By visiting KLM.com you accept the use of cookies. Read more about cookies.

KLM en het milieu in Suriname

In aansluiting op de internationale conferentie voor duurzaam bosbeheer in Suriname die (onlangs) is gehouden van 8 t/m 12 september 2008, vragen wij uw aandacht voor het CO2-emissie programma van de KLM Co2Zero.

Waarom compensatie?

Vliegtuigen die geen CO2-uitstoot veroorzaken moeten nog ontwikkeld worden, dus op dit moment is de meest praktische oplossing om de uitstoot te compenseren via investeringen in CO2-reductieprojecten.Het is een kleine verandering die, als we het allemaal doen, een groot verschil kan maken.
Ook wanneer u in Suriname een KLM-ticket boekt, kunt u via het CO2ZERO-service ontdekken welke gevolgen dit heeft voor het milieu en hoe weinig het kost om deze te compenseren. 

Hoe investeert CO2ZERO

climate_change_175_175

Wanneer u via KLMs CO2ZERO-service uw CO2-emissies compenseert, betaalt u niet mee aan de overheadkosten. Het bedrag wordt volledig gebruikt voor de ontwikkeling van schone-energieprojecten. Deze projecten worden gegarandeerd door Gold Standard, een organisatie die de volledige goedkeuring heeft van het Wereld Natuur Fonds.

Bereken de CO2-uitstoot tijdens uw vlucht.

Sustainable travel

Frequently asked questions

Ask a question
Back to top
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com