Home - logo KLM Royal Dutch Airlines Home - logo Skyteam
Corporate (Sitename image)
netherlandsNederlands | unitedkingdomEnglish
Air France-KLM Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-verslag 2015.

Het nieuwe MVO-rapport, dat KLM samen met Air France uitgeeft, bevat ook dit jaar een overzicht van alle resultaten die zijn geboekt om onze organisatie verder te verduurzamen. Dit jaar biedt KLM het rapport alleen digitaal aan, in lijn met de doelstelling minder afval te produceren.

Zakendoen met een hogere maatschappelijke meerwaarde is de kern van onze strategie. We zijn er dan ook trots op dat we voor de 11e keer op rij, samen met Air France, de nummer 1 positie bezetten op de Dow Jones Sustainability Index. Daarnaast zijn we voor de 7e keer ‘Industry Group Leader’ in de categorie Transport.

Samenwerken met verschillende partijen in de keten is zeker onderdeel van dat succes. Door open te staan voor nieuwe inzichten en innovatieve ideeën en in dialoog met onze stakeholders, kunnen we gezamenlijk stappen zetten de luchtvaart verder te verduurzamen. We nemen onze verantwoordelijkheid, niet alleen als werkgever, maar hebben ook ambitieuze doelstellingen geformuleerd voor 2020, met focus op de thema’s energie, afval en catering.

Elke dag levert nieuwe inzichten en nieuwe technieken op die ons in staat stellen de dingen beter te doen. Ons beleid op het vlak van milieu en samenleving is dan ook constant in beweging, zodat we uiteindelijk onze doelstellingen in 2020 kunnen bereiken en kansen voor volgende generaties kunnen creëren.

Klik hier voor het volledige MVO-rapport. Eerdere MVO-rapporten zijn terug te vinden onder verslagen & rapportages op de website klmtakescare.com. Op de website vindt u meer informatie over de activiteiten van KLM op het gebied maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 
Publicatie datum : 9 Juni 2016