Boka din resa till Zagreb.

SANTIAGO DE CHILE

chile

Chiles huvudstad är en pulserande storstad med museer, gallerior, toppkockar och många festivaler. Upptäck trendiga butiker, hantverk, caféer och lyxiga restauranger. Promenera genom den vackra stadsdelen Bellavista och besök La Chascona, ett av den berömde författaren Pablo Nerudas hem.

Ta en paus efter all sightseeing i en av stadens många parker. I Parque Forestal, på Mapochoflodens södra strand, kan du besöka kulturcentret eller konstmuseet Museo Nacional de Bellas Artes. Från Santiago tar du dig lätt till havet eller till de vackra skid- och vandringsområdena i Anderna.

I Santiago väntar också goda fynd för vinälskaren. De berömda vinregionerna med sina traditionella vinodlingar finns strax utanför staden.

Med start den 2 februari flyger KLM tre gånger i veckan – på tisdagar, torsdagar och söndagar – med en Boeing 777-200 via Amsterdam och Buenos Aires till Santiago.

Boka din resa till Santiago.

ÅLESUND

Norway

Ålesund, som ligger vid den vackra Geirangerfjorden, blir KLMs sjunde destination i Norge. Ett Fokker 70-plan börjar trafikera linjen den 4 april 2013, med två avgångar varje dag. Ålesund har utsetts till Norges vackraste stad och är byggd helt i jugendstil. Staden ligger vid inloppet till den djupblå Geirangerfjorden, som uppförts på UNESCOs världsarvslista och är ett paradis för fjällvandrare, sportfiskare och naturälskare. Men Ålesund lockar även med sina museer och årliga festivaler, till exempel teaterfestivalen, båtfestivalen och den norska matfestivalen.

Boka din resa till Ålesund

FUKUOKA

Japan

Den 3 april 2013 börjar KLM flyga från Amsterdam till den nya destinationen Fukuoka, södra Japans största stad. Linjen kommer att trafikeras av ett Boeing 777-200-plan med tre avgångar per vecka: onsdagar, fredagar och söndagar. KLM är det enda flygbolaget som erbjuder direktflyg från Europa till denna destination. Fukuoka är en hamnstad med 16 miljoner invånare och ligger på Kyushu, den sydligaste av Japans fyra stora öar. Staden är regionens ekonomiska centrum, och dess många kulturella och historiska sevärdheter lockar turister från när och fjärran.

Boka din resa till Fukuoka