Home - logo KLM Royal Dutch Airlines Home - logo Skyteam
Corporate (Sitename image)
netherlandsNederlands | unitedkingdomEnglish

KLM kent een grote verscheidenheid aan bedrijfsonderdelen, werkzaamheden, culturele achtergronden, opleidingsniveaus en specialismen. Elke KLM’er is belangrijk en maakt deel uit van de grote, blauwe familie.

Talentontwikkeling en persoonlijke groei worden gestimuleerd in het bedrijf. Niet alleen door een keur aan opleidingen en trainingen maar ook door interne mobiliteit te bieden. De flexibele opstelling en medewerking die we van medewerkers vrágen hoort daar ook bij.

Gelijke kansen geven en het benutten van verschillen tussen medewerkers zijn pijlers onder het diversiteitsbeleid van KLM. Het personeelsbestand moet een goede afspiegeling van de maatschappij zijn wat betreft etnische achtergrond, sekse en leeftijd. Daarnaast laat ons scherpe beleid zien dat we ongewenste omgangsvormen niet tolereren.

KLM investeert daarnaast continu in veilig werken en een effectief gezondheidsbeleid. Nieuwe hulpmiddelen en technieken in combinatie met intensieve communicatie dragen bij aan veilig werken maar ook aan de balans tussen werk en privé-leven. In het bewegingscentrum kunnen KLM’ers sporten of krijgen er speciale begeleiding bij klachten. Ook andere sportieve initiatieven worden ondersteund.

KLM vindt een hoge mate van betrokkenheid onder medewerkers essentieel voor een duurzaam effectieve bijdrage aan de maatschappij. Goede ideeën voor milieuvriendelijker werken vinden altijd hun weg en vrijwilligerswerk wordt gewaardeerd.

Meer over werken bij KLM klik hier

 
Publicatie datum : 9 Juni 2015