Genom att besöka KLM.com accepterar du användandet av cookies. Läs mer om cookies.

Bästa prisgaranti

När det gäller att hitta det bästa KLM-priset online kan du lita på KLM. Om du hittar en billigare biljett online, som gäller för samma bokningsland, samma KLM-flygning, resväg och kabinklass, kan du skicka in en begäran om ersättning.

Om vår bästa prisgaranti

Bästa prisgarantin gäller de lägsta tillängliga biljettpriserna i KLM:s Economy- och Business Class. Den gäller alla biljetter som är tillgängliga för allmänheten, men med följande undantag:

  • Nischade biljetter (t.ex. rabatterade företagsbiljetter, militär- och studentbiljetter)
  • Biljetter som säljs som del av ett paket
  • Biljetter där flygbolag eller resväg inte anges förrän efter genomfört köp.

 

Visa våra biljetter

När kan jag begära återbetalning?

Om du hittar ett lägre biljettpris online för samma flygning, resplan och kabin, som är minst 50 SEK billigare, samma dag som du köpt din biljett på klm.com, kan du begära återbetalning enligt garantin, så att vi kan sända dig en resekreditkupong (TCV) på prisskillnaden plus 500 SEK för varje biljett som omfattas av garantin. Ersättningsanspråket måste göras samma dag som köpet gjordes.

 

Mer information finns i våra villkor och bestämmelser

Hur kan jag begära en återbetalning?

Du hittar ett formulär för att begära återbetalning online. Du skickar in formuläret genom att fylla i alla obligatoriska fält och sedan klicka på ”Skicka”. En person på KLM:s kundtjänst kommer att skicka ett e-postmeddelande till dig med en bedömning av om din begäran är korrekt.

 

Mer information finns i våra villkor och bestämmelser

Skicka in en begäran

Baggage

Vanliga frågor

Ställ din fråga här
Tillbaka till början
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com