Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

petroleum
Elke baan heeft zo zijn voordelen. Flying Blue Petroleum is een exclusieve service van AIR FRANCE en KLM voor professionals in de gas- en olie-industrie. Ontdek de voordelen van Flying Blue Petroleum en word deelnemer.

Exclusieve services en voordelen

Met de Flying Blue Petroleum-kaart heeft u toegang tot een groot aantal services en voordelen op de luchthaven, bij de incheckbalie en tijdens het overstappen.

Lees verder 

Partnervoordelen

Onze partners bieden Flying Blue Petroleum-deelnemers talloze exclusieve voordelen.

Lees verder 

Olieroutes

oil platform

AIR FRANCE en KLM vliegen naar de meeste offshore en onshore gas- en olielocaties, dankzij een zeer uitgebreid netwerk gas- en oliebestemmingen.

Bekijk onze olieroutes 

Deelnemen aan Flying Blue Petroleum

Wilt u graag profiteren van de exclusieve services en voordelen van Flying Blue Petroleum? Deelname is gratis. U dient echter wel Flying Blue-deelnemer te zijn om deel te kunnen nemen aan Flying Blue Petroleum. Bent u nog geen Flying Blue-deelnemer, dan kunt u zich nu aanmelden! Na uw aanmelding wordt u door ons uitgenodigd om deelnemer van Flying Blue Petroleum te worden.

Nieuws & aanbiedingen

Lees het laatste nieuws van AIR FRANCE, KLM en de overige SkyTeam airline partners, zoals informatie over uitbreiding van het serviceaanbod en de nieuwste samenwerkingsverbanden.

Bekijk het laatste nieuws 

Algemene Voorwaarden Flying Blue Petroleum

Algemene Voorwaarden Flying Blue Petroleum 

Veelgestelde vragen

Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com