Door KLM.com te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

claim_missing_miles
Flying Blue Petroleum is een exclusieve service van KLM en AIR FRANCE voor professionals in de olie- en gasindustrie. Profiteer van een aantal nieuwe extra’s, zoals voorrang bij het inchecken, eenvoudigere aansluitingen, speciale aanbiedingen bij ‘code-share’ partners en nog veel meer!

Kloppen uw gegevens nog?

Laat ons weten waar wij u kunnen bereiken, zodat u volop van onze online services kunt profiteren en minder tijd kwijt bent met het boeken van uw vluchten. U hoeft alleen maar uw contactgegevens online in te vullen en deze bij een wijziging aan te passen.

 

Nog geen pincode ontvangen?

Vraag per e-mail een pincode aan en wij sturen u er direct een toe.

 

Pincode of gebruikersnaam vergeten?

Als u uw inloggegevens bent vergeten, kunt u direct een nieuwe gebruikersnaam en/of pincode aanvragen. Om veiligheidsredenen stellen wij u een persoonlijke vraag.

Uw gebruikersnaam of pincode wijzigen

Houd het simpel en kies een gebruikersnaam en/of pincode die u makkelijk kunt onthouden. Voer uw huidige Flying Blue-gebruikersnaam en -pincode in en kies een van de volgende opties:

Uw Flying Blue Petroleum-kaart kwijt?

Als u een nieuwe Flying Blue Petroleum-kaart wilt ontvangen, kunt u hiervoor een aanvraagformulier invullen. Wij sturen uw nieuwe kaart binnen een maand op. Terwijl u op uw nieuwe kaart wacht, kunt u nog steeds Miles sparen door tijdens uw vluchtreservering uw deelnemersnummer te vermelden. Bent u uw Flying Blue-nummer vergeten of wordt er om bewijs van deelname gevraagd wanneer u aan boord gaat? Druk dan gewoon online een kopie van uw tijdelijke kaart af. Houd er rekening mee dat deze kopie een tijdelijk document is en niet als vervanging van uw kaart dient.

Terug naar boven
  • www.airfrance.com
  • www.skyteam.com