Genom att besöka KLM.com accepterar du användandet av cookies. Läs mer om cookies.

Välja plats

Skulle du vilja ha en fönsterplats eller unna dig själv mer komfort? Du kan välja och ändra din plats via 'Min Resa', vid incheckning online eller vid en självbetjäningsmaskin för incheckning på flygplatsen.

Välja plats

På alla KLM-flygningar* kan du välja och byta din sittplats fram till 48 timmar före avgång:


Från 30 timmar före avgång kan du välja eller ändra din sittplats på alla KLM-flygningar:

  • Vid incheckning online på KLM.com (från 24 timmar före avresa för flyg till och från USA)
  • Vid självbetjäningsmaskin för incheckning på flygplatsen

På våra platsöversikter kommer vissa sittplatser att vara reserverade för passagerare med särskilda behov, som föräldrar med spädbarn eller rörelsehindrade passagerare. Om du loggar in som en Flying Blue Elite- eller Elite Plus-medlem kommer du ha ett större urval av sittplatser. På grund av operativa skäl kan vi inte alltid garantera ditt val, men vi kommer att göra vårt bästa!

Om du flyger med ett av våra partnerflygbolag under hela resan eller en del av resan, kan det inträffa att du inte kan välja din plats online före avresan. Se webbplatsen för ifrågavarande flygbolag.

Se platsöversikten för alla KLMs flygplan

*Förutom i Economy Class på flygningar mellan Amsterdam-Schiphol och Paris-Charles de Gaulle

Bokat en flygresa?

Välj din plats nu
 

Extra bekväma sittplatser

Skulle du vilja sträcka ut dina ben eller ha mer personligt utrymme? Boka en plats i Economy Comfort-zonen, en plats med extra benutrymme eller en föredragen plats.

Välj mer komfort

I slutet av 2015 kommer du att kunna njuta av mer komfort när du flyger med KLM i en Boeing 777-200 på väg till din interkontinentala destination. De nya och smart designade Economy Class-stolarna erbjuder mer utrymme och är de lättaste i sitt slag. De fullt fällbara stolarna i World Business Class ger maximal komfort och avskildhet.
Läs mer om resklasser

 

Meet & Seat

När du väljer din plats via Min Resa eller när du checkar in online, kan du ta reda på vilka intressanta personer som kommer att resa på din KLM-flygning till eller från Amsterdam – och var de kommer att sitta ombord!

Läs mer om Meet & Seat

 
Your seat on board

Vanliga frågor

Ställ din fråga här
Tillbaka till början
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com