klmlogo Skyteam
Corporate (Sitename image)
netherlandsNederlands | unitedkingdomEnglish

Voor studenten en scholieren is op deze site allerlei KLM-informatie beschikbaar. Je vindt ook informatie op de sites van KLM Cargo  en KLM Engineering & Maintenance.

Bovendien worden jaarverslagen, financiële informatie, officiële verklaringen (statements) en persberichten online aangeboden.

 

Shop@KLM

Het is mogelijk om online KLM artikelen te kunnen aanschaffen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld KLM vliegtuigjes en andere KLM goodies. Voor meer informatie bezoek de webshop.
 

Beeldmateriaal

Voor foto’s kun je terecht op nieuws.klm.com Historische foto's vind je op Maria Austria Instituut . KLM stuurt geen beeldmateriaal toe.

 

 

Stages

KLM biedt verschillende stage-mogelijkheden. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijklm.nl .

 

 

Bedrijvendag

Wie in het kader van een studie een bedrijvendag organiseert en daarvoor KLM wil uitnodigen, kan terecht bij recruitment.services@klm.com .

 

 

Sponsoring

Het sponsorbeleid van KLM richt zich exclusief op ‘goede doelen’ op maatschappelijk en cultureel terrein. KLM biedt geen financiële ondersteuning aan bijvoorbeeld studentenverenigingen.

 

 

Interview

KLM kan verzoeken om interviews van KLM-directeuren, -managers en -stafleden in het kader van een studie helaas niet honoreren.

 

 
Publicatie datum : 05 September 2018