By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

Tillbaka till Planera och boka
Upptäck våra nya destinationer – och boka redan idag!

SANTIAGO DE CHILE

chile

Chiles huvudstad är en pulserande storstad med museer, gallerior, toppkockar och många festivaler. Upptäck trendiga butiker, hantverk, caféer och lyxiga restauranger. Promenera genom den vackra stadsdelen Bellavista och besök La Chascona, ett av den berömde författaren Pablo Nerudas hem.

Ta en paus efter all sightseeing i en av stadens många parker. I Parque Forestal, på Mapochoflodens södra strand, kan du besöka kulturcentret eller konstmuseet Museo Nacional de Bellas Artes. Från Santiago tar du dig lätt till havet eller till de vackra skid- och vandringsområdena i Anderna.

I Santiago väntar också goda fynd för vinälskaren. De berömda vinregionerna med sina traditionella vinodlingar finns strax utanför staden.

Med start den 2 februari flyger KLM tre gånger i veckan – på tisdagar, torsdagar och söndagar – med en Boeing 777-200 via Amsterdam och Buenos Aires till Santiago.

Boka din resa till Santiago.

ÅLESUND

Norway

Ålesund, som ligger vid den vackra Geirangerfjorden, blir KLMs sjunde destination i Norge. Ett Fokker 70-plan börjar trafikera linjen den 4 april 2013, med två avgångar varje dag. Ålesund har utsetts till Norges vackraste stad och är byggd helt i jugendstil. Staden ligger vid inloppet till den djupblå Geirangerfjorden, som uppförts på UNESCOs världsarvslista och är ett paradis för fjällvandrare, sportfiskare och naturälskare. Men Ålesund lockar även med sina museer och årliga festivaler, till exempel teaterfestivalen, båtfestivalen och den norska matfestivalen.

Boka din resa till Ålesund

FUKUOKA

Japan

Den 3 april 2013 börjar KLM flyga från Amsterdam till den nya destinationen Fukuoka, södra Japans största stad. Linjen kommer att trafikeras av ett Boeing 777-200-plan med tre avgångar per vecka: onsdagar, fredagar och söndagar. KLM är det enda flygbolaget som erbjuder direktflyg från Europa till denna destination. Fukuoka är en hamnstad med 16 miljoner invånare och ligger på Kyushu, den sydligaste av Japans fyra stora öar. Staden är regionens ekonomiska centrum, och dess många kulturella och historiska sevärdheter lockar turister från när och fjärran.

Boka din resa till Fukuoka 

HARARE

Zimbabwe

Den 29 oktober 2012 började KLM flyga till Zimbabwes huvudstad Harare. Linjen trafikeras av en Airbus A330-200, med tre avgångar i veckan: måndagar, torsdagar och lördagar. Harare är belägen på ca 1 500 meters höjd och är landets ekonomiska och kulturella centrum. Bland de många dramatiska naturscenerierna i dess omgivning utmärker sig Victoriafallen, Karibasjön och nationalparken Hwange. Parken är ett av Afrikas viktigaste viltreservat med stora elefantflockar, buffelhjordar och gott om zebror, giraffer och andra vilda djur.

Boka din resa till Harare

LUSAKA

Afrika_Safari

Den 15 maj 2012 började KLM flyga till Zambias huvudstad Lusaka. Linjen trafikeras av en Airbus A330-200, med tre avgångar i veckan. Lusaka är Zambias ekonomiska och politiska hjärta och en av Afrikas snabbast växande städer, med en yta på omkring 70 kvadratkilometer. Landet är rikt på mineraltillgångar, särskilt koppar och kobolt. Vid sidan av de många nationalparkerna är landets största turistattraktioner Victoriafallen och Tanganyikasjön.

Boka din resa till Lusaka 

Boka resor till andra KLM-destinationer 

Tillbaka till början
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com