Entertainment aan boord

De tijd vliegt voorbij terwijl u geniet van films en ander interactief audio- en video-entertainment aan boord van uw KLM vlucht.

Entertainment tijdens uw vlucht

De laatste kaskrakers, geweldige muziek, topdrama, exotische natuurdocumentaires en nog veel meer… Benieuwd naar het uitgebreide entertainmentaanbod tijdens uw KLM vlucht?

Laat u entertainen
Het cabine-interieur van onze Boeing 777-200- en 777-300-toestellen wordt volledig gerenoveerd: bij de 777-200-toestellen zal dat voor het einde van 2015 gebeuren en bij de 777-300-toestellen in 2016. Bovendien biedt de kersverse Boeing 787 Dreamliner u de nieuwste entertainmentsnufjes. De nieuwe stoelen bieden onze passagiers een gloednieuw entertainmentsysteem in 12 talen. Het entertainmentsysteem aan boord beschikt over meer content, een groter 9-inch touchscreen met HD-kwaliteit (11 inch in de Boeing 787 Dreamliner), een interactieve, bewegende 3D-kaart en een ‘seat chat’-app waarmee u met andere passagiers aan boord kunt chatten. Dankzij de individuele 16-inch schermen, die bedienbaar zijn met een handset voor video-touchscreens, biedt de World Business Class nu extra luxe.

Entertainment aan boord (alleen in het Engels).

Bekijk het aanbod

Divers aanbod en een persoonlijk beeldscherm

Inflight entertainment

Geniet op intercontinentale KLM- vluchten van in totaal meer dan 1.000 uur aan interactief entertainment in diverse talen – van het moment dat u aan boord plaatsneemt tot het moment dat u weer uitstapt.

 • Meer dan 80 films (en bij het nieuwste entertainmentsysteem meer dan 200), waaronder recente releases, klassiekers en world cinema. Veel van deze films zijn te zien in het Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Japans, Koreaans, Nederlands, Portugees of Spaans.
 • Televisieprogramma’s met diverse thema’s zoals komedie, drama, People & Planet, reizen, concerten, sport, nieuws en lifestyle
 • Honderden cd’s en exclusieve KLM muziekspecials
 • Talencursussen
 • Speciale kinderkanalen
 • Luisterboeken
 • Spelletjes


U geniet van dit alles op een persoonlijk interactief beeldscherm op al onze intercontinentale KLM vluchten (behalve KLM vluchten naar Tel Aviv met Boeing 737).

Rond het begin van elke maand vernieuwen we het entertainmentaanbod aan boord.

Van en naar Azië
Op alle KLM-vluchten van en naar China, Korea en Japan zijn gratis lokale kranten beschikbaar. Ga lekker zitten en geniet van een van onze films (ondertiteld of nagesynchroniseerd in het Chinees, Koreaans of Japans) of luister naar radioprogramma’s in deze talen.

Lees verder over onze dienstverlening op specifieke routes

Het gebruik van elektronische apparatuur

Man and woman checking tablet on board

Vanaf nu hoeft u uw mobiele telefoon of tablet niet meer op te bergen aan boord van uw vlucht! Op alle KLM-vluchten mag u namelijk gebruikmaken van een groot aantal draagbare elektronische apparaten. Hiervoor hoeft u deze apparaten alleen op vliegtuigmodus (Airplane Mode) in te stellen of de mobiele service uit te schakelen.

 • Aan boord mag u gebruikmaken van smartphones, tablets, e-readers, mediaplayers, radio’s, camera’s, hoofdtelefoons (behalve bluetooth-hoofdtelefoons), draagbare spelcomputers, pagers en bepaalde soorten medische apparatuur. Als u medische apparatuur wilt meenemen, verzoeken wij u uiterlijk 2 werkdagen voor vertrek contact op te nemen met KLM Cares.
 • Als uw apparaat geluid produceert, dient u een hoofdtelefoon te gebruiken. Bluetooth-hoofdtelefoons zijn niet toegestaan.
 • U kunt altijd uw eigen hoofdtelefoon gebruiken in combinatie met het inflight entertainmentsysteem en in World Business Class ook uw oplader. Met het nieuwste inflight entertainmentsysteem, beschikbaar op steeds meer vliegtuigen, kunt u zelfs uw USB-stick of oplader gebruiken in zowel Economy Class als World Business Class.
 • Laptops en andere grotere of zwaardere apparaten (van meer dan 1 kg/2,2 lbs) moeten tijdens het taxiën, opstijgen en landen worden opgeborgen.
 • Alleen in specifieke omstandigheden zal ons cabinepersoneel u vragen uw apparaten volledig uit te schakelen en op te bergen.


Sommige apparaten mogen nooit aan boord worden gebruikt, zoals elektronische sigaretten, bluetooth-hoofdtelefoons, speelgoed met een afstandsbediening, televisies, zenders, VHF-scanners/-ontvangers en apparaten waarbij het mobiele netwerk is ingeschakeld.

KLM-app Movies&more

Movies and More Application button

Met de gratis KLM-app Movies&more kunt u het entertainmentaanbod van elke intercontinentale KLM-vlucht in de huidige maand bekijken:

 • Volledig overzicht van films, televisie, muziek en kinderprogramma’s
 • Trailers van de laatste films

De app is gratis en bestaat alleen in het Engels.

Download voor iPhones

Download voor iPads

Download voor Android telefoons

WiFi aan boord

Op steeds meer van onze vliegtuigen kunt u met uw vrienden en collega’s in contact blijven, en het internet gebruiken via WiFi. Op dit moment kunt u WiFi gebruiken op al onze gloednieuwe Boeing 787 Dreamliners en op 1 Boeing 777-300 toestel. Op alle andere KLM-vluchten bieden we nog geen WiFi.

Als het toestel van uw KLM-vlucht met WiFi is uitgerust dan kunt u tijdens de vlucht online gaan via KLM.com. Zodra het toestel een bepaalde hoogte heeft bereikt, kunt u verschillende WiFi vouchers kopen die u meteen tijdens de vlucht kunt inwisselen.

Lees de voorwaarden voor WiFi aan boord

Holland Herald, bekroond magazine

De in 1966 gelanceerde Holland Herald is niet alleen het oudste inflight magazine ter wereld, maar ook het grootste Engelstalige tijdschrift van Nederland!

Elke maandelijkse editie heeft weer een ander verrassend thema met artikelen over reizen, lifestyle en leuke gadgets, interessante weetjes en cijfers.

Bent u op zoek naar leuke activiteiten? De Holland Herald biedt een culturele agenda voor Nederland en beschrijvingen van KLM-bestemmingen.

En u kunt natuurlijk ook deelnemen aan de bekende KLM/Holland Herald-fotowedstrijd. Geen wonder dat de meeste passagiers ons magazine mee naar huis nemen!

In elke uitgave vindt u bovendien een catalogus voor uw belastingvrije aankopen aan boord.

www.holland-herald.com  (alleen in het Engels).