Genom att besöka KLM.com accepterar du användandet av cookies. Läs mer om cookies.

Middag i Economy Class

I KLMs Economy Class kan du njuta av ett brett urval av drycker, en Delicious-måltid eller en mättande smörgås.

Economy Class interkontinentala flygningar

På alla interkontinentala KLM-flygningar välkomnar vi dig ombord med en valfri dryck. Sedan serverar vi dig en av våra två utsökta varma Delicious-måltider. Efter middagen serverar vi kaffe, te eller likör kostnadsfritt.

På kortare flygningar serverar vi en smörgås eller annat tilltugg före landning. På längre flygningar serverar vi en andra måltid och tilltugg, t.ex. glass eller smörgåsar.


På flygningar med ankomsttid tidigt på morgonen serverar vi en god frukost.  

Drycker
Till din måltid serverar vi varma och kalla drycker (med eller utan alkohol), bl.a. läsk, fruktjuice, öl och vin. Under hela flygningen erbjuder vi något att dricka en gång i timmen.   \

À la carte-meny
På de flesta interkontinentala KLM-flygningar som avgår från Amsterdam får du ett ännu större urval av varma måltider att välja mellan när du beställer en à la carte-måltid på KLM.com före avresa.

Läs mer om à la carte-menyn i Economy Class

Till och från Asien
På alla våra flyg till och från Kina, Indien, Japan och Korea erbjuder vi asiatiska måltider som tillretts av berömda restauranger.

Läs mer om våra ruttspecifika tjänster

Economy Class Europa

Som alltid erbjuder vi på våra flygningar ett stort urval varma och kalla drycker, bl.a. fruktjuice, läsk, vin, öl, kaffe och te.

Beroende på hur länge flygningen varar och avgångstiden serverar vi antingen ett tilltugg eller en fräsch Delicious-smörgås.

  • På flygningar som varar upp till 120 minuter och avgår före kl. 9.00 serverar vi diverse läckra smörgåsar med olika pålägg. På flygningar som avgår efter kl. 9.00 kan du välja mellan ett sött och ett salt tilltugg.
  • På flygningar som varar mellan 120 och 170 minuter serverar vi olika smörgåsar.
  • På flygningar som varar längre än 170 minuter erbjuder vi ett varmt tilltugg och ett sött bakverk.


Vi varierar vårt urval av tilltugg och smörgåsar regelbundet.

Mat & vinfestival

Välkommen till Holland! Under alla KLM-flygningar som avgår från Amsterdam i oktober och november 2011 bjuder vi alla passagerare på en smak av Holland, med holländska måltider, speciella läckerheter och varm, traditionell holländsk gästfrihet.

Läs mer om mat & vinfestivalen 'From Holland'

Bokat? Se menyn

Vill du veta vad som kommer att finnas på ditt flygs meny (och upptäcka allt om din besättning och flygplanet du ska åka med)? Direkt efter att du har bokat ett KLM-flyg kan du gå och ta ett titt i flygguiden via Min Resa.

Flygguiden är tillgänglig för interkontinentala KLM-flygningar och snart även för europeiska KLM-flygningar.

Läs mer om flygguiden

Dining on board

Vanliga frågor

Tillbaka till början
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com