Genom att besöka KLM.com accepterar du användandet av cookies. Läs mer om cookies.

Lounger

I den hektiska miljön på flygplatsen är våra lounger oaser av lugn och komfort. Oavsett om du behöver affärsservice eller en plats att koppla av på har våra lounger det du behöver.

Standardservice

Lounges - Standard facilities

Njut av något från vår buffé eller av en drink och snacks i baren, i en tyst och behaglig miljö. Koppla av framför teven eller använd en av våra arbetsplatser. På Amsterdams flygplats Schiphol kan du ta en uppfriskande dusch eller byta på din bebis. Och vi finns naturligtvis där för att hjälpa dig med alla dina önskemål!

 

Ta en virtuell promenad i vår KLM Crown-lounge 52. Använd din vänstra musknapp (eller pilarna på tangentbordet) om du vill se dig om i alla riktningar.

 

Ta en titt i hela KLM Crown-lounge 52

Service i våra KLM Crown-lounger

Facilities in our KLM Crown Lounges

Våra KLM Crown-lounger världen över, som designats av det ansedda nederländska designföretaget Studio Linse, erbjuder en modern miljö med gott om avskildhet och yta. På Amsterdams flygplats Schiphol mäter Lounge 25 (Schengen-området) och Lounge 52 (interkontinental) tillsammans nästan 6 000 m2! I den tysta delen erbjuder vi:

 

  • Pausutrymmen
  • Nyttiga snacks och drycker
  • Underhållning
  • Datorer med gratis Wi-Fi och batteriladdning för din bärbara dator
  • Fax, telefon och kopieringsmaskiner
  • Internationella dagstidningar

 

Våra KLM Crown-lounger är lätt tillgängliga för personer med funktionsnedsättningar. Det finns rökfria ytor och ytor där rökning är tillåten.

Renovering av KLMs Crown-lounge 52

Fram till sommaren 2016 kommer renoveringsarbete utföras i och intill KLMs Crown-lounge 52. Loungen fortsätter vara öppen under den här tiden. Fram till slutet av 2014 når du denna Crown-lounge via trapporna till lounge 3. Vi kommer göra vårt bästa för att ditt besök ska bli lika behagligt som vanligt!

Incheckning i lounge

Våra KLM Crown-lounger på Amsterdams flygplats Schiphol, Houston och Toronto har incheckningsservice för transitpassagerare. Transitpassagerare på flygplatsen Paris-Charles de Gaulle kan checka in i Air France och Delta lounge i terminal 2D. 

Miljöanpassad lounge

Locations of the KLM Crown Lounges
Locations of the KLM Crown Lounges Förstora bilden

Vår nya KLM Crown-lounge (Lounge 52) är miljövänlig med energieffektiva glödlampor, med ett speciellt luftcirkulationssystem som värmer upp vattnet till de tio duscharna.

 

På de här platserna finns våra KLM Crown-lounger

 

Här finns våra KLM Crown-lounger

 

Tillbaka till början
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com