Home - logo KLM Royal Dutch Airlines Home - logo Skyteam
Corporate (Sitename image)
netherlandsNederlands | unitedkingdomEnglish

De moderne reiziger, maar ook de vrachtvervoerder en onderhoudsklant, wil zo veel mogelijk flexibiliteit en keuzemogelijkheden. Innovaties achter (vloot, bagage, etc.) en vóór de schermen (e-services) voorzien in de behoeften van klanten. Bij veel innovaties staat duurzaamheid voorop, want ook op dat gebied verwacht de klant dat KLM haar uiterste best doet.

 

 

Efficiency in ieders belang

Efficiënt vliegen komt niet alleen de punctualiteit ten goede. De optimale afstemming van de verbindingen in ons wereldwijde netwerk bewijst ook het milieu een dienst. ‘Omvliegen’ willen we zo veel mogelijk vermijden. Optimalisering van het luchtruim staat ook in Europees verband hoog op onze agenda.

Brandstofefficiënt vliegen is een belangrijk onderdeel van onze aanpak. Gewichtvermindering leidt ook tot brandstofbesparing – en reductie van CO2-uitstoot. Zo zijn al heel wat gebruiksvoorwerpen aan boord ‘afgeslankt’. Afval scheiden en verminderen, milieuvriendelijke verpakkingen en duurzaam eten en drinken horen uiteraard ook bij onze activiteiten.

 

 

Reizen met beleid

Reizen, andere culturen leren kennen en genieten van natuurschoon hoort bij het leven. KLM wil mensen ook in de toekomst graag naar interessante plekken op aarde blijven brengen. Met verschillende partners in de reiswereld werken wij aan duurzaam reizen.

Een andere optie is het verminderen van de persoonlijke CO2-voetafdruk. Dan kan door compenseren via CO2ZERO. Reizigers investeren hiermee in hernieuwbare energieprojecten met het Gold Standard kwaliteitsstempel, goedgekeurd door het Wereld Natuur Fonds.

 
Publicatie datum : 9 Juni 2015